daverc Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Abi yenilmemize falan hicbir dedigim bişey yok helal olsun fenere cok da iyi oynadilar ama besiktas topcusunun bu şartlar altinda bukadar kötü oynamaya hakkı yok lan pas diye taca atilan toplari ben sayamadım be hay allah cezanızı versin be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 ridvan hala barcelonadan ornek veriyor :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Baggio said: Mumu'nun geleneksel imza günleri başladı. Mumu said: o maç kırmızı kart görmeseydik ilginç bir skorla karşılaşacaktınız ama şimdiden söylüyorum, inönüde tarihi fark yiyeceksiniz. futboldan hiç anlamıyorsunuz hiç. Mumu said: ha imzanı şimdiden değiştir bunu yaz, inönüde gerçekten tarihi fark yiyeceksiniz. Mumu said: fark geliyor Öğrenmeyen organizmalar belgeseli. Legen... wait for it... dary! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 cemad said: barcelona beklentileri yükseltti yalnız kötü oldu. şimdi 5 atsak da bekleneni gerçekleştirememiş olcaz. 6-7 fila atmak lazım:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 ahahahaha lam bu fener bu sene iyi derbi yaptı be aragones kalsın diyen fenerliler parmak kaldırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 ağğğbiiiii AHAHAHAHAHA alıntı yapmaya giriştim, bu kadar fazla olduğunu görünce üşendim ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 15 küsür senedir Beşiktaş maçı izliyorum daha bukadar kötü oynadığına rastlamadım, insanı kendi takımından tiksindirtti adamlar helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 kupayı kazanırsak kalsın dicem aragones. ligden ümidi keseriz falan, daha iyi olur öylesi. beklentileri kıs, derbi kazan sadece. =P güiza da kalsın, gol atmasını beklemiyoruz, atınca herkes şaşırıyo ne iyi dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 erucalavera said: ağğğbiiiii AHAHAHAHAHA alıntı yapmaya giriştim, bu kadar fazla olduğunu görünce üşendim ahah Ne gerek var abi naptın sen? Arama bölümüne girip Futbol bölümünde Mumu'nun "fark" içeren mesajlarını aratıyorsun, hallediyorsun kısa yoldan. MUMUYLA FUTBOL ARASINDA KOCAMAN Bİ' FARK VAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 güiza ne vurdu yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 13 maclik yenilmezlik gg oldu hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Semih'in vuruşu daha güzeldi ve zordu bence, Güiza'nınki güzeldi tamam da bomboş ve ideal pozisyonda aşırtma atamayacak adama da 17M Euro verilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Boş ve ideal pozisyonda aşırtma atmaktan başka bir şey yapmayacak adama da verilmez ama :) FB'nin tez elden artık zararına da olsa Güiza'yı elden çıkartıp yerine başka bi adam alması şart. Hani, Semih'le beraber oynayabilecek hızlı, top taşıyan bir forvet lazım. Ya da Semih tekrar forvete çekilip arkasında Alex olacaksa da destekleyici kanat falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Tabii ki Güiza haketmediğini 50 kere kanıtladı canım, onu da atsın bir zahmet manasında söyledim. Hani yanında defans olur, top yana doğru hızlı gidiyor olur falan süper vuruş olur da, Aşırtma 101 yani o vuruş artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Disappear said: 13 maclik yenilmezlik gg oldu hehe Çarşı çarşaf açardı böle durumlarda, biz de mi açıcaz şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Disappear açmıştı zaten mesajda da, kıyamadı kaldırdı sonra :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Rewendor said: Boş ve ideal pozisyonda aşırtma atmaktan başka bir şey yapmayacak adama da verilmez ama :) FB'nin tez elden artık zararına da olsa Güiza'yı elden çıkartıp yerine başka bi adam alması şart. Hani, Semih'le beraber oynayabilecek hızlı, top taşıyan bir forvet lazım. Ya da Semih tekrar forvete çekilip arkasında Alex olacaksa da destekleyici kanat falan.e guiza işte, gol atan dememişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Güiza top da taşımıyor ki, eliyle anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 çok kral oldu bu fenerin yenmesi. hem bjk yavaş şampiyon olsun hemde kupayı fener yavaş alsın artık. ama beynimi şey yapmanın bi manası yok ya tura çıkmalar koşturmalar bağırışlar falan ne bu sevinç anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 fizban said: cemad said: barcelona beklentileri yükseltti yalnız kötü oldu. şimdi 5 atsak da bekleneni gerçekleştirememiş olcaz. 6-7 fila atmak lazım:( bence de :( feneri tebrik ederim analarının ak sütü gibi helal olsun bu galibiyet bizimkilere de diyecek söz bulamıyorum. mustafa denizliden saçma sapan bişiler bekliyorduk da hala serdar özkan denilen varlığı niye alıyor oyuna bilemiyorum tello delgado yazıklar olsun ne diyeyim büyük maçların oyuncuları lazım şu takıma. delgado yerine sergen, bobo yerine ilhan olacaktı feneri yenemedikten sonra şampiyon olsak tadı olacak mı şimdi? sivas kötü olmasa bitmişti şimdi iş ama bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 2.golümüz öncesindeki paslaşma mükemmeldi yalnız. semihin vuruşu da çok çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 o kadar şey var ki yazmak istediğim. bu maçın 3 sorumlusu var; 1. mustada denizli 2. özellikle rüştü ve delgado olmak üzere beşiktaşın 13 oyuncusu. ernst'i ayrı tutuyorum. 3. yunus yıldırım. hakem turkuaz forması ile göz doldurdu bugün. volkanla aynı formayı giymiş ve hakkını verdi sonuna kadar. toraman'a tokat atan adamı bile oyundan atmaya korkuyor. deivid çıkarken, sergen'in chelsea maçındaki oyundan alınışı geldi aklıma. nedense sergen sarı kart görmüştü demek ki yanlış yapmış. ilk goldeki devam kararı ise efsaneler ötesi idi cidden. maçta yaşadığım 2 epic hareketten biriydi. yani bu hakeme ne diyim, sonra ağlıyor oluyorz. allaşkına yani. şaka gibi. amma velakin hakeme kızıcak bir durum yok çünkü sahadaki takım şampiyonluk istemiyordu. onlar sahaya hava almak için çıkmış. ne pres var ne istek var. rüştü ilk yarıda 1 tane olumlu pas yaptı geri kalan tüm topları rakibe attı. tez zamanda gönderilmesi gerekiyor. formaları karıştırdı zaten. delgado kaptan bide. şu maçtan sonra direk şutlarım ben. walcott 1 sene ağırlık çalışmış, güçlenmek için, ayakta durabilmek için ama serdar özkan 3 senedir her ikili mücadeleyi kaybetti fiziği yüzünden, gücü olmadığından ama hala aklı başına gelmedi. tribünde yeri olmayan adam ernst'in yerine oyuna giriyor. rüya görüyorum sandım. Hayatımda ilk defa bir maçtan erken çıktım şu takım yüzünden. buna sebep olanlar utansın dicem ama utanmıyorlar yani. neyseki hala şampiyonuz yani üzgünüm. gs bizi şampiyon yapıcak. fenerbahçe normalden iyi oynadı ama biz oynamaları için herşeyi yaptık. birde bugün en yazık ki futbol tanrıları fenerden yanaydı. arkadaş her seken top onların mı önüne düşer. maçta yaşadığım epic 2. olayda polisin bizden ateş istemesiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 hakeme laf etmenin anlamı yok ayıp olur bizim oyuncular oynamadı hiçbir şey yapmadı yani. başkasına neyine kızıcaz. ben telloyu böyle hiç görmedim nedir yani alem mi yaptı bu herif naptı? tamam delgadoyu serdar özkanı boboyu filan böyle cok gördüm de... bariz yani baskıya dayanamadılar. hem derbi hem sivas yenilmiş kaldıramadılar. büyük maçların oyuncuları değil bunlar belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 hakem dışındaki görüşlerin %100 katılıyorum bitchciğim , hakempek turkuvazlık yapmadı ama , tribün ambiyansına veriyorum. hakemlik bir mevzuu da olmadı tabii o da var. golden önceki devam kararı da %100 doğru, faul verseydi "türkiye ligi faulü" olurdu. bir de geçen hafta içi ntvsporda bizim taraftarın konuştuğu b program vardı. ordaki adam süper söyledi : delgado büyük maçların oyuncusu değil diyoruz , beşiktaşa gelmeden önce büyük maç oynamamış ki zaten bu adam , isviçre liginde kaç tane fener-beşiktaş maçı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar