Burax Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Yaman, ip vs şey görünce diğer tüm kediler gibi dayanamıyor. altta gif olarak var 2 tane inş becerebilmişimdir. ayaklara dikkat... http://img406.imageshack.us/i/yamanayakshow.gif/ http://img11.imageshack.us/i/yamanayakshowthe2.gif/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black007 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 -Deno- said: Mr_Hand said: Burax said: ahaha tipin fırlamalığa gel :D güzel pozmuş bu gerçekten. what lies beneath koyuyorum bu resmin ismini sdf. süper görünüyooooo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 peki ya buna ne demeli? benim bu http://img266.imageshack.us/i/s6302510.jpg/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 black007 said: -Deno- said: Mr_Hand said: Burax said: ahaha tipin fırlamalığa gel :D güzel pozmuş bu gerçekten. what lies beneath koyuyorum bu resmin ismini sdf. süper görünüyooooo :D ABİ ORDAKİ DAMACANA İLE NOLUYO NAPIYO O KEDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 sesinden korkuyor sıpa, dayanamıyor vuruyor 1 pati, sonra yere düşünce garip sesler çıkıyor ondan korkuyor fln öyle oyalanıyor (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black007 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 çok fırlama oluyor kediler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Dynun said: black007 said: -Deno- said: Mr_Hand said: Burax said: ahaha tipin fırlamalığa gel :D güzel pozmuş bu gerçekten. what lies beneath koyuyorum bu resmin ismini sdf. süper görünüyooooo :D ABİ ORDAKİ DAMACANA İLE NOLUYO NAPIYO O KEDİ http://forum.paticik.com/read.php?13,4184274,4192352#msg-4192352 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 kedi sevelim derken piramitten banlancaksınız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 yamo'nun maceraları artık yutupda : http://www.youtube.com/watch?v=5SXTV7ppkFc kendisi eve iyice alıştı, tepemize çıktı (ki onun videosu düzgün video edit programı bulunca eklenicek), kediden tiksinen annemizi bile kendine aşık etti, daha ne olsun :P yalnız ilk video yükleme çalışmam olduğundan yan yan gitti artık düzgün bi programla halletcem tekrar yüklicem bu videoyu ama önce sınavlar bitsin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 izleyin yav, izleyen yok mu, süper video 10 numara (: yaman'ın hepinize selamı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 tüm kediler alem ya :) ayrıca özel olarak takıldığın kasmayan BF serverimi o yoksa listeden seçip daldınmı birine.Lag yok ta ondan diyorum :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 (: listeden yaklaşık 150-200 ping arası olanlara giriyorum, oyuna girince 100den düşük oluyor ping 1mbit bağlantı 3 tane de pc bağlı sürekli (: genelde lag olmuyor da lag olan serverlar belli, arama ayarlarını ranked, populated, hmm sonracığıma not full fln yaparsan zaten çok fazla server çıkmıyor 300-400 server çıkıyor onu da online adam sıralamasına soktuğunda 60/64 dolu olanlarda rahatlıkla oynanıyor (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Sadece ilk postlari okudum, eger sorulmus ve yanit verilmisse affedin.. Ben universite doneminde evden ayrilip, kendi evime ciktim, bu doneme kadar yaklasik 15 yil boyunca evimizden kedi, kopek hic eksik olmadi. Sagolsun, annem cok sever hayvanlari, ve aildeki herkese de bir o kadar sevdirdi. Yalniz soyle bir durum var, benim bildigim kadariyla bizim kedilere sadece cok temel asilar yapilirdi. Bunun disinda 6 ayda bir kist asisi gibi seylerin yapildigini hic gormedim, yapildigini da sanmiyorum. Eh bu da biraz bilgisizlikten kaynaklaniyor.. Bende bu kedileri, kopekleri cok sevdigim icin cok icli disli olurduk, hatta 2-3 kedim yillarca benimle uyudu her gece.. Eminim bol bol tuy yutmusumdur, kist vs. gibi seylerden korkmam gerekiyor mu? Kontrolu var midir? Nasil onlem alinabilir bu zamandan sonra? ps. hicbir hayvanimizde ne bir pire cikti o kadar yil, ne de en ufak bir hastaliga yakalandilar, hepsi tamamen saglikli ve mutlu hayatlar surduler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Okumuşsundur belki diğer topicte... Şu anda kedilerimi ne şekilde beslemem gerektiği konusunda büyük sorun yaşıyorum ve veterinerler birbirinden çok farklı görüş bildiriyorlar. Kist aşısı olayı da aynı. Dışarıya hiç çıkmayan kedilere ne sıklıkta kist (iç parazit) aşısı yapılması gerektiğini sorduğumda vet.lerin çoğu 3 ay diyor, Biri 6 ayda bir olabilir dedi. Biri ise ''hiç gerek yok, dışarıya çıkmayan kedi nereden bakteri bulacak, ayrıca kedi-köpek tüyü insanda kist-mist yapmaz, kist olacak olsa bizlerde olur, her an hayvanlarla uğraşıyoruz'' dedi. Haklı olabilir. Yıllardır 20-25 kediyle yaşayan bir aile tanıyorum, üstelik kedileri dışarıya da çıkıyor, hayvanlara aşı fln yaptırmıyor, yalnızca kısırlaştırıyorlar, hiç bir sorunla karşılaşmadılar şu ana değin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar