Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

u torrent 1.8.2 hızlı indirme yöntemler h.k

meccemm

Öne çıkan mesajlar

merhabalar,
utorrentden darkfall isimli bir oyun çekiyorum fakat torrent ortalama 20-40 k ile indirince 9 gb için bekleme süresi tahmini 1 haftayı bulacak gbi duruyor:)detaylı bir şekilde nasıl daha hızlı indirebileceğimi açıklayabilirmisiniz?başkalarınada kılavuz olur umarım.

tşk...
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Rastgele indirmemek lazım. Öyle rastgele bir torrent kullanırsan tabii yavaş iner. Private bir site üye ol hız istiyorsan.

Bir de şu anda iyi bir Darkfall torrenti yok. 200 seed, 1000 leech diyor tek public Darkfall'a, hızlı gelmez o.
Sosyal ağlarda paylaş

meccemm said:
merhabalar,
utorrentden darkfall isimli bir oyun çekiyorum fakat torrent ortalama 20-40 k ile indirince 9 gb için bekleme süresi tahmini 1 haftayı bulacak gbi duruyor:)detaylı bir şekilde nasıl daha hızlı indirebileceğimi açıklayabilirmisiniz?başkalarınada kılavuz olur umarım.
tşk...

http://divxforever.wordpress.com/2007/04/16/utorrent-kullanimi/
ben burdaki ayarları yapıyorum, birde port açtım modemden. genelde gayet hızlı iniyor, private üyeliğim yok.
Sosyal ağlarda paylaş

meccemm said:
upload limit vs kurcalamaya gerek yok değilmi hızlandırmak için?

Fazla torrent kullanmıyorum da, uploadı sınırlarsan otomatik downloadını da sınırlayan clientlar var. Serbest bırak ikisini de, mevcut durumdan hızlı ineceği kesin uploadı köklesen bile. Port açtığından emin ol bir de.

Darkfall'ı ben sitesindeki torrent ile indirdim, 1 saat sonra falan gayet 400'lere gelmişti, 200/1000 hiç fena değil yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...