unK Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 tekrar tekrar izliyorum iyi ki kaydetmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Abi Xavi Iniesta gibi iki oyuncunun tek takımda olması nasıl bişidir ya. Herifler hem deli gibi yetenekli hem de süper anlaşıyorlar. Lampard+Gerard olsa öyle bir uyumun çıkacağını sanmıyorum. Hele o topu çekip hoop diye dönerken 1-2 kişiyi oyundan düşürmeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 biri xavi ve iniesta sihir yapıyolar demiş yukarlarda.aynen öyle. bence 2 sininde aynı anda oynaması yasaklanmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Sizce yarın nolcak bence barça alcak :D açık oynayan bi chelsea'yi tabi ilk golü barça yemzse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 hayır, chelsea gene kapanıcak ve duran toptan gol aricak. barca nın en zayıf noktası bu, ya kontra ya duran top. ispanyada böyle futbol oynamasına izin veriyorlar barcelona'nın, sertlik pek yok ama ingiliz klüpleri öyle değil. Barca o sertliği görünce sinicek biraz ispanyada olduğu gibi. chelsea penaltılara kadar dener şansını, diğer türlü zaten yenmesi mümkün değil barcelonayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 yannız bojan kardeşimiz ve eto çok gol kaçırdılar.barça maçı kazanabilirdi chelsea şanslıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Chelsea gene sahayı rezil eder barca top oynayamasın diye ahaha ingilizler çok pis ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 chelsea elicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 mehmet demirkol'un barcelona yorumu efsaneydi dün radyoda. barcelona artık yaşayan bir organizma, onlar başka bişey yani. guardiola bile farkında değil neler olup bittiğinden. yani bundan çok daha iyi kadrolar geldi barcelonaya ama bunlar artık bir beyin olmuşlar, bir düşünüyorlar filan dedi. hahah çok iyiydi. maçın başında real madrid yensin istiyordum sonra +7 olsun istedim dedi dsada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar