Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ali Sami Yen bilançosu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Galatasaray, bu sezon ilginç bir rekora koşuyor. Son olarak Fenerbahçe derbisinde yaşanan saha ve tribün olayları nedeniyle bir maç saha kapama, bir maç seyircisiz oynama ve 80 bin TL para ceza alan kulüp, ligde oynadığı 29 maçın 21'inde cezaya çarptırıldı.

Rakiplerini solladı!
Turkcell Süper Lig'in ilk 7 sırasında yer alan takımlar içerisinde Galatasaray, ceza konusunda başı çekiyor. Cimbom, geçtiğimiz yıllarda PFDK'nın en çok fatura kestiği kulüp olan Beşiktaş'ı neredeyse ikiye katladı. Sivasspor'dan 6 kat ve Kayserispor'dan 9,5 kat daha fazla canı yanan Aslan, ezeli rakibi F.Bahçe'ye oranla 2,5 kat fazla ceza ödedi.

Habertürk

Hep FB kaka, hep oyuncularımız gaza getirdi taraftarı ya, şu tabloyu görünce atasım geldi onun için. BJK ile ilgili de ufak bir bilgi serpiştirilmiş araya, demek her şey göstermeye çalıştığınız gibi değilmiş :p
Mesaj tarihi:
ezik bir topic olmuş :)

dışarıda millet avrupadaki başarısıyla hava atar , 4.lük 5.lik mücadelesine girişince , bu tip bir tartışmayla anca avutuyorsunuz kendinizi :)

ayrıca , fenerbahçe tribünleri ile alakalı pozitif hiçbişey söyliyemezsiniz.. 55bin kişilik stadta adam akıllı atmosfer bile yaratamıyorsunuz sonuçta. tutku olmayınca , ceza da olmuyor haliyle :)
Mesaj tarihi:
tunch said:

dışarıda millet avrupadaki başarısıyla hava atar , 4.lük 5.lik mücadelesine girişince , bu tip bir tartışmayla anca avutuyorsunuz kendinizi :)

Avutmakla ne alakası var? Son derbinin konusunu, oyuncularınızın ve başkanın açıklamalarını dinlersen, sizin statta olan olayların suçlusu neredeyse zerre siz değilsiniz. Ben de bu 21/29 istatistiğini gördüm koydum işte. Bunu başarı diye koymuşum gibi gösterip kendini avutmaya çalışan kim acaba burada :)
Mesaj tarihi:
ee almışsak almışız 55 bin kişilik statta put gibi oturup sesini çıkaramamaktan iyidir. 4-1 yenildiğimiz maçta bile televizyondan cimbom sesleri duydum ya daha da kimse bana fenerin adam akıllı taraftarı var dedirtemez.
Mesaj tarihi:
Hehe yanlız argümanlar biraz saçma olmuş arkadaşlar...Yani atmosfer yaratmak için illa küfür mü olması lazım stadda,çapulcuların "atma kardeşim" diyince bile hala salak gibi elinde ne varsa sahaya atmaya çalışan adamlarla mı dolması lazım stadların...
Saygı duruşunda,rakip milli takım istiklal marşında bile duramayan adamlarla mı dolması lazım stadların...
Ali Sami Yen'e verilen "Cehennem" sıfatının nereden geldiğini bir hatırlayın lütfen,küfürle gelmedi veya sahaya koltuk atan taraftarla gelmedi o ünvan..
Deli gibi takımını destekleyen,90 dakika -skor ne olursa olsun- susmayan taraftarla geldi o ünvan..Açın bakın eski maçları izleyin,küfür mü var,sahaya madde atmak mı var..Her türlü atmosfer var ama,kalkıpta atmosfer olmuyor o zaman argümanıyla gelmeyin..
Taraftar profili iyice bozuldu Türkiye'de,stadlar ipi kopukla doldu,burdaki hepimiz eminim koyu GS'li veya BJK'li olmasına rağmen,stadlardaki bir sürü kişiden de rahatsızdır..
Ali Sami Yen'deki o atmosfer de yok ayrıca şu an bile,5dk sonra hakemle,rakiple uğraşmaya çalışan bir taraftar var,takım iyiyken iyi,kötüyken başka yönlere sataşan bir taraftar...
Hatırlıyorum bundan bir 10 sene önce çok daha iyiydi tribünler,her açıdan...
BJK'ye ise hiç değinmeyeyim,taraftar bağırıyor filan ama maçla takımla alakaları yok pek,kendilerine oynuyorlar yıllardır,hani KATAGOGO hesabı Baggio'nun deyimiyle,desibel hesabı yapadursunlar...
Ayrıca eklemek istedim;Fenerbahçe'yi burada ayrıca tebrik etmek gerek..Stad profili yükselttiler büyük ölçüde,kadınıyla çocuğuyla...Atmosfer yok diyenlere de lafım hala onları o stadda yıllardır yenemediğimizdir,çok da sağlam atmosfer oluyor yani..
Mesaj tarihi:
fener stadında hiçbişeye bağırılmadığı için , küfür de edilmiyor haliyle..

tiyatro izler gibi maç izleyip , canları sıkılınca selçuk'u ıslıklıyorlar :)
Mesaj tarihi:
Sotto said:
Hehe yanlız argümanlar biraz saçma olmuş arkadaşlar...Yani atmosfer yaratmak için illa küfür mü olması lazım stadda,çapulcuların "atma kardeşim" diyince bile hala salak gibi elinde ne varsa sahaya atmaya çalışan adamlarla mı dolması lazım stadların...
Saygı duruşunda,rakip milli takım istiklal marşında bile duramayan adamlarla mı dolması lazım stadların...
Ali Sami Yen'e verilen "Cehennem" sıfatının nereden geldiğini bir hatırlayın lütfen,küfürle gelmedi veya sahaya koltuk atan taraftarla gelmedi o ünvan..
Deli gibi takımını destekleyen,90 dakika -skor ne olursa olsun- susmayan taraftarla geldi o ünvan..Açın bakın eski maçları izleyin,küfür mü var,sahaya madde atmak mı var..Her türlü atmosfer var ama,kalkıpta atmosfer olmuyor o zaman argümanıyla gelmeyin..
Taraftar profili iyice bozuldu Türkiye'de,stadlar ipi kopukla doldu,burdaki hepimiz eminim koyu GS'li veya BJK'li olmasına rağmen,stadlardaki bir sürü kişiden de rahatsızdır..
Ali Sami Yen'deki o atmosfer de yok ayrıca şu an bile,5dk sonra hakemle,rakiple uğraşmaya çalışan bir taraftar var,takım iyiyken iyi,kötüyken başka yönlere sataşan bir taraftar...
Hatırlıyorum bundan bir 10 sene önce çok daha iyiydi tribünler,her açıdan...
BJK'ye ise hiç değinmeyeyim,taraftar bağırıyor filan ama maçla takımla alakaları yok pek,kendilerine oynuyorlar yıllardır,hani KATAGOGO hesabı Baggio'nun deyimiyle,desibel hesabı yapadursunlar...
Ayrıca eklemek istedim;Fenerbahçe'yi burada ayrıca tebrik etmek gerek..Stad profili yükselttiler büyük ölçüde,kadınıyla çocuğuyla...Atmosfer yok diyenlere de lafım hala onları o stadda yıllardır yenemediğimizdir,çok da sağlam atmosfer oluyor yani..

Çıkıp Aziz Yıldırım her rakip takımın taraftarına çapulcu köpek demeseydi tribünler yine aynı olurdu.Türkiye de futbol terörünü başlatan 2 isim vardır. Ömer çavuşoğlu ve Aziz Yıldırım.

Ha bu arada desibel hesabı yapan taraftar aynı zamanda şampiyonluk hesabıda yapıyor, fenerin rekorunuda kırıyor.

Migros tribün neyin hesaıbını yapıyor?
Mesaj tarihi:
tunch said:

ayrıca , fenerbahçe tribünleri ile alakalı pozitif hiçbişey söyliyemezsiniz.. 55bin kişilik stadta adam akıllı atmosfer bile yaratamıyorsunuz sonuçta. tutku olmayınca , ceza da olmuyor haliyle :)

Bu beşiktaşın kendi tribünüyle ilgili mastürbasyon yapması çok hoşuma gidiyor fener zengin galatasaray tarihi başarıları var beşiktaşın da taraftarı yok bilmem kaç desibelle bişeyler oluyormuş fln açıkcası AAAOOOOO AAAAAA AAAAOOOO AAAA diye ses çıkarıp desibel rekoru kırmak pek mantıklı mı o da apayrı bi konu

