Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

selam,bir sorum var

nutella yerim

Öne çıkan mesajlar

merhaba,gecen sene yaklasık 4 ay duzenli olarak bodybuilding yaptım fakat okul dersler derken ihmal ettim,beslenmeme hic dikkat etmeden aileden uzakda ogrenci evinde yasayınca alkol sigara derken vucut iyice gucten dustu,bu haftanın sonunda vizelerim bitiyor ve tekrar baslamak istiyorum,fakat bodybuilding yanında bir de dovus sanatı ogrenmek istiyorum,nedeni ise gundelık sehir hayatında insanın basına gelebilecek olumsuzluklar ornegin gasp,tinerci vb. durumlardan kendimi korumak icin,cok yogun bi okul temposunda bu iki spor u bir arada goturebilirmiyim,bodybuildingle kas kutlesi kazanırken ogrenecegim dovus sanatında kas kutlesi avantaj saglamalı ona gore hangi dovus sanatını onerirsiniz
Sosyal ağlarda paylaş

wing tzun çok güzel ama muay thai döver sen yine de klasik boks dene ama kick boxcular cok kuvvetli oluyormus ama tekvandonunda tekmesi iyidir yine de sağlam bi aikidocunun önünde kimse duramaz bence en güzeli meşe odunu o neymiş ya ben silah aldım vurdum hepinizi dan dan dan.......
Sosyal ağlarda paylaş

Tinerciye karşı kullanabileceğin en iyi silah ne istiyosa verip uzaklaşmak..

Wing Chun yapayım derken saplar bıçağı bi tarafına görürsün. O saplayamasa bile o senle muhattap olurken çalışarın arkasından sizi gözetleyen 7 arkadaşı saplar sana bi güzel...

Body yap sadece, fiziksel görünümün caydırıcı unsur olsun, bu hepimizi tek eliyle döver diye yanaşmasınlar sana hiç
Sosyal ağlarda paylaş

Herkes değişik dövüş sporlarına sarmış bu aralar.Sana tavsiyem boks olucaktır,1 yıldır yapıyorum hem vucudunu gerçekten güzel geliştiriyor hemde sokak kavgasında inanılmaz etkili bir dövüş sporu.Merak edenler youtubedan 5-6 tane çok güzel video var bakabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Boks/Kick Boks/Muay Thai/Jiu Jitsu gibi üst düzeyde kondisyon isteyen stiller uygun olur, yalnız esneme antremanlarına (stretching) çok önem vermeni öneririm. Esneme antremanları yapmazsan zorlanırsın. Bu sporlar şişkin kastan çok kondisyonlu define kas tercih eder. Eğer ikisini iyi götürebilirsen fiziken çok avantajlı olursun.

Yalnız bu stiller Jiu Jitsu dışında bıçağa karşı savunma tekniği öğretmez aklında olsun.

Krav Maga önerebilirim bıçağa karşı savunma öğreten ama o da kas gücüne abanan bir stil değil. Self defans ağırlıklı. Ona belli bir süre gidip (6 ay civarı) sonra kondisyon ağırlıklı stillere devam edebilirsin.

Wing Tsun, Jiu Jitsu stilleri çok sayıda teknik içerir. O yüzden bu stillere başlamadan önce gerekli zamanı ve çalışmayı verip veremeyeceğini göz önünde bulundur derim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...