Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Beşiktaş - Fenerbahçe 03.05.2009 @ 20.00

sinad

Öne çıkan mesajlar

tunch said:
aynen katılıyorum , ben de aynı şekilde "fener size kıyak geçti auheauhea" şeklinde bir muhabbetle şampiyon olmak istemem.

gerçi yunus yıldırım..

tunch said:
bu arada direk söyliyelim , yunus yıldırım birkaç klasik türk hakemi kararı dışında mükemmel maç yönetti. helal olsun. kameralar çekmese hakemin olup olmadığı belli olmıycak neredeyse.
Sosyal ağlarda paylaş

sexdrugsrocknroll said:
istediğim tek şey adam gibi mücadele etsinler. bu şike muabbeti fazla döndü. başkasının şampiyonluğu için aracı bir takım olmamalı fenerbahçe. sustursunlar herkesi. ayrıca 2005-2006 sezonunda ki bjk-gs maçını unutmasınlar. yıldırım demirörenin galatasaray şampiyon olsun söylemlerini. sergen in cordobanın müthiş oyununu. istediğim son şey beşiktaşın şampiyon olması. olamıcakta zaten .

Hala komedi fener taraftarı o maçın şikeli olduğunu zannediyor değil mi? Komiksiniz,komik...
05-06 sendromu hiç geçmeyecek muhtemelen...
Sosyal ağlarda paylaş

sexdrugsrocknroll said:
istediğim tek şey adam gibi mücadele etsinler. bu şike muabbeti fazla döndü. başkasının şampiyonluğu için aracı bir takım olmamalı fenerbahçe. sustursunlar herkesi. ayrıca 2005-2006 sezonunda ki bjk-gs maçını unutmasınlar. yıldırım demirörenin galatasaray şampiyon olsun söylemlerini. sergen in cordobanın müthiş oyununu. istediğim son şey beşiktaşın şampiyon olması. olamıcakta zaten .

evet 90 dakika boyunca bekledik bekledik hasan kabzenin son dakkada ceza sahası dışından tam köşeye vurması ile şike yaptık. yani nasıl bi akılsızlıktır anlamam. şike yapıcak olsak son dakika köşeye giden topumu buluruz. gs topa para vermiş. son dakkaya köşeye git diye. yazık hala böyle düşünenlere acıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Yani bitch kesinlikle katılmakla beraber,orada yazıyı alıntılamamın sebebi,hala bir sürü fenerbahçelinin "işte bjk yattı,cordoba topu bilerek attı" ya inanıyor olduğu içindi...
Yoksa hani takılmadan geçerdim de insanlar ciddi ciddi inanıyor hala,tabi son hafta kaybedilen şampiyonluğun etkisiyle ne yapacaklarınıı şaşırmışlardı,bahaneleri o oldu...
Sosyal ağlarda paylaş

sexdrugsrocknroll said:

izlemediğin maça yorum yapma bence.

sergen o maç elindne geleni yaptı hatta cordoba' nın kısa düşen degajından sonra pozisyon gol olunca cordoba'nın üzerine yürümüştü.

zira cordoba şike falan yapmadı, eğer attığı top geçseydi kontradan kaleciyle karşı karşıya kalacaktık.
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:
slickers said:
yani bitch

Aklımdan bile geçmedi manası uzun geldi bitch diye kısalttım,heralde yanlış anlaşılmamışımdır...

süresiz ban sebebi.

dasdas

int cafede tfc buluşmalarında bana böyle seslenirlerdi de küfür yok diye uyarı alırdık hep :(

burda böyle kaldı nickim, heralde bi 7-8 sene öncede kaldı bu
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:
her şeyi siz bilirsiniz zaten, özellikle beşiktaş aleyhine olmayan bir şey var mı şu ligde onu sormak isterim. daha hakem yeni açıklanmış hemen "hakem beşiktaşı katledecek kesin oooof of anam ben ne yapam" maçlar aynı saatte değil diye hemen "oooof of anam maçlar aynı saatte değil hepsi beşiktaşa kasıt, halbuki aynı saatte yayınlansa banane şampiyon adayı sivasın maçı izlenmeyecekse" vs. vs. biz hiç olmazsa maçtan sonra ağlıyoruz ağlayacaksak, siz işi başka bir boyuta taşıdınız..

Katılmamak imkansız yani şuna. Yani tüpçü müpçü diyip sevmiyor havalarına giriyorsunuz da, yaptığı her şeyi de benimsiyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

hakem konusuna girmiyim , ona yeterince girdim de ; maçların aynı saatte oynanması/yayınlanması gibi , yine daha önce söylediğim gibi yıllarca yapılmış , dünyaca kabul görmüş bir uygulamayı sadece karşı çıkmak ve itiraz etmek için yokmuş ve yanlışmış gibi gösteriyorsunuz , onu anlamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben zaten aynı saatte başlaması taraftarıyım da, son 4 hafta yapacaklar sanırım onu. Esas ben seni anlamıyorum ama, sırf ağlamış olmak için "neden aynı saatte değil" diyorsunuz. Aynı saatte başlamıyorsa önce oynayan takım dezavantajlıdır, sonra oynayan değil. Öbür tarafın skorunu bilerek çıkmak avantajdır, sahaya tavuk salındığını falan görmediniz mi hiç gecikilsin diye?
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
Ben zaten aynı saatte başlaması taraftarıyım da, son 4 hafta yapacaklar sanırım onu. Esas ben seni anlamıyorum ama, sırf ağlamış olmak için "neden aynı saatte değil" diyorsunuz. Aynı saatte başlamıyorsa önce oynayan takım dezavantajlıdır, sonra oynayan değil. Öbür tarafın skorunu bilerek çıkmak avantajdır, sahaya tavuk salındığını falan görmediniz mi hiç gecikilsin diye?

ağlayan kim? doğru olduğunu düşündüğüm şeyden neden sadece dezavantajlıyken bahsedeyim? fenerli miyim ben? :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...