Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kedi Bakmak CAT 101

Burax

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
yamo'nun maceraları artık yutupda :

http://www.youtube.com/watch?v=5SXTV7ppkFc

kendisi eve iyice alıştı, tepemize çıktı (ki onun videosu düzgün video edit programı bulunca eklenicek), kediden tiksinen annemizi bile kendine aşık etti, daha ne olsun :P

yalnız ilk video yükleme çalışmam olduğundan yan yan gitti artık düzgün bi programla halletcem tekrar yüklicem bu videoyu ama önce sınavlar bitsin ;)
Sosyal ağlarda paylaş

(:
listeden yaklaşık 150-200 ping arası olanlara giriyorum,
oyuna girince 100den düşük oluyor ping
1mbit bağlantı 3 tane de pc bağlı sürekli (:

genelde lag olmuyor da lag olan serverlar belli,
arama ayarlarını
ranked,
populated,
hmm sonracığıma not full fln yaparsan zaten çok fazla server çıkmıyor 300-400 server çıkıyor onu da online adam sıralamasına soktuğunda 60/64 dolu olanlarda rahatlıkla oynanıyor (:
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Sadece ilk postlari okudum, eger sorulmus ve yanit verilmisse affedin..

Ben universite doneminde evden ayrilip, kendi evime ciktim, bu doneme kadar yaklasik 15 yil boyunca evimizden kedi, kopek hic eksik olmadi. Sagolsun, annem cok sever hayvanlari, ve aildeki herkese de bir o kadar sevdirdi. Yalniz soyle bir durum var, benim bildigim kadariyla bizim kedilere sadece cok temel asilar yapilirdi. Bunun disinda 6 ayda bir kist asisi gibi seylerin yapildigini hic gormedim, yapildigini da sanmiyorum. Eh bu da biraz bilgisizlikten kaynaklaniyor.. Bende bu kedileri, kopekleri cok sevdigim icin cok icli disli olurduk, hatta 2-3 kedim yillarca benimle uyudu her gece.. Eminim bol bol tuy yutmusumdur, kist vs. gibi seylerden korkmam gerekiyor mu? Kontrolu var midir? Nasil onlem alinabilir bu zamandan sonra?

ps. hicbir hayvanimizde ne bir pire cikti o kadar yil, ne de en ufak bir hastaliga yakalandilar, hepsi tamamen saglikli ve mutlu hayatlar surduler..
Sosyal ağlarda paylaş

Okumuşsundur belki diğer topicte... Şu anda kedilerimi ne şekilde beslemem gerektiği konusunda büyük sorun yaşıyorum ve veterinerler birbirinden çok farklı görüş bildiriyorlar. Kist aşısı olayı da aynı. Dışarıya hiç çıkmayan kedilere ne sıklıkta kist (iç parazit) aşısı yapılması gerektiğini sorduğumda vet.lerin çoğu 3 ay diyor, Biri 6 ayda bir olabilir dedi. Biri ise ''hiç gerek yok, dışarıya çıkmayan kedi nereden bakteri bulacak, ayrıca kedi-köpek tüyü insanda kist-mist yapmaz, kist olacak olsa bizlerde olur, her an hayvanlarla uğraşıyoruz'' dedi. Haklı olabilir. Yıllardır 20-25 kediyle yaşayan bir aile tanıyorum, üstelik kedileri dışarıya da çıkıyor, hayvanlara aşı fln yaptırmıyor, yalnızca kısırlaştırıyorlar, hiç bir sorunla karşılaşmadılar şu ana değin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...