Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Böyle habercilik olurmu?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://haber.mynet.com/videosayfali/guncel/Sehit-annesi-biten-kontorune-isyan-etti/29Nisan2009/A2904123/mms%253A%252F%252Fhaberav%252Emynet%252Ecom%252Fhv%252Femrah%252Dpolat65%252Ewmv/1

nasıl bir insanlıktır bu ya.
madem kayıda alıyosun haber yapıcaksın nie anırıyosun çek çek diye. üzülmediysen bari susta yap çekimini.
Mesaj tarihi:
Dayanamadım ya..

"çek çek çek ümit acıma çek gözünü seveyim çek"

Adamda ekmek parasının derdinde.Bu insanların acaba içlerinde mi var yoksa bu insanları bugunun sistemimi bu noktaya getirdi.

yada her insan iyi olmak için uğraşır çünkü her insan kötü doğar.
Mesaj tarihi:
"ümit nerdesin?" diyor ya bi ara, verilcek cevap var da küfretmeye değmez...
ekmek parası, profesyonellik eyvallah da ayıp be, hiç mi insanlıktan nasip almamış.
Mesaj tarihi:
Arkasokak said:
"Şehit annesi biten kontörüne isyan etti" şöyle bir şey var ne demek anlayamadım.

şehit düşen oğullarıyla telefonda doya doya konuşamamış annesi kontorü bitmiş. oğulları da şehit düşücem ben herkese haber verin beni arasın son bikez konuşayım mı ne öle bişi demiş. mynetin zırvalamaları
Mesaj tarihi:
Ekmek parası için hırsızlıkda yapan var adam öldüren de var.

Ekmek parası diye ahlaksız ve ilkesiz iş yapmak çok pis birşey.

-------------

Şu "ben şehit düşücem , hakkınızı helal edin" söylemleri çok fazla var , geçmişte ve günümüzde.

Anlamadığım nokta , her şehit düşen insanımız önceden nasıl böyle net şekilde konuşabiliyor. Hissediyor mu , yoksa ortam berbat ve ümitsiz şekilde biryerleremi sürükleniyorlar da biliyorlar ?

Şu sorumda hiçbir artniyetim yok ama hakatten çok merak ediyorum. Yoksa bunlar medyanın zırvalamalarımı sadece.
Mesaj tarihi:
şehir efsanesi de olabilir.
batıl inançta olabilir.
şehitlik mertebesi dinimizde yüksek bir mertebe olduğu için şehit düşecek olanlara malum olması diye bir inanç var. bilemicem ne kadar doğru ne kadar yalan.
Mesaj tarihi:
düşüncesizlik almış başını gitmiş, hadi orda o gerizekalı heyecanlandı süper haber çıktı off diye delirdi, ulan bunu yayınlarken insan oturup iki dakka montaj yapmaz mı? yazıklar olsun
  • Yeni Oluştur...