Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 yalnız futbolcu bu adamdır. george best http://www.lotus-europa.com/vintage_photos/george-best.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Red said: c.ronaldo dunyanın en iyi futbolcusu messi futbolun kendisiŞuuuuut Sixoms said: o zaman ronaldo dünyanın en iyi messi'si.Kaleciiiiii Buyse said: messi ronaldonun dünyasıDönen top ve goooooooooooollllll.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 cevap vercektim de trollemeyek konuyu bu bölümün 30 tane modu var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Buyse said: yalnız futbolcu bu adamdır. george best http://www.lotus-europa.com/vintage_photos/george-best.jpg Ronaldo geçen yıl 41 gol atarak, bu adama ait olan, bir sezonda en çok gol atan kanat oyuncusu rekorunu kırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 messi ronaldonun amcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 helal olsun ronaldoya da bu adamın yaşadığı hayatı yaşayıp o gollerin yarısını atsın gelsin bi de bana atsın. george best için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 messiyle ronaldo aslen venezuelalı süt kardeşlermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 +1 Rıdvan said: Messi ve diğerleri Diğerleri : Ronaldo vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 ginaly said: arif erdem asfhasuhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Sixoms said: Buyse said: yalnız futbolcu bu adamdır. george best http://www.lotus-europa.com/vintage_photos/george-best.jpg Ronaldo geçen yıl 41 gol atarak, bu adama ait olan, bir sezonda en çok gol atan kanat oyuncusu rekorunu kırdı. saçma bir kıyaslama bana kalırsa çok gol atan iyi futbolcu demek değil ki,forvetler için konuşmuyorsak özellikle ki onlar için bile bir yerden sonra kıyas değil. şöle şılavert en çok gol atan kaleci o zaman en iyi kaleci şılavert mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 en güzeli gs forması olmuş ufak resim ya fazla belli olmuyo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Razu said: Sixoms said: Buyse said: yalnız futbolcu bu adamdır. george best http://www.lotus-europa.com/vintage_photos/george-best.jpg Ronaldo geçen yıl 41 gol atarak, bu adama ait olan, bir sezonda en çok gol atan kanat oyuncusu rekorunu kırdı. saçma bir kıyaslama bana kalırsa çok gol atan iyi futbolcu demek değil ki,forvetler için konuşmuyorsak özellikle ki onlar için bile bir yerden sonra kıyas değil. şöle şılavert en çok gol atan kaleci o zaman en iyi kaleci şılavert mi? Kıyaslama göremiyorum ben? Son örneğinede hayran oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Red said: c.ronaldo dunyanın en iyi futbolcusu messi futbolun kendisi Sixoms said: o zaman ronaldo dünyanın en iyi messi'si. Buyse said: messi ronaldonun dünyası ooo neler dönmüş burada yahu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Othranx said: Red said: c.ronaldo dunyanın en iyi futbolcusu messi futbolun kendisi Sixoms said: o zaman ronaldo dünyanın en iyi messi'si. Bu kısımda ilk mesajdan çıkarım yapmıştım ben ama laf atıyomuşum gibi algılanmış. Doğrusu şöyle; Sixoms said: o zaman ronaldo dünyanın en iyi messi'si oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 messi ronaldodan kiyaslanamiyacak kadar iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 41 tane gol atmış ronalda döver demişsin bende herşey gol atmak değil dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 ronaldo : fizik , agresiflik , sert vuruş , hava topu hakimiyeti ; özel yetenek olarak , nereye gideceği belli olan ama nasıl gideceği belli olmayan inanılmaz sert şutları. messi : çabukluk , oyun zekası , ve inanılmaz teknik ; durdurulamamasına sebep , topa inanılmaz çabuk hamle yapması , karşısındaki anlıyamıyor topa vurduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 bende messi ye verdim oyumu izlemekten muthis keyif aliyoum adamin futbolunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 ronaldo çingen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Messi yargıladı win! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 messi tabi ki. ronaldo kadar antipatik bir futbolcu görmedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 balili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 mahuahua balili dedi :D mehmet yıldız da antipatik bence :D ronaldo'yu izlemek beni mutlu etmiyor ama messi'yi izlerken gülümsüyorum :) Ronaldo kendini yere atmalarıyla,çirkeflikleriyle soğutuyor bir kere izleyeni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 ikisi de bayagi iyi. tartisacak bisi yok sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar