Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Beni hayal kırıklığına uğrtan messinin 2 tane gol kaçırmış olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 ya biraz cömert davranıyo gibi barça, nası şanslar kaçırdılar messi, etoo :/ umarım acısı çıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Messiyle C.Ronaldoyu karşılaştıranlara rıdvan güzel cevap verdi Messi ve diğerleridir dedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 ohhh 3 - 1 messi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Messi 3-1 tarihi fark geliyor geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 messi adam değil, barça takım değil. imza; manu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 messiyi kadrosunda bulundurana salary cap getirilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 bu maçtan sorada bjk-fb yi izleyesim kalmadı hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Hakikaten inanılmaz maç..Hani 30 dakikada 5-2 fln olabilirdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 abi. nasıl paslasıyorlar. nasıl ya. ulan nedir bu maç. böyle maç mı olur arkadaş. türkiye ligindeki 18 takımı toplasan şu barca gibi oynayamaz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Dartanian said: Messiyle C.Ronaldoyu karşılaştıranlara rıdvan güzel cevap verdi Messi ve diğerleridir dedi :D ben de içimden güzelce hassiktir dedim rıdvana. rıdvan c.ronaldo'yu kıskanıyor falan herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 real çöktü ya, hic ummasam da bakalım 2. yarı toparlanabilecekler mi. inşallah barça'da burda bırakmaz da fark görürüz, gol görürüz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 futbol mu şimdi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 neyini kıskansın abi. c. ronaldo'nun 2 fırın ekmek yemesi lazım messiyle kıyaslanması için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 maç topici ronaldo-messi topicine dönmesin bence :D messi tabiki daha iyi ayrı konuda, müthiş oynuyor adamlar real seyircisi olsam maçtan çıkarım adamlar ezdikçe eziyor. top deymiyor reale. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 gerçekten ronaldoyla messiyi karşılaştırdığınıza inanmıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 buyse sen futboldan anlıyorsan ben insan değilim. ronaldo nun mu ekmek yemesi lazım messinin mi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 c. ronaldo ile messi kıyaslanmaz.messi çok farklı bi adam bu nasıl bi maçtır yahu.barnebau da testis geçio adamlar realle.isteseler 5-6 lık bi ilk yarıydı.ama real atmadıkca barçada atmaz herahlde.yoksa 7-8 falan cok rahat atarlar 4-1 falan biter büyük ihtimal bu maçı izlediim için cok mutluyum.bizde gs-fb maçları izliyoruz derbi diye o nasıl paslar nasıl calımlar.her hareketleri futbol dersi. xavi iniesta messi.bu 3ü cıksa alırlar maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 ben kabul etmiyorum messi'nin ronaldodan iyi olduğunu. premier lige gelsin 2 sezon üstüste gol krallığına oynasın kanat oyunuyla sonra tekrar tartışırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Mumu said: ben kabul etmiyorum messi'nin ronaldodan iyi olduğunu. premier lige gelsin 2 sezon üstüste gol krallığına oynasın kanat oyunuyla sonra tekrar tartışırız. tek sen bilion bu işi. helal sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Mumu said: buyse sen futboldan anlıyorsan ben insan değilim. ronaldo nun mu ekmek yemesi lazım messinin mi acaba. eh be abi.tamam ronaldo hakkaten iyi bi topçu ama messiyle kıyaslanmaz.bence sen futboldan anlamıosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 messi madridden üç gol yiyince hırs yapıp kendi çabasıyla üç gol atmış adam madride. ronaldoda o yürek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 ronaldo karaktersiz apaçinin teki. hızımı alamadım. sevmiyorum seni ronaldo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Messinn yanında ronaldonun lafını geçiriyosunuz ya bişey demiyorum abi..Açıkçası inanmıyorum ben Ronaldonun Messiyle aynı derecede ve ya Messi'den iyi olduğunu söyleyenlerin bu adamların sık sık maçını izlediğine..Sadece özetlerden konuşuyolar gibi geliyo.Messi o kadar rahat eğleniyor ki oynarken Ronaldo gibi kasılmıyor ayrıca Ronaldoda futbol estetiği de yok BANA GÖRE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 ekşide bu maç başlığında fener-gs derbisine el-sikko demişler ahahahahaha haklı valla adam fenerli olarak taktir ettim şu maçtan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar