Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Hiç bahsedilmemiş. 92'de çekilmiş basketbol temalı acaip eğlenceli bir film. Başrolde Wesley Snipes ve Woody Harrelson. Olağanüstü basketbol maçları beklemeyin. Film geyik. Senaryo geyik. Karakterler eğlenceli. Hiç sıkılmadan izledim ve çok sevdim. http://asupremenewyorkthing.files.wordpress.com/2007/03/whitemen.jpg Basketbolla hiç ilginiz yoksa sıkabilir. Prof. basketçiyseniz yine sıkabilir. Ama basketbol seviyosanız ve eğlenceli bir film izlemek istiyorsanız kaçırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Fox daha TGRT'yken haftada bir falan verirlerdi BEYAZLAR BECEREMEZ diye, eğlencelidir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 devam filmi yok muydu bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 oha bunun baslıgı nasıl daha once acılmamıs.. bu film bi külttür ya.. bilmeyen yoktur heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 heh güzel filmdir, kesinlikle tgrt dublajıyla izlenmeli... bide yanlış hatırlamıyosam müzikleride güzeldi bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 hey gidi hey cine-5'te izlemiştim. Woody Harrelson'ı bu film'le tanıdım diyebilirim. Cok iyi film'di gerçekten ,atışmalar süperdi. Birde türkçe'ye beyazlar beceremez diye çevirmişlerdi. İlk ve tek türkçe çevirisini sevdiğim film oldu :) (hani hep değiştirirler ya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 çok güzel bir filmdir çok eğlencelidir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar