nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 merhaba,gecen sene yaklasık 4 ay duzenli olarak bodybuilding yaptım fakat okul dersler derken ihmal ettim,beslenmeme hic dikkat etmeden aileden uzakda ogrenci evinde yasayınca alkol sigara derken vucut iyice gucten dustu,bu haftanın sonunda vizelerim bitiyor ve tekrar baslamak istiyorum,fakat bodybuilding yanında bir de dovus sanatı ogrenmek istiyorum,nedeni ise gundelık sehir hayatında insanın basına gelebilecek olumsuzluklar ornegin gasp,tinerci vb. durumlardan kendimi korumak icin,cok yogun bi okul temposunda bu iki spor u bir arada goturebilirmiyim,bodybuildingle kas kutlesi kazanırken ogrenecegim dovus sanatında kas kutlesi avantaj saglamalı ona gore hangi dovus sanatını onerirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 sumo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 kas kutlesi dedim yağ degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 wing tzun çok güzel ama muay thai döver sen yine de klasik boks dene ama kick boxcular cok kuvvetli oluyormus ama tekvandonunda tekmesi iyidir yine de sağlam bi aikidocunun önünde kimse duramaz bence en güzeli meşe odunu o neymiş ya ben silah aldım vurdum hepinizi dan dan dan....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 izmirde kadifekalede fui sin tekmesi stili öğreten bir hoca var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Muay thai yap işte ağzını yüzünü kırarsın kim gelirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 özet geçtim ben daha özetini geçebilecek varsa buyursun:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Othranx said: özet geçtim ben daha özetini geçebilecek varsa buyursun:D Savaşma Seviş X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Tinerciye karşı kullanabileceğin en iyi silah ne istiyosa verip uzaklaşmak.. Wing Chun yapayım derken saplar bıçağı bi tarafına görürsün. O saplayamasa bile o senle muhattap olurken çalışarın arkasından sizi gözetleyen 7 arkadaşı saplar sana bi güzel... Body yap sadece, fiziksel görünümün caydırıcı unsur olsun, bu hepimizi tek eliyle döver diye yanaşmasınlar sana hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 othranx anlatmış ne güzel işte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 said: Tinerciye karşı kullanabileceğin en iyi silah ne istiyosa verip uzaklaşmak.. spor yap sen gene de tinerciye falan bulaşmamakta yarar var. ver gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 bankai öğren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Chaotic said: izmirde kadifekalede fui sin tekmesi stili öğreten bir hoca var Hem orda çıkışta testte eder asdsaf İzmirin fikirtepesi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 ben şundan aldım sen de al korkutuyor baya kukri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 yorumlar icin tesekkurler fakat ben hala kas kutlesinin fayda sagladıgı bi dovus sanatı soylemesini bekliyorum birinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 kick box Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Rahibin 100 adımda öldüren vuruşu'nu öğren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Herkes değişik dövüş sporlarına sarmış bu aralar.Sana tavsiyem boks olucaktır,1 yıldır yapıyorum hem vucudunu gerçekten güzel geliştiriyor hemde sokak kavgasında inanılmaz etkili bir dövüş sporu.Merak edenler youtubedan 5-6 tane çok güzel video var bakabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Bende boks derim, agırlık kaldırıyorum bende, hem en etkili hemde en rahat kıvırabilecegin spor dalı olarak boks duruyor.Belli bir yapı olduktan sonra ben boksa başlıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Boks/Kick Boks/Muay Thai/Jiu Jitsu gibi üst düzeyde kondisyon isteyen stiller uygun olur, yalnız esneme antremanlarına (stretching) çok önem vermeni öneririm. Esneme antremanları yapmazsan zorlanırsın. Bu sporlar şişkin kastan çok kondisyonlu define kas tercih eder. Eğer ikisini iyi götürebilirsen fiziken çok avantajlı olursun. Yalnız bu stiller Jiu Jitsu dışında bıçağa karşı savunma tekniği öğretmez aklında olsun. Krav Maga önerebilirim bıçağa karşı savunma öğreten ama o da kas gücüne abanan bir stil değil. Self defans ağırlıklı. Ona belli bir süre gidip (6 ay civarı) sonra kondisyon ağırlıklı stillere devam edebilirsin. Wing Tsun, Jiu Jitsu stilleri çok sayıda teknik içerir. O yüzden bu stillere başlamadan önce gerekli zamanı ve çalışmayı verip veremeyeceğini göz önünde bulundur derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Muhteşem bir dövüş sanatı sitesi, öyle böyle değil, bir kere okudum artık herkesi dövebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Syn said: Muhteşem bir dövüş sanatı sitesi, öyle böyle değil, bir kere okudum artık herkesi dövebiliyorum. Bu aga sporu olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar