arian Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Valla nereye açıcağımı bilemediğim için buraya açıyorum valla kusura bakmayın şimdiden özür dilerim şayet yanlış yere açtıysam.Ve yanlışsa artık doğru yere taşırsınız. Şimdi bu kadar konuştuktan sonra konuya gelelim :).Knight Online diye bir oyun var ve oyunu sizinle paylaşmak istedim.Knight Online'a girmek için yapmanız gereken tek şey üye olup 280mb'lık oyunu indirmek ve hemen girmek :).Açıkcası ben oyunu çok basit buldum ama isteyenler oynasın ve belki bazıları ilk MMORPG deneyimini yaşamış olurlar.[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 abi biosfear gibi bişey kötüye benziyor open beta zaten neye yarar open beta ?? ;D[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 ne zamana kadar bedava oynayacaz bide bende bi tane buldum sims online gibi bişi ama çok daha kötüsü(sanırım): www.there.com[signature][hline]To be or not to be; Thats the problem after economy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 said: Erutan, 31 Mart 2004 19:22 tarihinde demiş ki: abi biosfear gibi bişey kötüye benziyor open beta zaten neye yarar open beta ?? ;D Mighty den öğrendiğin kadarıyla server in çok kişiyle test edilmesi işte "stress" ölçümü yapılıyormuş[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. In the name of the council ! La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 closed beta ana buglar class dengelemeleri mob spawnlarının testi vb oyun içi şeyler için open beta serverın kaldıracağı oyuncu sayısı zoneların yoğunluğu serverın kasılmasının clientlar üzerindeki etkilerini ölçmek buna göre serverların optimasyonlarını yapmak için[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Yaklaşık 20 gündür oynuyorum hakkaten güzel bir oyun birde TURKS diye bir guildimiz var şuan 12 memberımız bulunmakta adonis server larında baş gösteriyoruz :)[signature][hline]Dragger.Org [Bu mesaj Ragnar tarafından 02 Nisan 2004 04:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Download bitmek üzere sabaha biter heralde geliom ODUN olaraktan[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 dl ediom bende aksama gelirim[signature][hline]Ne kadar yükselirseniz uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Bende dl ediorum güzel mi oyun ? Bide bu 3.71 kb ile gelio nedir olayı daha hızlı bi yer yok mu ? [signature][hline]Fornication Under Control of the King [Bu mesaj narin tarafından 02 Nisan 2004 10:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Ya kimse hızlı bi şkeilde bunu nerden çekerim bilmio mu ?[signature][hline]Fornication Under Control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Bende çekerken aynı hızlarla çektim sabır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 yaw bende tnt32 var çalışmaz dimi hheühe :lol:[signature][hline]karakedi, 31 Mart 2004 16:48 tarihinde demiş ki: ehe serverı bozdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 siz yine iyi ben download bile edemiom uheuhe[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 gamespot'dan download edin 15kb ile ediyordu (128kbit kablo için maksimum hız) [Bu mesaj Goering tarafından 28 Nisan 2004 13:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beagle Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Ragnar peki paralanınca oynayacak var mı aranızda? Devam etmeyi düşünen ?[signature][hline]Hayat bir kavgadır ilk düşmanın sensin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Yardım edebilecek var mı bana ya ? Level 28 Warrior'um hala 200k param var..çapulcu gibi geziyorum...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 havamı atıyorsun.. bende lvl 343423 ım 3785637m param var.. yardım lazım[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad iki+iki=dört hehe -Einstein allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 ne diyosun sen ? hahaha 200k parayla oyunda sakız bile alamıyosun[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Kaç kişi oynuyor ya da sürekli oynayan bi grup tr guildei var mı?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Ben bi türk guild biliyorum ama oynamıyorum,bizim arkadaşlar kurmuştu oradan kaldı aklımda.Adı "Türk Aygırları" istersen bi sor sanırım tüm Türkleri alıyorlardı.[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Nasıl sorabilirim?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Sanırım guildmasterının adı "Hasan" (oyundaki adı) olması lazım...[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Adonis 1: Erdener_Abi Lvl 32 Berserker[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 clienti indiremiyorum butun linkler kirik orda yazan baska sitelerde var onlardada yok. baska tam link gonderebilecek olan var mi lutfen?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Huma- Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 bu oyunun cd si satiliomu arkadaslar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar