Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şafak 11 haziran..

Pyro

Öne çıkan mesajlar

bugun okula yazı gelmıs mıllı egıtımden okullar 15 degilde 11 hazıranda kapanıcakmıs..

Gözumuz aydın cumleten =)[signature][hline]|Pyro|
karpuz, 20 Mayıs 2004 20:47 tarihinde demiş ki:
bazen şey olur böyle eve giderken "ya biri beni sniperla izliyosa vurmak üzereyse" diye hoplaya zıplaya koşarım eve ki vuramasın ateş etse bile :)
Sosyal ağlarda paylaş

yok sene basında daha erken kapancak dendı soradan 15 e uzattılar normalde 15 hazıran salı kapancaktı bende anamamısdım ama 11 e almıslar gene..[signature][hline]|Pyro|
bazen şey olur böyle eve giderken "ya biri beni sniperla izliyosa vurmak üzereyse" diye hoplaya zıplaya koşarım eve ki vuramasın ateş etse bile :)
Sosyal ağlarda paylaş

hoş 15 ınde kapansa pzt gunu gene gıtmıcekdım sımdı son hafta pzt harıc bı gun gıtmıcem sadece p gıtcem oda ort. vercekmıs fızıkcı hos 75 alsam 5 dusuo son sınawdan =P[signature][hline]|Pyro|
Sosyal ağlarda paylaş

ohh rapor alıcaktım 2 3 gün yetmiyodu oda cillop oldu:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

bu önumudekı hafta son sınavlar kı ehrgun sınav var sorakı hafta tek pzt gıdıyorum ve school fınısh but i sign the ortalama yukseltme exam.. (bılıyorum gene katlettım ing i :lol: )[signature][hline]|Pyro|
Sosyal ağlarda paylaş

hıc mı liseli flm yok okullar erken kapancak dıoz takan yok herhalde mıllet cok sevıo okula gıtmeyı bu sıcaklarda =)[signature][hline]|Pyro|
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Saeros, 28 Mayıs 2004 18:50 tarihinde demiş ki:
cthulthu?

*!cthulthu'yu sarsar *

alo iyi misin?

*!cimcirir *

aman dikkat

Saeros...*!Saeros'u sarsar*
''İyimisin abii adamın nicki Cthulhu,biz ona çutulcu diyos kısaca :)[signature][hline]C'mon baby light my fire
Try to set the night on fire
the doors
Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...