screwy Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 You: hi Stranger: hey! You: chika or dicka? Stranger: chika lol You: picked it now or is it the manifactory preferences You: ?? Stranger: default preferences You: nice You: how are you Stranger: fine thx. so I assume u are not a chika :D You: No i'm a transvastite You: is it a problem for you You: ? Stranger: seriously? You: yea You: or no You: i dont know You: what you want You: rpg or normal talk =)) You: so bored i can't even pick it by myself lol Stranger: =) lol I play enough mmorpg games.I d prefer normal talk now :D You: really what you play girl? Stranger: I play wow You: gief realm name =)) Stranger: EU-nagrand You: nice You: swe? Stranger: swe? You: swedish? lol i'm not swe btw just curiocity Stranger: lol I guessed like that but wasnt sure.Nope,turkish here You: ever heard of VAY AK? Stranger: türksün di mi :D You: ajauhaeueah You: pati misin ? Stranger: ahahahaha pati mi yoksa? You: gief NICK!
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Connecting to server... You're now chatting with a random stranger. Say hi! You: artık bi paticikten birisi olsun bunu istiyorum Stranger: diskıların kralıyım gözlerinin hastasıyım Stranger: :) Stranger: bence asla olmamış olan olmayacak olan değildir Stranger: bunu gözardı etmemelisin Stranger: öbürü de gelmiş hani bana hani bana demiş Your conversational partner has disconnected.
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 said: You're now chatting with a random stranger. Say hi! Stranger: hy I'm a 19 old horny boy with a hard dick!!!!!!! :P You: u got boobs? Your conversational partner has disconnected.
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 abi niye hepiniz kız taklidi yapıyosunuz ya
Bunneh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 of ya ne güzel muhabbet ediyodum 1 saattir çıkmam gerekti.
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 keklendim mi bilmiyorum da http://img129.imageshack.us/img129/7716/042q.jpg
firatram Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Bi ingiliz kızla tanıştım abi oh mis msn aldım :)
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 iki resim daha var da asıl onlara can kurban dfsf
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Revangelis said: keklendim mi bilmiyorum da http://img129.imageshack.us/img129/7716/042q.jpg Hacı kek deilse msnini versene
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 msn yokmuş mailini aldım da vermem aeha
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 kekse de ver lan boyle resimler bulabiliyorsa milf filan da bulur dogalindan asadsada
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Revangelis said: msn yokmuş mailini aldım da vermem aeha mailini verme diğer 2sinin fotosunu koy hacı nasıl fikir? 2sinden birini yaparsan çok iyi olur çokta güzel iyi olur benim fikrim böyle hadi hayırlı işler.
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 ekşisözlük yazarı Connecting to server... You're now chatting with a random stranger. Say hi! You: canım naber Stranger: tşk hayatım Stranger: :) You: çok seviyorum seni ben yaa Stranger: aynen You: çok özlemişim You: napıyosun görmeyeli Stranger: eksik olma Stranger: iyi valla nolsun hep aynı Stranger: sende ne var ne yok You: nolsun ya uğraşıyoruz You: hayat zor You: kriz falan Stranger: teğet geçer dediler Stranger: içimden geçti You: ahaha Stranger: :) Stranger: ekşisözlükdenmisin You: yok paticik You: :] You: geyik site ya Stranger: burası mı You: evet Stranger: gibi Stranger: komşum denk geldi az once You: ahaha cidden mi You: nasıl anladın Stranger: ciddiyim Stranger: yahu konuştuk:) You: ahaha iyiymiş You: ne konuştunuz burda Stranger: hiç bişey:) Stranger: koptuk sadece You: ahahah çok iyiymiş ya You: neyse görüşmek üzere kaçıyım ben :] Stranger: eyvallah You: güzeldi ama Stranger: kal sağlıcakla You: bb sende öyle adama komşusu denk gelmiş vay be.
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 bu kadar tesaduf olur Stranger: hi sözlükçü! You: paticik? Stranger: nerden şeettin ya You: paticik Stranger: çok belli oluyo mu You: ne belli oluomu? Stranger: elşideki paticik oldugum Stranger: nerden bildin cidden You: ekşide nickin paticik mi? Stranger: hacı ip'ler falan mı belli oluyo bi şekilde bu sitede nedir You: HAHAHAHAHA You: yok ya You: salladım You: ama www.paticik. com diye site var You: ben ordan buldum siteyi You: sen sozlukcu yazınca You: sende ordansın sandım Stranger: he anladım Stranger: ya bizimkiler dolmuş bura hacı You: aynen Stranger: yabancılar da turk dedin mi konusmuyor artık You: hele hollandalılar You: nefret ediolar resmen You: naaptılarsa artık orda You: turkler bunlara Stranger: aahhhaha Stranger: cidden ya Stranger: neyse son bi şans sana da sorayım Stranger: f misin Stranger: ahahahaha You: HAHAHAHAHAHHA You: malesef You: auhauahuahuahua Stranger: iyi sadıç Stranger: rastgele Stranger: hadi bakalım You: hadi sanada Your conversational partner has disconnected.
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Revangelis said: keklendim mi bilmiyorum da http://img129.imageshack.us/img129/7716/042q.jpg Hollandalı mı bu kız? Sarışın 1.78 boylarında hollandalı bir kız arıyorum. Bulana veya getirene 10000$
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 ahah yok, brezilya 22 ikinci resmi koysam mı diye düşünmekteyim
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 abi emin olmamakla birlite ben o resmi 4chan'da gördüm sanki
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 ahahsfd http://img22.imageshack.us/img22/411/2258208122256lo.jpg olabilir yahu feci keklenmiş olabilirim, bu konuda bişey demiyorum
firatram Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 abi greenland'a gronland diyerek ülkemi rezil ettim :(
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 oha harbiden güzelmiş kız. gerçekse yaşadın kanka hadi hayırlısı bakalım *sırtına vurur*
Öne çıkan mesajlar