Cons Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 http://fotoanaliz.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=19297&p=1&rid=4369 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 bebek biraz çirkin mi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 doğuş polis kurşunuyla vurulmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 erken gelmiş normaldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 karizma puanına +5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 derken geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 tarkanda kolestrol varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 HADİSE BENİM HAYRANIMMIŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 tarkan dondurma bebek yapıcakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 said: SEZEN AKSU YÜZÜNDEN ÇOBANLIK YAPTIM Bayhan katıldığı'Orada Neler Oluyor'da "Sezen Aksu ile çalışacaktınız, ne oldu da işler ters gitti?" sorusuna ilginç bir cevap verdi. Bayhan "Sezen Aksu benim için rüyaydı, ama bitti. Bir takım dedikodular da çıkardılar bizim için. Ama yalandı. Ben kendisine aşık değilim, kırgın da değilim. Beni stüdyosuna çağırdı. 'Annem Gelsin' adlı bir şarkı okudu. Bana verecekti, albümü yapacaktı. Son anda vazgeçti. Bir hata yapmamıştım. Ben niye son anda reddetti hala anlamış değilim. Sonra bunalıma girdim. Sırt çantamı alıp otogara gittiğimde nereye gideceğimi bilmiyordum. Bindiğim Adıyaman otobüsüymüş. Kente indikten sonra kendimi dağlara, taşlara vurdum. Büyük bunalımdaydım. Karşıma bir çoban çıktı. Beni tanımadığı için saatlerce sohbet ettim. Öyle güzel bir felsefesi vardı ki çok etkilendim. Onunla çobanlık yaptım. Sonra beni İstanbul'dan buldular. Gelip çobanın yanından aldılar."dedi. ehuehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 verici yerleştirmiştik bayhana kolayca bulduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 lan turkiyede cok kalite uyusturucu satiliyo heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 aquila said: lan turkiyede cok kalite uyusturucu satiliyo heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 aquila said: lan turkiyede cok kalite uyusturucu satiliyo heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 ru a good kisser 1 hold ur breath 2 go on to another video 3 add this comment but still holding you r breath 4 did you make it if you did then ur a good kisse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 bayhana çok ayıp ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Millet gider Himalayalara, budist keşişlerin arasına karışır, felsefelerini öğrenir, bizimkiler anca Adıyaman a gidip çobanlara katılıyo... Sonra niye milletçe yerimizde sayıyoruz bik bik bik... Bu yüzden işte! Budist keşişin felsefesiyle çobanınki bir mi ha?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 neee erken mi gelmiş! :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar