meccemm Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 merhabalar, utorrentden darkfall isimli bir oyun çekiyorum fakat torrent ortalama 20-40 k ile indirince 9 gb için bekleme süresi tahmini 1 haftayı bulacak gbi duruyor:)detaylı bir şekilde nasıl daha hızlı indirebileceğimi açıklayabilirmisiniz?başkalarınada kılavuz olur umarım. tşk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 linkte bir sorun olabilir? ben de aynı sürümü kullanıyorum hiç ayar yapmadan max kapasite çekiyor yeterli seeder varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
meccemm Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 upload limit vs kurcalamaya gerek yok değilmi hızlandırmak için?2 gün içinde bitecek gbi,carşamba geceden beri yüklüyor.oyunun sitesi direkt torrente yönlendirdi,official bir linki yoktu oyunun.linktede umarın sorun yoktur,9 gb boşa indirmek istemem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Rastgele indirmemek lazım. Öyle rastgele bir torrent kullanırsan tabii yavaş iner. Private bir site üye ol hız istiyorsan. Bir de şu anda iyi bir Darkfall torrenti yok. 200 seed, 1000 leech diyor tek public Darkfall'a, hızlı gelmez o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 meccemm said: merhabalar, utorrentden darkfall isimli bir oyun çekiyorum fakat torrent ortalama 20-40 k ile indirince 9 gb için bekleme süresi tahmini 1 haftayı bulacak gbi duruyor:)detaylı bir şekilde nasıl daha hızlı indirebileceğimi açıklayabilirmisiniz?başkalarınada kılavuz olur umarım. tşk... http://divxforever.wordpress.com/2007/04/16/utorrent-kullanimi/ ben burdaki ayarları yapıyorum, birde port açtım modemden. genelde gayet hızlı iniyor, private üyeliğim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 meccemm said: upload limit vs kurcalamaya gerek yok değilmi hızlandırmak için? Fazla torrent kullanmıyorum da, uploadı sınırlarsan otomatik downloadını da sınırlayan clientlar var. Serbest bırak ikisini de, mevcut durumdan hızlı ineceği kesin uploadı köklesen bile. Port açtığından emin ol bir de. Darkfall'ı ben sitesindeki torrent ile indirdim, 1 saat sonra falan gayet 400'lere gelmişti, 200/1000 hiç fena değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Fede bana o dl edilen şeye sağ tıklayıp propertiesden maximum upload rate'i 10 yapmamı söylemişti dene istersen bu arada ben ayarsız da 100den aşşağa indirmiyorum Zamunda ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
meccemm Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 torrent ekranın altında wasted 17.7 mb (2hashfails) diyor bir sıkıntı yoktur umarım ,malum 9gb indiriyorum valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Yok, o boş yere indirdiği şeyler. Onları downloaded diye göstermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
meccemm Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 tüm cevaplar için teşekkür ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Torrent icin önerebileceginiz bir site varmı.Paralıda olabilir.Bir tanesini denedim sanal kartı kabul etmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar