kermit Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 meraba aranıza yeni katıldım yeni işe girdim mutluyum puşkin vodkamı yudumluyorum izinliyim lan yarın güzel bi duygu boş adam değilim çalışıcam 30 yaşıma geldiğimde kendime ait bi evim ve arabam olucak hedefim bu. babamla aramdaki mesafeyi koruyorum. babam maaşını alda bi ıslatalım dedi geçen gün "amma beleşçisin ha dedim" bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 doğru demişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 sustu bişi diyemedi di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 ıslatmak nasıl bi deyimdir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 de ayrı yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 gitsene bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 aleyküm selam genco. kermit said: babam maaşını alda bi ıslatalım dedi geçen gün "amma beleşçisin ha dedim" bende. ahaha senelerdir bu ani bekledin lan di mi? gratz sevgili sümük, senin adina sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 annem geçen borç versene bi 50 lira dedi avans çekmedim dedim çekersen ver lazım dedi %399 faiz alırım dedim iyi laf koydu yine yediklerine say dedi. ödeiycem heposini taksitlendirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 şampanya ? tıstaakkkkh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 kermit said: yediklerine say dedi. obaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar