Revenant Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 lol o son video ne ole ya herif bakio sonra kendininkine bakio aglicak nerdeyse
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Roqq said: Futbolu bilen Ronaldo der. O kadar. Ben ne dersem o olur ona göre. ( Ciddiyim ) Haha, kral konuştu :)
Nessarien Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Aynı tepkiyi bekliyoruz finalde :p
DeathLord Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 http://www.facebook.com/home.php?ref=logo#/video/video.php?v=78962207140&ref=nf
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Masquerade said: Messi tabi ki. WIN
Nessarien Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Sly-One said: hayatının moral failureı. He he daha iyi bir açıklama olamazdı ^^ Gördükten sonra kendi önüne bakması yok mu orada kopuyorum ^^
Wharekauhau Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 ronaldo ile messi nin attığı frikik golleri ronaldo ile messi nin attığı kafa gollerini karşılaştırsak her şey açıkça belli olur.
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Ronaldo'nun ayıbı! Cristiano Ronaldo, ülkesinin önemli ödüllerinden 'Yılın Kişiliği' ödülünü almadı. Manchester United'ın Portekizli oyuncusu Cristiano Ronaldo, ülkesinin önemli ödüllerinden 'Yılın Kişiliği' ödülünü almayınca, organizasyon komitesi bu ödülü Ronaldo'ya vermekten vazgeçti. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın Portekizli oyuncusu Cristiano Ronaldo yine bir skandala imza attı. Portekiz'in saygın ödüllerinden olan 'Yılın Kişiliği Ödülü', 2008 yılı değerlendirmesinde Cristiano Ronaldo'ya verildi. Ancak Ronaldo, ödülü almak için hiçbir girişimde bulunmadığı gibi ödül dolayısıyla organizasyon komitesiyle dahi irtibata geçmedi. Bunun üzerine organizasyon komitesi 20 yıllık tarihinde ilk kez bir isimden ödülü geri aldı. Konuyla ilgili olarak bir açıklamada bulunan organizasyon komitesi başkanı Belen Rodrigo, "Davetimize cevap dahi vermeyen Ronaldo'ya bu ödülü vermekten vazgeçiyoruz. Onun tarafından birkaç kelime de olsa herhangi bir şükran ya da teşekkür mesajı dahi almadık. Bu bir utançtır. Bu ödüle daha önce layık görülenler ödül nedeniyle büyük gurur duyarlardı. Ronaldo bu ödülü hak etmiyor" dedi. Geçmiş yıllarda ödülü alan isimler arasında beyefendi kişiliğiyle tüm dünyada taraflı tarafsız futbolseverlerin büyük beğenisini kazanan Luis Figo ve Avrupa Komisyonu Başkanı Jose Barroso gibi isimler bulunuyor. Ödül, yıl içerisinde görevindeki başarısının yanı sıra dürüst ve efendi kişiliğiyle de dikkat çeken ülkenin tanınmış kişilerine veriliyor.
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Nessarien said: Aynı tepkiyi bekliyoruz finalde :p asdlkjşfanğsdlfk
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Ödülü verenler de tam salakmış yalnız. Tam adamını bulmuşlar, "efendi" adam olarak Ronaldo'ya vermeye kalkmışlar ödülü. Aptallıklarının sonucu da karizma yerle bir tabii şimdi :)
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Ronaldonun bence takıma katkısı daha büyük ki ingiltere futbol olarak bence ispanyadan daha zorlu bir lig.
Gutshot Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 fanboy'lukla alakası yok. messi etrafındakilerle beraber bir şeyler yapmaya çalışıyor, daha bir takım oyunusu teamwork'u yüksek. futbolun basit bir oyun olduğunun farkında. ronaldo'yu ilk karşısına savunmacıyı alıp gereksiz hareketler yaptığını gördüğüm günden beri sevmem. messi wins.
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 AĞZININ ORTASINA VURUCAKSIN 2 TANE BAK BAKAYIM Bİ DAHA YAPIYO MU
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Abi şu yerinde oynayıp durmasına uyuz oluyorum ben. Gereksiz hareket gibin.
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 abi ben topa hiç dokunmadan çalım atan adam sevmiyorum bana kötü geliyo topun etrafında hani o brezilyalı ronaldo hareketi var ya onun gibi işte topla çalım atan adamı severm burda da bak topa hiç dokunmuyo bile top duruyo önüne geçiyo arkasına geçiyo bişi yapmıyo yani
Arkasokak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 messi son zamanların popüler bir ikonu haline gelirken ronaldo bildim bileli öyleydi...
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Ronaldo daha iyi dans ediyo sadece :D
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Yahu şu şampiyonlar ligi finali gelse de görsek mis gibin. Ne zamandı final bu arada?
Öne çıkan mesajlar