screwy Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Connecting to server... You're now chatting with a random stranger. Say hi! You: asl? Stranger: heyyyyy Stranger: female or male? You: you first than i pick one You: i'm a travastite!!! Your conversational partner has disconnected. ehahaheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 ajan diye hitap mi olur ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Stranger: ello You: hi Stranger: how r u? You: fine You: u? Stranger: im good Stranger: where u from Stranger: ? You: fin You: u? Stranger: england Stranger: cyber sex??? You: sure Stranger: wayyyyyy Your conversational partner has disconnected. bu patidenmiydi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Mr_Hand said: fede said: mesela You: hi You: girl You: cam You: ? Stranger: yes You: open the cam then Stranger: why You: because of the cock of donkey Stranger: lol bunelan? nebulan? lanbune? nelanbu? of cok ıyı ashahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Stranger: s.a You: m.24 Stranger: ulan onumu sordum allahın selamını bile almıyor gavat Stranger: noldu sesin kesildi You: dostum bi saniye gülmekten karnım ağrıdı nefes alamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 olm havasından mı suyundan mı, 15 yaşında finlandiyalı kız nasıl olgun gözüküyor lan öyle, bildiin 18 yaş gibi buradakilere bakınca. doping mi alıyolar lan nedir. birde resim galerisi linki gibi bişi attı, arkadaşlarının toplu fotoları falan, güzel ülkeymiş(tu) yanlız o kızlara o erkekler gitmez, ne lan hepsi civciv gibi, ı-ıh (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 foto pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 SeaGle said: olm havasından mı suyundan mı, 15 yaşında finlandiyalı kız nasıl olgun gözüküyor lan öyle, bildiin 18 yaş gibi buradakilere bakınca. doping mi alıyolar lan nedir. birde resim galerisi linki gibi bişi attı, arkadaşlarının toplu fotoları falan, güzel ülkeymiş(tu) yanlız o kızlara o erkekler gitmez, ne lan hepsi civciv gibi, ı-ıh (td) e hadi paylaşıma aç artık o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Kaede said: Stranger: s.a You: m.24 Stranger: ulan onumu sordum allahın selamını bile almıyor gavat Stranger: noldu sesin kesildi You: dostum bi saniye gülmekten karnım ağrıdı nefes alamıyorum AHAHAHAHH KAHRETMESİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 http://irc-galleria.net/view.php?nick=Jattat&image_id=101914216 hadi beyler abanın terazime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 bu arada kız tam bi sauna manyağı, orada her evde olurmuş genelde sauna sdadfa hatta yarım saat önce gitti geldi şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 ayrıca şahsi kannatimce tatlı bi yüzü var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 http://irc-galleria.net/archive.php?nick=Jattat&image_id=102661085&album_id=2328964 bu mu lan fin fin dedikleri biri fin derse kapatıcam direk artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 abi çok saçma yani internet bu kadar gelişmiş olamaz mauritiuslu bi delikanlıyla konuşuyor olmam gerçekten dehşet bişey lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Ardeth said: http://irc-galleria.net/archive.php?nick=Jattat&image_id=102661085&album_id=2328964 bu mu lan fin fin dedikleri biri fin derse kapatıcam direk artık sen o toplu resimde sağdan 3. hatunun eteğe yaptığı hareketi gördün mü asddas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 İŞTE FİN RUHU BU HADİ DOTA ARTIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 zaidral said: ajan diye hitap mi olur ya ahaha duman fanları kullanıyordu onu çünkü duman elemanları kullanıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 turn based sanal sex yapanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 " M / F?" diye gelenlerden gına geldiydi You're now chatting with a random stranger. Say hi! Stranger: hi You: hey Stranger: M or F? You: f Stranger: age? You: 19 You: you? :) Stranger: 21 Stranger: from? You: swe Stranger: nice Stranger: =] You: what about you? Stranger: Brazil You: oh that's far :) Stranger: yeap Stranger: is there cold? You: not really cold but windy Stranger: uhh Stranger: =] Stranger: you want me to warm you? You: çıkarıp vururum masaya onu ısıtırsın artık genç tam da "yazık lan öylesine sormuş" diye düşünmeye başlamıştım ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 merhaba dedim,selam dedi Türkler işgal etmiş o.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 SeaGle said: Ardeth said: http://irc-galleria.net/archive.php?nick=Jattat&image_id=102661085&album_id=2328964 bu mu lan fin fin dedikleri biri fin derse kapatıcam direk artık sen o toplu resimde sağdan 3. hatunun eteğe yaptığı hareketi gördün mü asddas ahahahhaha nasıl dikkat ettiniz oraya sdjhfklsdf adam koordinat vermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 4. hatun olacak bu arada, sapma olmuş koordinantlarda sdads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 3. sü de çok tatlı ama ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 siyah saçlı olan güzel gibi diğerleri ııh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Ben çok terbiyesizleştim çok eğleniyorum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar