Infeqted Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 achilles dex str ve odysseus un int kac malum atli fikri ortaya attim adam[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Ben Hector'u daa çok sevdim, tam kral adam. Ayrıca hepsininde aklını alır.. :P[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 bencde hector daha karizma..achilles gençlik ateşinde yanıyomuş gibsanki ama hector tecrübe manyağı... bide orda uzun bi cüce vardı, hani 2 metre adam, çekiş kullanıyodu, o cok sıkıydı işte... achillesin dex yaklasık 24 falandır herhal yoksa daha mı cok? str de 20 filan, hani yarı tanrı ya ,kıyak olsun :-P[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 lol[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 aşil de ne dexi ya? adam da permament stoneskin var :)[signature][hline]Aket Atum Wulfgar icq da ne demiş te anlaşılamamış; -"bu pati deki şey lan kırkı tıllık bambo ları siktim olayımı?" Kadıköy Anadoluluların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 harbi oda var:) ama topukları koruyamıcak kadar mantar... şöyleki ayak topuklarını koruyacak bişiler giysin... ne bilim, full plate takılamaz ama heralde bi topuk koruyucu bişi koyar yani, sonuçta rahatsız etsede boru deil tek zayıf yanı... ayrıca bana sacma gelen sey filmde parisin achillesin niye he gobeeene ates etmesi, kafasına ateş et gülüm. gözüne ateş et burnuna sapla oku! gözü agzı burnu da mı stone skin?[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 walla bence filmde tanrısal hiçbişeysi yoktu adamın. sürekli olarak yunan pantheonunu reddediyodu herkes. achilles de kalbine yedii oklardan öldü. ama ölmeden önce o okları çıkarttı, diğer askerler onu topuğundan sallanan tek bi okla bulunca bizim bildiğimiz hikayeyi yazdılar. "kalbinin üstünde de ok yaraları var ama onları çıkartmış, topuğundaki oku çıkaramamış demekki ancak topuğundan vurulunca ölüyo bu" gibi bi mantık yürüttüler -demeğe getiriyolar... dexe gelince. 16 yeter o maymunlukları yapmak için. hatta artar bile. zaten d&d mantığıyla konuşursak üstündeki studded leather zırhın izin verdiği max dex bonus +5 dolayısıyla 20 den fazla olmasının da bi manası yok. ayrıca yaptığı o işlerin çok büyük bi kısmını str ile yapıyo (jump skilli çoğunlukla) gerisi de dodge, mobility ve belki spring attack sahibi herhangi bi d&d karakterinin yapabileceği şeyler. attack bonusuna güvendiği için power attackla dalıyo çoğunlukla. o kadar ölümcül şekilde vurabilmesi de improved critical sayesinde. son olarak o kadar da yüksek levellı değil. achilles'i öldüren toplam damage'in 10d8+10 (long-bowla 3 critical 1 normal hit, + point-blank shot) olduğunu belirtmek lazım... siz sordunuz ben söyledim :)[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 said: Batilc, 22 Mayıs 2004 11:00 tarihinde demiş ki: ayrıca bana sacma gelen sey filmde parisin achillesin niye he gobeeene ates etmesi, kafasına ateş et gülüm. gözüne ateş et burnuna sapla oku! gözü agzı burnu da mı stone skin? o savaşta elindeki okla ufacık kafaya mı koca gövdeye mi nişan alırdın?[signature][hline]Aket Atum Wulfgar icq da ne demiş te anlaşılamamış; -"bu pati deki şey lan kırkı tıllık bambo ları siktim olayımı?" Kadıköy Anadoluluların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 achilles ölümsüz(dü) bırak olsun o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 grudge benden önce davranmış. nerdeyse aynısını yazacağdım.[signature][hline] WARNING! In the considerations of safety, you should NEVER let a male dolphin attempt anal sex with you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 said: Grudge, 22 Mayıs 2004 11:08 tarihinde demiş ki: walla bence filmde tanrısal hiçbişeysi yoktu adamın. sürekli olarak yunan pantheonunu reddediyodu herkes. achilles de kalbine yedii oklardan öldü. ama ölmeden önce o okları çıkarttı, diğer askerler onu topuğundan sallanan tek bi okla bulunca bizim bildiğimiz hikayeyi yazdılar. "kalbinin üstünde de ok yaraları var ama onları çıkartmış, topuğundaki oku çıkaramamış demekki ancak topuğundan vurulunca ölüyo bu" gibi bi mantık yürüttüler -demeğe getiriyolar... dexe gelince. 16 yeter o maymunlukları yapmak için. hatta artar bile. zaten d&d mantığıyla konuşursak üstündeki studded leather zırhın izin verdiği max dex bonus +5 dolayısıyla 20 den fazla olmasının da bi manası yok. ayrıca yaptığı o işlerin çok büyük bi kısmını str ile yapıyo (jump skilli çoğunlukla) gerisi de dodge, mobility ve belki spring attack sahibi herhangi bi d&d karakterinin yapabileceği şeyler. attack bonusuna güvendiği için power attackla dalıyo çoğunlukla. o kadar ölümcül şekilde vurabilmesi de improved critical sayesinde. son olarak o kadar da yüksek levellı değil. achilles'i öldüren toplam damage'in 10d8+10 (long-bowla 3 critical 1 normal hit, + point-blank shot) olduğunu belirtmek lazım... siz sordunuz ben söyledim :) yok ya biz kesin kafayı yemişiz. abi adam sadece zıplıyo ya :)[signature][hline]Aket Atum Wulfgar icq da ne demiş te anlaşılamamış; -"bu pati deki şey lan kırkı tıllık bambo ları siktim olayımı?" Kadıköy Anadoluluların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 said: Aket-Atum, 22 Mayıs 2004 12:50 tarihinde demiş ki: said: Batilc, 22 Mayıs 2004 11:00 tarihinde demiş ki: ayrıca bana sacma gelen sey filmde parisin achillesin niye he gobeeene ates etmesi, kafasına ateş et gülüm. gözüne ateş et burnuna sapla oku! gözü agzı burnu da mı stone skin? o savaşta elindeki okla ufacık kafaya mı koca gövdeye mi nişan alırdın? adam direk topuguna nişan almayı biliyo... bala falan da deil helen söylüyo... ayrıca az da deginilmiş olsa paris, ilyada destanında filan hayvan gibi archery kasıyo :-P grudge işte ya konuşturmuş yine... gerçi dediği dogru cunku normal senin benim gibi bi insanın tum statları 10... hatta sen ben tam buyumedik, daha 16-17 sinde olanların 8-9 filan... öyle düşünürsek grudgenin dediği doğru... da benim anlamadıgım baska bisi var; normal savaşta insanlar 1-2 okta ölürken, bu adamın kalbine göbeene 3 tane ok giriyo adam cıkartıyo ustune filan...[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 yok hectorla kapışırken falan baya bi maymunluk yapıyo... bi de akıllara zarar mızrak atışları var. :) edit: batilc: abi o okların kaç damage'a denk geldiğini yazdım bak yukarda :) 12 con'lu 8. level bi fighter olsa zaten okadar HP'i oluyo aşşa yukarı... işte HP olayının saçma olmasının nedeni budur :D [signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher [Bu mesaj Grudge tarafından 22 Mayıs 2004 17:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 said: Batilc, 22 Mayıs 2004 17:14 tarihinde demiş ki: adam direk topuguna nişan almayı biliyo... bala falan da deil helen söylüyo... Orda oku topuklara yönlendiren Apollo.[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 grudge aşmışsın abi ya...[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 dogru diyosun grudge abim :) abi nası apollo yonlendiriyo ya? dur bak bizim sınıfta bi kız var hayvan gibi mitoloji biliyo ona sorcamişin aslını ögrencem... ayrıca bi yerde afrodit galba parisin (yada başka birisinin) ayaklarına kapanıyo achillesi oldurmesin diye (yada başkabişi için, mitolojist kız söyledi) onu da katmamışlar... apollo filan hikaye , ozman ares de elini burksaydı , ne de olsa iyi bi savaşçı achilles[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 achilles yarı tanrı değil ya.. sadece suya batırılmış sıradan bi savaşçı.. ben de suya batırılsam ölümsüz olurum.. bebekken suya sokulunca gözleri ve ağzı kapalıysa, gözünden vurursan öldürürsün, ancak göz kapağına değince bişi olmaz.. ağzından da öyle. bi de adamın kalbine felan ok nasıl giriyor anlamadım. Ölümsüz değil mi bu velet? topuk kısmı dışında her yeri indestructible değil mi? Kalbine nasıl giriyor?[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 suya batırılmış diil styx'e batırılmış ama styxe batırılınca aptal olunuyo diye biliyodum ben ölümsüz diil :-p[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 puahah... annesi poseidon abicim su tanrısı, babası da filmde belirtildiği uzere insan ve erken olmus cunku tanrıcalar cok guzeldir ve onlarla dbirlikte olan erkekler cabuk olurler(olumluler) eger yarıtanrıysan olumlusun, tıpkı hercules gibi... iste anası gidip bunu olumsuzluk suyula yıkıyo ama mantar poseidon un cocugu suya yüzmeye bırakmak aklına gelmiyo ve elini hiçkaldırmadan topuklarından tutup batırıp cıkarıyo suya... böylece ayaa haric her yeri stoneskin, ve sanırım bu eleman ayaana giren ok yuzunden ölüyo, yani o kalp damar olayı filan yalan... diyorum ya sorayımptesi mitolojist kıza..[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 poseidon erkek ya... hem ptesi sormana gerek yok, burda kapı gibi athena ablamız var, mitolojiyle ilgili site bile yapmıştı diye hatırlıyorum..[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 22 Mayıs 2004 21:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Achillesin olayı yaş her ne kadar dex:17 tahmin edıyorsamda str sının daha fazla oldugu acık.O mızragı o gucle fırlatabılmesı strsınn abartı oldugunu gosterır dex 17 sa vurmak ıcın yeterli... Zaten Artemis karsısında 5 dk dayanabılırse cok ıyı demıyorumkı Drızztle yuzlessın Artemis kafıdır,cunku tahmınen Achillesin att.per turnu 2 felamdır ayrıca Artemis topuk olayını bilse ayak mayak bırakmaz onda...[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 *!normal insanların yapmayacağı bu tartışmada kendini fazla tutamaz* abi styx e batırılınca stoneskin yemieş dönüyo, ayrıca efsanenein önceside var anensi bunu karı kılığına falan sokuyo saklıyo bişeyler yapıyo.[signature][hline]Aket Atum Wulfgar icq da ne demiş te anlaşılamamış; -"bu pati deki şey lan kırkı tıllık bambo ları siktim olayımı?" Kadıköy Anadoluluların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 bidakka ya poseidon kadın deil mi bea? hatta filmded suda konuşuyolar anasıyla, alla alla?[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 yuh be poseidon en büyük tanrıalrdan biri. Eğer aşil onunla öyle muhabebt edebilseydi zaten ölümsüz olurdu. Poseidon kadın değil, erkek bu arada[signature][hline]Aket Atum Wulfgar icq da ne demiş te anlaşılamamış; -"bu pati deki şey lan kırkı tıllık bambo ları siktim olayımı?" Kadıköy Anadoluluların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Beyler bu arada lürfen Achilles değil Aşil, Odysseus değil Odesa, Hector değil Hektor. Hatta benim de poseidon değil poseydon yazmam gerekirdi. Londra ya london mı diyoruz ki?[signature][hline]Aket Atum Wulfgar icq da ne demiş te anlaşılamamış; -"bu pati deki şey lan kırkı tıllık bambo ları siktim olayımı?" Kadıköy Anadoluluların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar