superwiz Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 o ırkçılık ama benim 2 üstte belirttiğim ,atatürkün tuncelide uyguladığı süper bir taktiktir:p direk temizlik etliye sütlüye dokunmadan
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Dahadün millet birbirine "bak bunlar ateşkes yapmış blabla diyordu." Hayır ben gülüp geçiyorumda onların savunma piskolojisini çözemedim daha. Bakın ateşkes yapan barış yanlısı terörist böyle birşey oluyor işte. Ama yok, arkalarında destek olduğu için legal bir orduydu onlar di mi? Tabi...
superwiz Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 abi mesele kürt meselesi değil kimsenin babasının tapulu malıda değil bu ülke herkes emek vermiş birlikte kurmuş,mesele o halkı cahillikten kurtarmak,dünyanın en büyük kürt nüfusu istanbulda yaşıyor,neden bunlar mayın koymuyor bombalama yapmıyorda diyarbakır hakkaride oluyo hep,cahili kandırmak kolaydır,örnek isterseniz şener şen ilyas salmanı münih diye istanbula götürüyo ya,aynı mevzuu işte,başlarını bulmak lazım geceyarısı operasyonlarıyla,terörist başı herifin eline bıçak veriyor git adam doğra diyor,devlet eline bıçağı verdiğinde git lokantada ekmek doğra işini yap helalinden kazan bunun içinde al sana eğitim aş iş demedikçe bugün güneydoğu olur yarın karadeniz olur öbürgün başka yer olur,yani tepedeki adamları bulup kaybetmek lazım, en başta da ahmet türk denen dümbüğü herif soyadındanda utanmıyor arkadaş yav :S
cengizhan66 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 cengiz silahi ve istikbarati abd den alip birbirleriyle catisan tum devlet ve orgutlere basarilar diler :) (tu) olen oldu sag kalanlar catismaya devam silah saticilarini zengin etmek ugruna fasitce ilerliyoruz bu arada 100kg den fazla patlayicili mayini yola nasil koyuyolar hic anlamiyorum yani kazarakmi koyuyolar sonra belli olmuyomu yoksa direk atip ustune camuv falami suruyolar wtf
sinad Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Horizon said: Anlamamakta ısrar edilen bir yaklaşım var insanlarımızda. Bu tarz olaylar ortaya çıktığında öncelikle üzülüyoruz arkasından bunu yapanları lanetliyoruz haklı olarak. Sonrasında hemen DTP liler xxx bilmemneler vs diyoruz , ve yok kapatılsın yok sürülsün vs. şeklinde önerilerde isteklerde bulunuyoruz. Biz geçmişte bunları yapmadık mı ? De JA Vu ? Peki bu geçmişte yapılanlar sonucu ne oldu ? + ŞEHİTLER Demekki bu yanlış yol , bir insan sobaya elini değdirip eli yanınca çeker , ikinci kez bile bile elini sobaya yapıştırmaz. Ha eğer bunu bile bile ikinci kez yapıyorsa ya akıl sağlığı bozuktur ya da bu hoşuna gidiyordur. Savaşın karşıtı barıştır , ve bu olaylar barışın karşıtıdır. Barış isteyenlerin önüne koyulan büyük engellerdendir. Bizim bu iş nasıl biter diye düşünmemiz gerekirken herzamanki gibi yangına körükle gidiyoruz. Bunun daha fazla şehitten başka hiçbirşey getirmeyeceği gerçeğini görmemiz lazım. Devletin sunduğu hiçbir olanağı beğenmeyen Kürtler Şehitlerimizi alan yine kürtler. Bu devlet daha ne yapsın ? Maşa toplum olmaktan önce kurtulmaları lazım.Gerçek karakterli bir toplum olmaları gerekiyor.Önce bu lazım. Yüzyıllardır aynılar aynı kalacaklar.Çıkar peşinde değerlerden yoksun bir şekilde yaşadıkça üzerlerine daha çok oyun oynanır.Her oyunda bu devlette daha çok üvey muamelesi görürler. Silahlanma için örgüt için bu kadar iyi organize olan kürtler neden barış içinde organize olamıyor? Olsalar ya.Bu devlet onlardan hiçbirşey istemiyor ama yine şehit veriyor yine veriyor. Seçtikleri milletvekili mecliste terör ve kan çığırtkanlığı yapıyor. Kana susamışlar. Hala geçmişi bahane ediyorlar.Bu devletin geçmişte yanlışları oldu ama ilk yanlışı onlar yaptı.
raw power Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mohi said: Onu bunu bilmem en güzelini Saddam yaptı, bastı bunlara kimyasalı sürdü irana, türkiyeye. bizim pek muhterem özalımız da soydaşlarını açıkta bırakmadı ve yüzbinlercesini aldı ülkeye. tek kurtuluş yolu var bunlardan; ya diyarbakırı, hakkariyi, şırnakı tümden ıraka kendi öz vatanlarına sürecez ya da bir dtp mitinginde havadan tarım ilaçlama uçağı geçirecez... başka yolu kalmadı artık. abdsi absi istediği kadar havlasın, veto versin. ölen halk onların olduğu zaman, gördük afganistanda ırakta yaptıklarını! zaten TRyi adam yerine koydukları yok, hiç olmassa 600 senedir güneydoğuda düzenli olarak isyan eden bu lavuklardan kurtulmuş oluruz, gelecek kuşaklarımız rahat eder. Benim de böyle fantastik bir fikrim var.Türkiye'de ki Türkçü/Kürtçü vs. bütün faşistleri dünyanın ücra bir köşesine gönderelim,orada birbirlerini yesinler.
Snefru Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 http://tr.wikipedia.org/wiki/Hasan_Sabbah
Horizon Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Sinad yazdığın cevap benim mesajım ile alakasız. Bana terörü legalize ettiğim kısımı alıntı yapar mısın ? Ayrıyetten pkk yı direk kürtlerin üzerine yığmışsın. pkk kürt terör örgütü mü ? Çok acaip , peki şehitlerin içerisinde sayısız kürt kökenli vatandaşımızın olmasını nasıl açıklıyorsun ? kürt=pkk kürt=terör dersen , zaten bu ülkenin işi biter.
sinad Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 daha önceki topiclerinde etmişliğin var problem değil.Şehit sayısı fazla gelmiştir şimdi. ben legalize ettin demedim illaki edenler olur zaten merak etme.Öyle geniş mideli arkadaşlarımız var burda. ben yazdıklarına cevap verdim.Hala devletten birşeyler beklemeniz anlamsız.
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Diyalogla siyasetle bu adamların akıllanmadığını görmeniz için ne yapmaları lazım? Anıtkabirimi bombalasınlar? Nedir yani isteğiniz? Meçlis çatısı altında siyasi parti ile temsil ediliyorlar, onlar bile pkk yı legalleştirmeye çalışırken napalım yani? Adamlar suratınıza silah dayarken "gelin buyurun konuşalım" mı diyelim. Bunu yapmışız birde üstelik. Hala bu insanlık dışı mahluklara kinlenenlere faşist deme cürreti gösteriyorsunuz. Elimizi verdik kolumuzu koparmaya çalışıyor adamlar. Uyuz oluyorum şu mantıktaki adamlara.
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 mesajımı alıntılayan ve tepki veren arkadaşlara; "bi zahmet poponuzu koltuktan kaldırın ve o vatanı için görevdeyken 100kg patlayıcı ile kalleşce pusulanan, paramparça edilen gençlerin ve diğer binlerce şehidin, gazinin ailelerine, ufacık bebeklerine anlatın, sevgi kelebeği masallarınızı" diyorum.
Horizon Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Sinad , Devletten birşeyler beklemek anlamsız mı ? terör kendi kendinemi bitecek ? Dünyada bitirilen terör örgütleri kendi kendilerine mi bitti ? vay vay.. Benim önceden başka yerlerde terörü legalize ettiğim mesajlarım mı var ? Bak ben hiç hatırlamıyorum , allah aşkına onları bana bi göster. Ya da lütfen emin olmadan insanları itham edip iftira atma. Çok çirkin ve ayıp.
sinad Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Horizon said: Sinad yazdığın cevap benim mesajım ile alakasız. Bana terörü legalize ettiğim kısımı alıntı yapar mısın ? Ayrıyetten pkk yı direk kürtlerin üzerine yığmışsın. pkk kürt terör örgütü mü ? Çok acaip , peki şehitlerin içerisinde sayısız kürt kökenli vatandaşımızın olmasını nasıl açıklıyorsun ? kürt=pkk kürt=terör dersen , zaten bu ülkenin işi biter. PKK kürt kökenli değil mi ? Kürdistan İşçi Partisi nin neresini anlamadın ? PKK nın içinde azerisi yahudisi ermenisi rumu iskandinavıda mı var? Şehitlerin arasında sayısız kürt vatandaşı olması PKK nın mallığından kaynaklanıyor.Zaten PKK nın yakındığı tek konu bu.Kendi halkınada zarar veriyor ama her yol mübah ilkesindende vazgeçmiyorlar. Ayrıca biliyorsun ki geçen seneki 17 şehitte tuzağa çeken askerde kürttü.
cengizhan66 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 ahmet turk yapmasi gerekeni yapiyo malum abd de genel de baskanlar en cok silah satimina onem verir (bknz bush) simdi orda catisma olmasa buda catisma olmasa o zaman ulkeler arasi savaslazimki silahlar satilsin o zamandada sadece askeriniz deyil kendi ailenizde olecek (hava bombardimaninda falan)en iyi si teror yav boyle hem silah satiliyor hem az insan oluyor alah razi olsun teroru icat edenden
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 raw power said: Benim de böyle fantastik bir fikrim var.Türkiye'de ki Türkçü/Kürtçü vs. bütün faşistleri dünyanın ücra bir köşesine gönderelim,orada birbirlerini yesinler. ahahahha insanın alacası yüzünden okunsa uygulanabilir bir yöntem olurdu elbette. keşke öle olsa
sinad Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Horizon said: Sinad , Devletten birşeyler beklemek anlamsız mı ? terör kendi kendinemi bitecek ? Dünyada bitirilen terör örgütleri kendi kendilerine mi bitti ? vay vay.. Benim önceden başka yerlerde terörü legalize ettiğim mesajlarım mı var ? Bak ben hiç hatırlamıyorum , allah aşkına onları bana bi göster. Devlet ne yapsın daha ? Bana onu söyle arkadaşım. Heryerde özelleştirmeyi liberalizmi savunurken özelleştirmenin dibine vuran hükümeti desteklerken bu sorun için diyorsunuz ki Devlet güneyedoğuya fabrika açsın. Sosyal devlet mi geldi aklınıza bir anda? Ha sıkışınca topu sosyal devlete atarız mı diyorsunuz. GAP yapıldı oraya daha ne yapılsın.Barış için heryolu deniyor devlet.Daha ne yapsın? Radyo istediler açıldı tv istediler açıldı zaten meclisteler iş istiyorlar iş olanağı herkese ne kadarsa onlarada o kadar. İstedikleri toprak.Diyorsan ki devlet komple versin güneydoğu anadoluyu eyvallah.
Horizon Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Sinad , Tartışılamayacak kadar saçmalıyorsun bana göre. Terör hangi topraklar üzerinde ? Türkiye Cumhuriyeti. Türkiye Cumhuriyeti devletinin görevleri neler ? Terörü bitirmek için plan , program , strateji belirlemek kimin görevi ? Senin mi benim mi ? Yoksa başka bir devletin görevi mi ? Terörün bitmesi için başka bir merciye başvurmamız gerekiyorsa sen belirtirsin. Burda konuşulupta benim söylemediğim söylemleri veya çözüm yollarını ben söylemişim gibi cevap yazmayı sonlandırırsan sevinirim. İftirayı geçtin şimdi de söylemediğim şeyleri bana yüklüyorsun. Benim ilk mesajımdan yola çıkarak konuş.
raw power Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mohi said: mesajımı alıntılayan ve tepki veren arkadaşlara; "bi zahmet poponuzu koltuktan kaldırın ve o vatanı için görevdeyken 100kg patlayıcı ile kalleşce pusulanan, paramparça edilen gençlerin ve diğer binlerce şehidin, gazinin ailelerine, ufacık bebeklerine anlatın, sevgi kelebeği masallarınızı" diyorum. Eh,o askerler arasında ben de olabilirim 5-6 sene içinde.Ayrıca devletin yaptığı işkencelerde,zulümlerde heder olan insanların bebekleri,aileleri için de birileri benzer şeyleri söyleyebilir.Hiçbir şey şiddeti,ırkçılığı,faşizmi paklamaz.
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Neymiş bu devletin yaptığı zulüm işkence kürtlere bir kaç örnekle açıklarsan seviniriz.
Law Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Befounder said: yalniz m113 zirhi personel tasiyicisini patlatmis adamlar. ZIRHLI personel tasiyicisi. Bakma zırhlı olduğuna, mermilere ve elbombası gibi patlayıcılara karşı etkili ama doğrudan isabet alırsa bırakın m113 ü, tank bile imha ediliyor. Kaldıki bu tip araçların en zayıf noktası altıdır. Mayına karşı etkili zırhlılar var ama onlarda aktif olarak kullanılmıyor, zaten bu aracın kullanım amacı klasik savaşlardır, başınızda terör belası varsa. Zırhlılar, uçak gemileri, apaçiler yalan oluyor. Vietnamda'da kullanıldı bu aletlerden 1960'larda üretildi. Ve izlediğim bir belgeselde amerikalı askerler vietnamda bu aracın içinde yolculuk etmekdense üstünde seyahat etmeyi tercih ediyorlardı sebebi ise en fazla zayiyatı mayın ile aldıklarını dolayısı ile içinde yolculuk ederlerse kurtulma şanslarının hiç olmadığından bahsediyorlardı hepsi arasın üstünde gidiyordu adamların hehe.
raw power Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Hangi birini sayayım?12 Eylül dönemi,Jitem'in 90'larda Güneydoğu'da yaptıklarıi,faili meçhuller,asit kuyuları,Dersim isyanında devletin yaptıkları,devletin asimilasyon politikaları,yasakları...
Rock Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Flameoffear said: Neymiş bu devletin yaptığı zulüm işkence kürtlere bir kaç örnekle açıklarsan seviniriz. pkk'yı özgürlük savaşçısı olarak görmüyorum yanlış anlaşılmasın. Kürtlerin özgürleşmek gibi bir amaçlarının olduğunu da düşünmüyorum. İlla bir zulüm görmek istiyosan bir kaç gün önce yaşayana polisin küçücük çocuğu dövmesi veya polise taş atan çocukların terörle mücadele yasasından yargılanıp 3-58 yıl arası hapis cezası verilmesi örnek olarak verilebilir. İnsanın aklına çocuklara bunlar yapılıyorsa, büyüklere neler yapılıyor sorusu geliyor. Sonuçtra her Kürt terörist değil ama potansiyel terörist gözüyle bakılıp ona göre muamele görüyorlar.
sinad Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Flameoffear said: Neymiş bu devletin yaptığı zulüm işkence kürtlere bir kaç örnekle açıklarsan seviniriz. Soylu toplumun bazı devrimci bireyleri 80-84 yılları arasında türk solcuları sağcılarıyla birlikte işkenceye alınınca paşazadeler yediremediler kendilerine 84den sonra terörü dahada arttırdılar.
dufrasne Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mohi said: mesajımı alıntılayan ve tepki veren arkadaşlara; "bi zahmet poponuzu koltuktan kaldırın ve o vatanı için görevdeyken 100kg patlayıcı ile kalleşce pusulanan, paramparça edilen gençlerin ve diğer binlerce şehidin, gazinin ailelerine, ufacık bebeklerine anlatın, sevgi kelebeği masallarınızı" diyorum. Vatan insanların, halkların oluşturduğu toprak parçası demek. Sen Kürtleri Türk ekonomisinden de, kültüründen de dışlıyorsun, sonra da.. (boşlukları doldururdum ama halkı askerlikten soğutmak diye bir suç var sizin çok sevdiğiniz devletin anayasasında) Yalan söylüyorsun. Kürtler = PKK değildir. Kürtleri sürmekten bahsediyorsun bunun da sebebinin PKK olduğunu söylüyorsun. Sen her söylemde terörü kullanarak oradaki Kürtlerin insanlık haklarına tecavüz eden bir zihniyetin kandırdığı, kullandığı bencil bir insansın, bundan bir gram fazlası değilsin. Oradaki yaşam standartları hakkında en ufak bir fikrin yoktur ama devlet daha ne yapsın dersin, Kürtleri ezik fakir edebiyatı yapmakla suçlarsın. PKK'nın yaptıklarını DTP'ye ve Kürtlere mal ederek, bu düşmanlığı yaratan sensin. O yüzden şehitler üzerinden ajitasyon yapmaya hakkın yok.
Öne çıkan mesajlar