Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şafak 11 haziran..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bugun okula yazı gelmıs mıllı egıtımden okullar 15 degilde 11 hazıranda kapanıcakmıs..

Gözumuz aydın cumleten =)[signature][hline]|Pyro|
karpuz, 20 Mayıs 2004 20:47 tarihinde demiş ki:
bazen şey olur böyle eve giderken "ya biri beni sniperla izliyosa vurmak üzereyse" diye hoplaya zıplaya koşarım eve ki vuramasın ateş etse bile :)
Mesaj tarihi:
yok sene basında daha erken kapancak dendı soradan 15 e uzattılar normalde 15 hazıran salı kapancaktı bende anamamısdım ama 11 e almıslar gene..[signature][hline]|Pyro|
bazen şey olur böyle eve giderken "ya biri beni sniperla izliyosa vurmak üzereyse" diye hoplaya zıplaya koşarım eve ki vuramasın ateş etse bile :)
Mesaj tarihi:
hmm ben 13 die duymuştum ama olsa olsa 11 veya 18 olurdu ii ki 11 yani son 14 gün 10 iş günü ama on haftayı salla 5 gün hehehe[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy

racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Mesaj tarihi:
hoş 15 ınde kapansa pzt gunu gene gıtmıcekdım sımdı son hafta pzt harıc bı gun gıtmıcem sadece p gıtcem oda ort. vercekmıs fızıkcı hos 75 alsam 5 dusuo son sınawdan =P[signature][hline]|Pyro|
Mesaj tarihi:
oh ne güzel ben kurtarmaya uğraşıorum fiziği 2. sınavda kopya verirken yakalandım o ana kadar 3 soru yapmıştım 30 aldım[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy

racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Mesaj tarihi:
ohh rapor alıcaktım 2 3 gün yetmiyodu oda cillop oldu:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Mesaj tarihi:
bu önumudekı hafta son sınavlar kı ehrgun sınav var sorakı hafta tek pzt gıdıyorum ve school fınısh but i sign the ortalama yukseltme exam.. (bılıyorum gene katlettım ing i :lol: )[signature][hline]|Pyro|
Mesaj tarihi:
hıc mı liseli flm yok okullar erken kapancak dıoz takan yok herhalde mıllet cok sevıo okula gıtmeyı bu sıcaklarda =)[signature][hline]|Pyro|
Mesaj tarihi:
matematik sınavı varya. biraz daha sıkmam lazım. sonra rahat. huzur. nirvana. tey teey.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki:
goddammit arya mestırs!

hadi şokoleti yemeye gidelim
Mesaj tarihi:
cthulthu?

*!cthulthu'yu sarsar *

alo iyi misin?

*!cimcirir *

aman dikkat[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki:
goddammit arya mestırs!

hadi şokoleti yemeye gidelim
Mesaj tarihi:
daha bu ugurda kac genci feda edicez acaba? =)[signature][hline]|Pyro|
Mesaj tarihi:
11i hangi gün cuma mı ?[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Mesaj tarihi:
said:
Saeros, 28 Mayıs 2004 18:50 tarihinde demiş ki:
cthulthu?

*!cthulthu'yu sarsar *

alo iyi misin?

*!cimcirir *

aman dikkat

Saeros...*!Saeros'u sarsar*
''İyimisin abii adamın nicki Cthulhu,biz ona çutulcu diyos kısaca :)[signature][hline]C'mon baby light my fire
Try to set the night on fire
the doors
Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!
  • Yeni Oluştur...