Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 benim fiziq ilk dönem karnede 69 dan 3..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Ben ole fizikçie kusura bakmayın ama takarım git arabasına zarar ver :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 bi tek Din kültürü 0 benim diğerleri iyiymiş[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SADIST01 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 lise 3'de ki karnem (son karnem): Edebiyat:1 Mat:0 Psikoloji:0 (lakabı: Çılgın bakire) Osmanlı Tarihi:1 Geometri:1 Gerisi iyiydi. (2-4 arası) AAaah!!! eski günler ahhh!!![signature][hline]Yazılarımın hepsi SADİST01 a.ş ne aitdir. İzin almadan kopyalayanlar hakkında hukuksal işleme başvurulacaktır. Başvuru için; İcq:236537112 Anlayışınız için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 said: Maedhros, 28 Mayıs 2004 20:17 tarihinde demiş ki: ülen sen 61-72ye 3 verdi diye kiziyosun benim manyah kimyaci 1 puanla 4ü kacirdim 3 verdi aheu :D dikkatini cekerim cografyaci 72-86'DAN 3 werdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 said: Cthulhu_, 28 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki: benim fiziq ilk dönem karnede 69 dan 3.. tam onu diyecektim :) ben bu hocaya etil alkol içirmeyi planladım bi ara :P[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Ohannesburg?!!! Bloodscalp nasi oldu o is ya deliymis hoca galba sfsdf..[signature][hline]Eski nickim,bilene... Gelroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 ahanda benim yıl sonu ortalamalarım: edebiyat: 5 kimya: 5 bio: 5 fizik: 4 mate: 4 müzik: 5 beden: 5 ing: 5 almanca: 5 sağlık: 5 coğrafya: 5 tarih: 3 eğitim bilimi: 3 psikoloji: 5 din: 4[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 said: Alexi_Septimus, 28 Mayıs 2004 11:35 tarihinde demiş ki: Math : 0 Fizik : 0 Kimya : 0 Demirbaşlarımdı bunlar =). e zeka isteyen dersler tabi sosyaller yapamaz :P[signature][hline] Nukem'in sarhoş haliyle icq muhabbeti.. Nukem-Ulan nie konuşmuyosun? 0bs-Champteyiz abi.. Nukem-Ulan iyiki bi şampiyon oldunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 said: Bloodscalp, 28 Mayıs 2004 19:54 tarihinde demiş ki: abi 72 86 ya 3 ya el insaf ya yuh yahu sizin hocalar nasılmıs yahu lise 1 cografya : 2 (kesin 1 geliodu) edebiyat: 2 (bu da 1 geliodu) bole gidio soracıgıma lise 2 de kimyam sözlü notlarıyla 1 geliodu hoca sagolsun 4 verdi ama nasıl verdi annamadım burdan tekrar tessekkur ediyim bari ne hocalar varmıs be yav vash anasını [Bu mesaj Werb tarafından 29 Mayıs 2004 08:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 he bi de bizim dersler almanca zor yani(cog turkce tabi de) onu da katin icine ya manyak cografyaci ya oldurcem o herifi bi elime gecse gecen donemde 50-70 ten 2 wermisti bu donem 72-86 dan 3 uff ya hem diyo ben size uni icin iyi not wercem diyo sora gidio notlari deli gibi dusuruo [Bu mesaj Bloodscalp tarafından 29 Mayıs 2004 09:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 anneni babanı gönder okula dava edin öldürün yıkın[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rona Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 beden bile 4[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ Nüfus: 26.000.000 Başkent:Kadıköy Rakım:6 ****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 lise dünyanın en gereksiz, en amaçsız yerlerinden biri...[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Tamamen yanılıyorsun lise insanın vizyonunu okadar değiştriyorki hiç bir üniversite o kadar değiştirmez. Arkadaşlıklar o kadar sağlam oluyorki.. Üniversitedeki arkadaşlıklar hep çıkar üstüne kurulu. Bir pooça yı paylaştığın lise sıraları.. Ahh ahh.. 10 seneyi aşkındır arkadaş olduğumzu bir grup varki halen tatillere birlikte gideriz 6 kişi.. Oradaki aşklar ters çevilemelr aldıtılmalar satılmalar ucuzluk değerlilik arkadaşlık güzellik anılar duygular eğlenceler offff.. Bitmez abii bitmeeeeeeeezzz....[signature][hline]üflentius............. Doğru Düzgün Soru Sormanın Yolları nedanko, 23 Mayıs 2004 18:55 tarihinde demiş ki: yapma be... [Bu mesaj nedanko tarafından 29 Mayıs 2004 12:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 din ile islam tarihi zayıf benim.sözlüye kalkıyım diorum adam fatiha oku diyo.katil olcam.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 lissedeki aradaşlıklar da yeterince çıkar ilişilerine dayalı bence... ayrıca bi insana zorla bi şeyler öğretilmesi de anlamsız. hayatı boyunca matemetikte 4 işlemden başka hiç bir şey kullanmıyacak birinin trigonometri görmesinin mantığı nedir?[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. [Bu mesaj birinci_ben tarafından 29 Mayıs 2004 13:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar