Wylde Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 İngilizce demek daha doğru olur tabi aslında türkiye içinde satış yapan bi mekan varmıdır . Yurtdışından getirtmeye kalksam çok mu girer gümrükte neler olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Gümtükye hiç girmez. Robinson'da alırsın ama İstiklal'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wylde Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 tam olarak nerde mekan tarif edermisin . bide gümrükte hiç girmez dediğin gümrükte takılır mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 rabinson cizgi romanları ıcın yenı dukkan actı, istiklalde, galatasar lisenın yanında ağaı in, sağ tarafında bir dükkan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wylde Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 teşekkürler ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Kitap gümrükte tutulmaz, direk geçer. Benim şimdiye kadar aldıklarımın hepsi direk geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 hangi siteden alıyosun kitap/çr gerge? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 elimde şunlar var wylde eğer ilgilenirsen http://forum.paticik.com/read.php?27,3944675,3949837#msg-3949837 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Bu ikisinden: http://www.mycomicshop.com/ http://www.abebooks.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 kargoda vs toplu göndermeyi kabul eden bir satıcı bulunursa ebay çok çok karlı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wylde Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Ya aslında ben hangi çizgi romanı seri olarak takip etmem gerektiğini bilmiyorum o yüzden dükkana gidip biraz kurcalayıp öyle başlamayı düşündüm . Psikolojik yanı ağır basan çizgi romanlardan tavsiye edebiliceğiniz varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Sandman okumuşsundur her halde. Öteki klasiklere geç: Transmetropolitan, Invisibles, Automatic Kafka, Shade the Changing Man, From Hell, Black Orchid, The Maxx, Zero Girl, Tank Girl, House of Secrets Aklıma gelen hepsi tamamlanmış klasik seriler bunlar şu anda. Devam eden güzel şeyler: Ultimate Marvel, Ex Machina, Fables, X-Factor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 selam. cevaplar 2009'a ait oldugundan ayni sorulari tekrar sormak istiyorum ben. istanbul ici cizgi roman satan kitap evi veya benzeri market felan nereler var, inglizce turkce farkmaz? internetten kult cizgi romanlar icin ozellikle yerli ve yabanci hangi sitelerden alisveris yapiyorsunuz? yabanci sitelerden alirken gumruk de isler nasil yuruyor, ne kadar surede geliyor? tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Yukardaki her şey hâlâ geçerli. Yeni ne online, ne de yerli dükkan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 internetten alisverislere yeni kanun geldikten sonra bunda bi degisiklik kota felan durumlari var mi tek seferde x kadar gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Bilmiyorum ama yok sanırım. Ben alıyorum kitap filan, bir şey olmuyor. Gerçi daha o kotaya çıkmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar