DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Ekran kartımda bir sorun var ısınma yapıyor ama aynı karttan bir tane daha var sistem olarakta aynısı. Ekran kartı Zotac 8800 GT AMP aceb birinde overclockmu yapılmış ikinci el kart falanmı acaba. Bunu nasıl anlayabilirim? Downclock nasıl yaparım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 AMP ürünleri zaten fabrika çıkışlı Overclocklu geliyor bildiğim kadarıyla. Rivaturner programı, yanlış hatırlamıyorsam, yardımcı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Gangren said: AMP ürünleri zaten fabrika çıkışlı Overclocklu geliyor bildiğim kadarıyla. Rivaturner programı, yanlış hatırlamıyorsam, yardımcı olur. Evet AMP ürünler overclocklu ancak birinde ısınma sorunum varken bir diğerinde öyle bir sorun yaşamıyorum makineler birebir aynı olmasına rağmen. RivaTurner denedim ama nasıl olacağını tam olarak çözemedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Fanlarda sıkıntı olabilir? Kontrol ettin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Fanlarada baktım yani ekran kartınınki düzgün şekilde dönüyor gözükeni o :D Kasadakiler ztn aynı öbürü ile onlarda sorunsuz. Shader açtığım zmn oyunlarda alet acaip ısınmaya başlıyor eve online da mesela istasyonda 5dkdan fazla kalamıyorum. 2 kere ekran kararıyor 3.de makine kitleniyor ztn :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Makineler aynı derken, birebir aynı mı? Anakart ve RAM'ler aynı mı yani? Belki de ikisi aynı ısınıyordur ama birindeki RAM sorunu nedeniyle ısınmaya daha az tölerans gösteriyordur, yakın zamanda olmuştu bana. Arkaya SpeedFan, RivaTuner vs. bir program kurup fan devri ve GPU sıcaklığını kaydettirerek oynasana oyunları bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Evet makineler birebir aynısı Ramler OCZ ReaperX. Akşam eve geçince birde öyle bakayım. Speedfan kurup bakmamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar