Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

8. sınıfta böyle dusunuolarsa ...

Pyro

Öne çıkan mesajlar

Demin kız ark.ım söledi babasının yaptıgı sınav kagıtlarından bı kacını okuyormus ve ıkısınde

*!kadınlar secme ve secılme hakkını evlenınce kazanırlar*

dıye yazmıslar ki hanı geyık olsun dalga gecmıs olmak ıcın yazılmıs bısı de degıl yanı osmangazi tarafında ve turkıye nın dogusunda böyle dusunenlerın sayısı oldukca cook...

yarının buyuklerı sımdıden boyleyse wah Turkıye nın halıne...[signature][hline]|Pyro|
karpuz, 20 Mayıs 2004 20:47 tarihinde demiş ki:
bazen şey olur böyle eve giderken "ya biri beni sniperla izliyosa vurmak üzereyse" diye hoplaya zıplaya koşarım eve ki vuramasın ateş etse bile :)
Sosyal ağlarda paylaş

öğrenselerde ailelerinden öğrendiklerini deiştirebilirler mi kolayca? sonucta iş ailede bıtmıo mu?[signature][hline]|Pyro|
bazen şey olur böyle eve giderken "ya biri beni sniperla izliyosa vurmak üzereyse" diye hoplaya zıplaya koşarım eve ki vuramasın ateş etse bile :)
Sosyal ağlarda paylaş

aileleri artık düşünsek te bi yere varamayız
bu 8-9 yaşındaki nesil öğrensinki onlardan sonraki nesile doğru aktarsınlar[signature][hline]Rangermania
Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki:
valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben

Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki:
evet 3 te toplaşalım
Sosyal ağlarda paylaş

said:
FRP_Master, 27 Mayıs 2004 23:16 tarihinde demiş ki:
zuh komik ama aslında ağlancak halimize gülüyoruz.Fakat senden akıllı 8. sınıflar var onuda unutma.Bakma sen arada kırıklar oluyor öyle :D

elbet wardır benden salak veya ben hepsınden zekıyım demedım konu bu degıl senınde dedıgın gıbı aglanıcak halımıze guluyorus konu bu :)[signature][hline]|Pyro|
Sosyal ağlarda paylaş

oha be.
şıklarda vermişlerdir onu büyük ihtimalle. 8.sınıfız diye de amma ezildik be :D[signature][hline]Gitar Azmanı
------------
Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki:
Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
shapshal, 28 Mayıs 2004 11:23 tarihinde demiş ki:
oha be.
şıklarda vermişlerdir onu büyük ihtimalle. 8.sınıfız diye de amma ezildik be :D

lol..

klasik yazılı da sık verılıyorsa sozum yok ne dıım? yoksa cocuklar kendı mı sık dıe yabtı artık bılemem :lol:[signature][hline]|Pyro|
Sosyal ağlarda paylaş

*! Deep e bakar ve hmm sen ne yazık ki o kdr zeki degilsin evladım der *

ahaha =)[signature][hline]|Pyro|
Sosyal ağlarda paylaş

öyle yazar çünkü oralarda onlar evlenene kadar adam yerine bile konmazlar..[signature][hline]Beleive it or not, George isn't at home.. Please leave a message after beep..
I must be out or I'll pick up the phone, where could I be?? Beleive it or not, I'm not at home..
George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
Sosyal ağlarda paylaş

başbakhan diip nayt başbakhan diip nayt

şaka bir yana (şaka, nerde? neyse.), tecavüze uğrayan kadın/kızların namus için öldürüldüğü bir ülkedeyiz. bu olay da gayet normal duruyor namus için işlenen cinayete bakarsak. eğitim şart efem![signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki:
goddammit arya mestırs!

hadi şokoleti yemeye gidelim

[Bu mesaj Saeros tarafından 28 Mayıs 2004 17:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

lol. dun gece saat 23 kusurdu örendım gece gece koptum ama ya anatamam önce tasak gecmıslerdır dıye dusundum ztn o komık geldıde soradan acı gercek =)[signature][hline]|Pyro|
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...