Ayrıca ingilizler tiyatro seyreder gibi seyrediyor da nasıl şampiyonlar liginde 3 takımla kaldılar bu bize has olan tiyatro gibi seyretmeyin mantığını çok seviyorum ya ben bu yüzden maçlara gitmiyorum zaten o kadar sıkıntı çekiyorsun içeri giriyorsun 3-5 tane manyak oturmayın bağırın diyor ya maç izlemeye gidiyorum ben oraya tamam bazıları aktif spor yaşantısını amigolukla yapabilir ama maçı seyretmediğim sürece başlamışım öyle taraftarlığa
Mesaj tarihi:
iyi de NoS, o senin dediğin olay tam olarak geçerli değil. ingiliz futbolseverler kendilerini hiç beğenmiyorlar bu tiyatro izler gibi izleme mevzusunda. ayrıyeten bunun tek sebebi zamanında futbolu zengin kesim izleyebilsin fakir holiganlar maça gelemesin diye izlenen ayrımcı politikalardır ki bunlar kakadır.

yani hiç özenilecek bir şey değil futbol seyircisinin ingilteredeki gibi olması. zaten premier ligde adam gibi seyirci olsa diğer ligleri izlemeye gerek kalmayacak. en övündükleri kop tribünü bile mersin idmanyurdu tribünlerine yetemez.
Mesaj tarihi:
Nasıl tezaruhat yapsınlar abi? İlk düdükle biricik sevgilim, söyle senden başka kimim ben varım, maç biterken aynı. bu mu yani takım desteklemek?

Avrupa'da naısl bu işler? aynı şekilde. son manu-hotspur maçında her kafadan ses çıktı çoğunda ama uğultu rakip takımı bitirdi.

Her takımın bir destek olayı var yani. Sahaya su atmakla filan da olmuyor bu destek işte.

Varsa yoksa bjk taraftarına laf atıyor millet maşallah.

edit: ayrıca ingiltere ve almanya'da bazı stadlarda ki bu isteğe bağlı; kale arkalarında koltuk yok ayakta izliyor herkes. Fanatikler oraya gidiyor. Schalke'de öyle misal.

edit: bu arada gs'nin yeni stadında ali samiyen'deki baskının aynısını yapabiliceğini filan düşünmüyosunuzdur heralde :) fb den pek farkı kalmicak. bjk ye de aynısı olsun aynısı bizimde başımıza gelcek
Mesaj tarihi:
BiTcH_oFBaT said:
Nasıl tezaruhat yapsınlar abi? İlk düdükle biricik sevgilim, söyle senden başka kimim ben varım, maç biterken aynı. bu mu yani takım desteklemek?

Avrupa'da naısl bu işler? aynı şekilde. son manu-hotspur maçında her kafadan ses çıktı çoğunda ama uğultu rakip takımı bitirdi.

Her takımın bir destek olayı var yani. Sahaya su atmakla filan da olmuyor bu destek işte.

edit: ayrıca ingiltere ve almanya'da bazı stadlarda ki bu isteğe bağlı; kale arkalarında koltuk yok ayakta izliyor herkes. Fanatikler oraya gidiyor. Schalke'de öyle misal.

edit: bu arada gs'nin yeni stadında ali samiyen'deki baskının aynısını yapabiliceğini filan düşünmüyosunuzdur heralde :) fb den pek farkı kalmicak. bjk ye de aynısı olsun aynısı bizimde başımıza gelcek

yeni stadda tüm UA ve alt grupları tek bir tribünde toplanıcak o zaman anlarsın esas baskıyı şimdi samiyede baskımı var her taraf farklı bir tezahurat yapıyor
Mesaj tarihi:
ezik değil leş postlar gelmiş cümleten.

insanlar kendi taraftarlarının ne kadar çok bağırdığıyla küfrettiğiyle olay çıkardığıyla holigan olduğuyla övünüyor. bi de bunun adına tutku diyorlar. şu futbola gereğinden fazla anlam yükleyip kendi egolarını, vahşileşme arzularını futbol vasıtasıyla giderenlerden, yani stada küfretmeye gidenlerden ölesiye tiksiniyorum.
Mesaj tarihi:
Radiance said:
BiTcH_oFBaT said:

yeni stadda tüm UA ve alt grupları tek bir tribünde toplanıcak o zaman anlarsın esas baskıyı şimdi samiyede baskımı var her taraf farklı bir tezahurat yapıyor
Buna da kocaman bir +1

Alisamiyen tribünler çok kopuk şu an. Eski açık, yeni açık, kapalı falan hepsi birbirinden habersiz bağırıyor.

Seyrantepe'de uA tek bir bölümü alacağından baskıyı göreceksiniz. :)

Dedikleri gibi 10 seneki önce ambiyans yok şu an ASY'de.
  • Yeni Oluştur...