Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Pazartesi sabahı her zamanki gibi sabahın köründe kalktığımda içimde zaten kötü bir his vardı. Bir de nedenini anlayamadığım kaşıntı. Neyse okula gittim, okulda da baya kaşındıktan sonra 4 gibi eve geldim, pantolonumu fln çıkardığımda her tarafımın şiştiğini ve kızardığını gördüm. Annem "17 yaşında da kızıl mı oldun sen" falan dedi biz iyice kıllandık, neyse direk doktor çağırdık, adam 2 tane iğne yaptı, ve bunun yediğim iskenderden olabiliceğini söyledi. Sonsa salı günü verdiği ilaçları içmeye başladım. Akşama kadar halsizliğimin haricinde kaşıntı veya diğer şikayetlerimden hiçbir iz yoktu. Sonra çarşamba günü (ilaçlarında etkisiyle 13 saat uyuyup) 13 te kalktığımda gördüğüm manzara içler acısıydı. Dudağım şişmiş, silikonlu kadınlara benzemiştim. Boynumdan dizlerime kadar tüm vücudum kıpkırmızı olmuş ve ölümüne kaşınıyodu. Direk aile hekimine gittik (medamerikan a - sahil yolundaki varya bildiniz işte). Adam direk serum bağlattırdı. ve seruma ayrıca bir de igne yaptı ve hemşire bu iğnenin bana halsizlik yaptırabiliceğini söyledi. Tamam dedik, ama kalktığımdan beri birşey yememiştim. O arada cildiyeci geldi ve bunun yemeklerden diil(ürtiker veya kurdeşenmiş bu arada) sıkıntıdan olabiliceğini söyledi. (neye sıkıldıysam artık) Neyse serum bitti ama ben sarhoş gibiydim o iğnenin de etkisiyle, ve bir de mide bulantısı başlamıştı. Asansöre bindik tam arabaya doğru giderken bir anda hayatımda hiç bulanmadığı kadar bulandı midem, dünya simsiyah oldu, kendimi bir anda yerde bul(muş)dum.Sonra tekrar yukarı çıkardılar falan, yemek yedirdiler ve taburcu ettiler tekrardan. Ölümüne bir ilaç yüklemesinden sonra tekrar iyileştim gibi ama ilaç aralarında yine kabarıp, kaşınmaya başlıyorum, çok gıcık bişey inanamazsınız. İlacı içmediğim anda direk kıpkırmızı oluyorum. Anlayacağınız burdaki bir sürü arkadaş gibi ben de hastalandım, belki de bize nazar değmiştir kim bilir. Neyse diyeceğim şudur ki eğer gerçekten yemeklerden se(ki bence öyle) dikkat edin sıcakta döner, iskender, kokoreç, dürüm gibi ağır yiyeceklerden kaçının. İlle de yiycem diyosanız da benden size tavsiye akşam yiyin, yağ koydurmayın falan. Valla durumumu görseniz, o iskenderi yediğim için ne kadar küfür ediyorum bilemezsiniz. Neyse işte böyle. Umarım yakında geçer, çok baydım evde. :D Yine uzun oldu kimse okumıcak tüüü. :)[signature][hline][i]for those who died alone...[i]
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 geçmiş olsuuuuuun[signature][hline]bornozlu canavar
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Eywallah deamonum sağol. :D[signature][hline][i]for those who died alone...[i]
Sailor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 geçmiş olsun.. valla doğru söylüyorsun, ben de tavuk döner yedim geçen gün, gece midem çok bulandı kustum birkaç kere. öss, stresten vs de olabilirmiş diyorlar ama dönerden bence. dikkat edin ne yediğinize![signature][hline][email protected] | 6254196
nuki Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 çok geçmiş olsun sana da hastalık kuşu kondu desene inşalalh bana bir şey olmaz bu pazar özel okular sınavım var[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek.
