Dynun Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Selam bu salak büyü hakkında bişiler sormak istiyorum. Bug mu bilmiyorum da, bu discipline talent verince açılıyo biliyosunuz. Ama sanki holymiş gibi holy schoolu ile birlikte kitleniyo bazen. Ama aynı anda bazen pw:shield de kitlenmiş oluyo. hem holy hem discipline mi sayılıyo da kitleniyorum ben? biyerde bi hata mı yapıyorum? yanlış gördün diyin, pvplerim rezil rüsva olmasın pls bileyim şunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Sanırım holy diye geçiyordur. Heal edio sonuçta karakterine ek özellik vermiyor yani. Bence çok saçma zaten disc talent treenin dibinde olması guardian spirit ile yeri deiştirilebilir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Büyü sınıfları, Arcane, Fire, Frost, Shadow, Holy'dir. Senin kullandığın heal ve shield filan hepsi Holy sayılıyor. O nedenle kitlenmesi normaldir. Disc Tree'den aldığın için Sınıfı değişmiyor. Yinede Holy büyü cast ediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 bide nature var.demirmaske doğru söylüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 DeMiRMaSKe said: Büyü sınıfları, Arcane, Fire, Frost, Shadow, Holy'dir. Senin kullandığın heal ve shield filan hepsi Holy sayılıyor. O nedenle kitlenmesi normaldir. Disc Tree'den aldığın için Sınıfı değişmiyor. Yinede Holy büyü cast ediyorsun. ohooo ohoooooo mental güçle gelen discipline büyü okulu istiyotuz bzzzt burrnn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Oyunda P'ye bastigin zaman orada hangi tabin altinda goruyorsan o buyuyu, o school'a aittir diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Seru said: Oyunda P'ye bastigin zaman orada hangi tabin altinda goruyorsan o buyuyu, o school'a aittir diye biliyorum. tam olarak oyle degil aslinda discipline diye bi school of magic yok yani discipline vuramiyoruz :D penance in aciklamasi yeterince soyluyo zaten friendly = HEAL || enemy = HOLY DAMAGE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 tabiki discipline tree'de ama bildiğin has holy sayılıyor işte. pw shield gibi olsa keşke lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 romslayer said: Seru said: Oyunda P'ye bastigin zaman orada hangi tabin altinda goruyorsan o buyuyu, o school'a aittir diye biliyorum. tam olarak oyle degil aslinda discipline diye bi school of magic yok yani discipline vuramiyoruz :D penance in aciklamasi yeterince soyluyo zaten friendly = HEAL || enemy = HOLY DAMAGE abi druidin balance kısmında hem arcane damage hem nature damage var, demirmaskenin dediği gibi oluyor olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Ya illa fake flash heal cast etmek zorunda bırakıyolar hehe. yada penance atıp 1 tickten sonra durup. sonra kick yiyip. sonra flasha gönül rahatlığıyla devam edilebilir. böyle düşündük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 büyü sınıfları c ye basıp resist sayılarınızı gördügünüz şeydir.frost fire .. bi tek orda holy eksik blizzardın torpili midir nedir anlamıyorum kaç senedir hala eklenmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 çünkü holy resist die bi olay yok oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 holy resist niye yok anlasam hiç bir mantıklı acıklaması yok valla paladinler saldırıo holy shock etc. ne varsa yiyoruz dmg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Tanrısal bi kuvvet olduğundan olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 o hep öyledir ya d&d de de divine damage illa yeniyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Rotweiler said: Tanrısal bi kuvvet olduğundan olabilir mi? Birden priest olarak bi garip hissettim kendimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 hahaha. zaten pvp nerf geldi. amman priestler üst sıraya çıkmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Boci said: Rotweiler said: Tanrısal bi kuvvet olduğundan olabilir mi? Birden priest olarak bi garip hissettim kendimi... Smite B)- adam çarpıonuz valla çok net tanrısal, kıskandım hatta bi mage olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Egomu Holy Fire atarak tatmin ediyorum http://static.wowhead.com/uploads/screenshots/normal/22043.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 ama resimdeki blood elf male? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 ss almaya uğraşamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 yok zaten BE male değilmiş lemür malemiş dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 ne!! holy fire atan koala mı?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Dynun said: Selam bu salak büyü hakkında bişiler sormak istiyorum. Bug mu bilmiyorum da, bu discipline talent verince açılıyo biliyosunuz. Ama sanki holymiş gibi holy schoolu ile birlikte kitleniyo bazen. Ama aynı anda bazen pw:shield de kitlenmiş oluyo. hem holy hem discipline mi sayılıyo da kitleniyorum ben? biyerde bi hata mı yapıyorum? yanlış gördün diyin, pvplerim rezil rüsva olmasın pls bileyim şunu :) EJ IT FFS ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 ahah intikam almış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar