sucukekmek Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 dokunamadan sevebilmek.. dinlediğim müzikler seni mi anlatıyor bana hoşçakal deyişin çınlıyor hala ardından gelen görüşürüz de olmasa duyamaz olurdum o melodileri.. ardından dinliyorum sessizliğin içinde seni öyle güzel ki seni duymak hayalinle başbaşa olmak bir kelime bile etmeden anlaşabilmek dokunamadan da sevebilmek.. Oğuz Karabulut 08/03/2009 yakın zamanda yazdığım bir başka şiirim.. teşekkürler.. http://ayrangonullu.blogcu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 ayrangönüllü, sucukekmek. abi şiire bişi demiyorum da sucuk ekmek ve ayran istiyorum şu an. naptın abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=Os0Xxk13FAc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 buna şiir denemez. buna şiir dersek, şuna şiir demek hakaret olur. yavız. said: sanma şahım herkesi sen sadıkane yar olur herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyar olur sadıkane belki ol alemde bir dildar olur yar olur, ağyar olur, dildar olur, serdar olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sucukekmek Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 şiir diyince aklına tek gelen kafiye,uyak vs ise, o tarzda da yazdım.. tabiyki ben kendimi övmüyorum.. şiir yazdım diyorum ve birçok usta şair bulunmakta, ben sadece deniyorum.. teşekkürler.. ---- ekmek,ayran,sucuk.. güzel menü.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Sanat sanat içindir. Bunlar kelime yığını sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sucukekmek Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 bundan bir kaç ay önce bende aynısını düşünüyordum.. sanat sanat içindir.. kafiye,uyak kasayım abi.. hece ölçüsü olsun, şu söz sanatını da eksik etmeyeyim.. bak şunu yapayım bunu deneyeyim diyordum.. ama sonra bir kaç arkadaşım beni bunları azaltmam yönünde tavsiyede bulundular.. ve tekrarlıyorum ben sadece şiir yazmayı deniyorum ama senin bu keskin ve kırıcı tavrın hiç hoş değil.. insanların emeğine söz yığını diyorsan o zaman sende bir et yığınısın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 sucukekmek said: kafiye,uyak kasayım abi.. hece ölçüsü olsun, şu söz sanatını da eksik etmeyeyim.. kasmakla olmaz zaten, yetenek meselesi. sucukekmek said: ama sonra bir kaç arkadaşım beni bunları azaltmam yönünde tavsiyede bulundular.. arkadaşlarını değiştir. sucukekmek said: insanların emeğine söz yığını diyorsan o zaman sende bir et yığınısın.. tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sucukekmek Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 yetenek meselesi olduğuna katılıyorum ama çalışmadan ve denemeden geliştirilmez bir yetenek.. arkadaşlarım arasında bile bir ikilem vardı, zaten bu görüş farklılığı bildiğimiz her şair için geçerli değil midir?.. o kadar edebiyat akımları ve yöntemleri var.. bunlar nasıl ortaya çıktı?.. arkadaşlarımı değiştirmeme gerek yok, sadece farklı görüşlerin var olabileceğine inanmak ve olayları akışına bırakmak gayet yeterli ve güzel bir yöntem.. teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sucukekmek Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?15,4009506 http://forum.paticik.com/read.php?15,4009497 bunlar da bu gece yolladığım diğer yazılarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 ginaly said: buna şiir denemez. buna şiir dersek, şuna şiir demek hakaret olur. yavız. said: sanma şahım herkesi sen sadıkane yar olur herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyar olur sadıkane belki ol alemde bir dildar olur yar olur, ağyar olur, dildar olur, serdar olur. baya iyi yazmışım ya, ama şimdi versen yazamam yani, hatta serdar kim onu bile hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar