Llama Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 http://www.ntvmsnbc.com/id/24961909/ bizim üniversitemi bu yoksa oranınmı bilen varmi
Apis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Birinci kattan girip altıncı kata kadar önlerine çıkanı taraya taraya gitmişler. Nasıl bir düşünce ve ruh hali ile yapıyorlar bunu hiç anlamamışımdır. Umarım hiçbir zamanda anlayamam.
Snefru Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Çok enteresan bu olaydan ne anlayacağız açıkcası kestiremedim.
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 cok ciddiyim dun gece bir internet sitesinde adim bu, azeriyim ve yarin okulda katliam yapicam diyen birini gordum ne isim yazdigini hatirlamiyorum ama saka degil
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 historyden bulsana
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 GERGE said: historyden bulsana saatler once 404 olmustur
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 simdi ayni yerde thread actim yorumlar 1-I saw that thread this morning before I left for work. Then I'm reading up on the news and almost shat bricks. The person said their name in that thread, started with a G I think. 2-he said his name was Fada jamaz or something, thought it was a troll when i saw it last night. most likely is cok garip ya ;o
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 oha galiba ayni kisi threadi acanla okul basan "He said he was Farda Gadyrov, and looks like he really did it. Said he was gonna put all other school shootings to shame. Apparently, he failed. Plus, just wait that the media gets a hold of this..."
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 ermenilerle çekişmenin arttığı şu günlerde ve PETROL akademisinde olması, ya rus ya abd kaynaklı bişi olduğuna işaret ediyor. saldırganın biton bölüm varken petrolü seçmesi, "ayağınızı denk alın sizi petrolünüzde boğarız" demek gibi geldi bana.
Öne çıkan mesajlar