Angelfire Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 geçmiş olsun bu arada açlığa dikkat et benim başına gelenler seninde başına gelmesin[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 abi en kılı da o hiçbişey yiyemiyorum. 3 öğün kızarmış ekmek yemek nedir bi ben bi allah bilir yani. Çukulata istiyorum!!![signature][hline][i]for those who died alone...[i]
elma Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 geçmiş olsun solonorcum[signature][hline]mirluin, 25 Mayıs 2004 tarihinde futbol oynarken, elm@'nın "orda cok pis el var" yorumu için demiş ki: git elini yıka. !!!
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Of harbi geçmiş olsun. Kaşıntı olayı çok rahatsız edici bi durum ya.[signature][hline] The Truth is out There
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 herkese teşekkürler, meğer ne de çok seviliyomuşum. :utaniem: :P[signature][hline][i]for those who died alone...[i]
elma Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 bize bişi olsa sen aynısını yapmıcan mı solnor :) ehue[signature][hline]mirluin, 25 Mayıs 2004 tarihinde futbol oynarken, elm@'nın "orda cok pis el var" yorumu için demiş ki: git elini yıka. !!!
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 geçmiş olsun bende kıllandım şimdi her cumartesi öğle yemeğinde iskender yiyorum ben:) artık yersem 2 olsun valla:-) tekrar geçmiş olsun sinir bişey kaşıntı yaa[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected]
SADIST01 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Yaşıyorsan; Geçmiş olsun. Öldüysen; Toprağın bol olsun.[signature][hline]''Azimle zıçan betonu deler''
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Geçmiş olsun. Allah büyün allerjik bünyelere sabır versin yarappim. Üritiker gibi bir bela yoktur. Düşün taşın, işin yoksa kaşın! :)[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Lineage 2 | K.O.C.
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 ayy.. hiç sevmem.. kendi bedenimin, kendi davranışlarımın kontrolunu kaybetmeyi sevmem. Umarım başıma böyle bayılma duyumları felan gelmez.. not: kötülere birşey olmaz derlerdi, peki neden hastalandın sen :-P :)[signature][hline]Silver Fang Ahroun Worshipper of Gaia [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 27 Mayıs 2004 17:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Sağolun arkadaşlar. Bone sen asıl kötüsün o kadar anime yazısı yazdık bi konuşamadın bile kediyle açma şimdi iyi kötü mevzusunu. ;). Neyse geçti şimdi semprex mi ne bi ilaç içiyorum hafif bi kaşıntı var ama olsun o kadar da. :)[signature][hline][i]for those who died alone...[i]
GE-TA Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Üniversite 2'de iken benimde başıma geldi. Bacaklarda, göz kapaklarında kabarmalar oluyordu. Bir gece bir baktım dudaklarım öyle bir şişmiş ki Seren Serengil görse kıskançlıktan oracığa yığılır kalırdı. Sonra bir süre bir hap kullandım. Şu diabetlerin kullandığı sakarinlere benzer küçük küçük tabletler şeklinde idi, adı da L ile başlıyordu. İyi kafa yapıyordu. Hatta sabah okula gideceğim diye bindiğim otobüste son durakta uyandığım falan oluyordu. Sonra tekrar etmedi. Geçmiş olsun, tehlikeli de bir hastalık, kabarmalar soluk borusunda olursa nefessiz bırakma gibi tehlikeleri vardı.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 işte zaten ondan kıllandık ya ağza yakın bölgelerde çıkınca tehlikeli olabiliyomuş.[signature][hline][i]for those who died alone...[i]
AMO Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 gecmıs olsun ozledık senı... :P[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D
SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 geçiş olsun yaa wallah çok zor çoookkk[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 geçmiş olsun solonor[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad in every job,there is a no!-Aynalı Sazan allah allah deyip geçer genç osman..
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 sağolun beyler. :)[signature][hline][i]for those who died alone...[i]
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Hmm geçmiş olsun. ÖSS stress'inden kurdeşen dökmeyide ilk kez duydum yani çüş. ÖSS yüzünden kalp krizi geçirmek gibi birşey bu.[signature][hline]You met me at a very strange time in my life.
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 şimdi hep o ilaçları ömrün boyunca almak zorundamısın bunun tedavisi yokmu yahu ? =[[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead
Öne çıkan mesajlar