Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Messi VS C.Ronaldo

fede

Öne çıkan mesajlar

Sixoms said:
Buyse said:
yalnız futbolcu bu adamdır.

george best

http://www.lotus-europa.com/vintage_photos/george-best.jpg

Ronaldo geçen yıl 41 gol atarak, bu adama ait olan, bir sezonda en çok gol atan kanat oyuncusu rekorunu kırdı.

saçma bir kıyaslama bana kalırsa çok gol atan iyi futbolcu demek değil ki,forvetler için konuşmuyorsak özellikle ki onlar için bile bir yerden sonra kıyas değil. şöle şılavert en çok gol atan kaleci o zaman en iyi kaleci şılavert mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Razu said:
Sixoms said:
Buyse said:
yalnız futbolcu bu adamdır.

george best

http://www.lotus-europa.com/vintage_photos/george-best.jpg

Ronaldo geçen yıl 41 gol atarak, bu adama ait olan, bir sezonda en çok gol atan kanat oyuncusu rekorunu kırdı.

saçma bir kıyaslama bana kalırsa çok gol atan iyi futbolcu demek değil ki,forvetler için konuşmuyorsak özellikle ki onlar için bile bir yerden sonra kıyas değil. şöle şılavert en çok gol atan kaleci o zaman en iyi kaleci şılavert mi?

Kıyaslama göremiyorum ben? Son örneğinede hayran oldum.
Sosyal ağlarda paylaş

Othranx said:
Red said:
c.ronaldo dunyanın en iyi futbolcusu

messi futbolun kendisi

Sixoms said:
o zaman ronaldo dünyanın en iyi messi'si.

Bu kısımda ilk mesajdan çıkarım yapmıştım ben ama laf atıyomuşum gibi algılanmış. Doğrusu şöyle;

Sixoms said:
o zaman ronaldo dünyanın en iyi messi'si oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ronaldo : fizik , agresiflik , sert vuruş , hava topu hakimiyeti ; özel yetenek olarak , nereye gideceği belli olan ama nasıl gideceği belli olmayan inanılmaz sert şutları.

messi : çabukluk , oyun zekası , ve inanılmaz teknik ; durdurulamamasına sebep , topa inanılmaz çabuk hamle yapması , karşısındaki anlıyamıyor topa vurduğunu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...