Anelor Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Demo PS Store a yeni kondu sayilir. Gercekten inanilmaz bi oyun sunun demosundan aldigim zevki oyunu cogu oyunun kendinden alamamisimdir beklediklerim arasinda 1 numaraya yerlesti direk saatlerce sıkılmadan oynanabilecek bir demo ve 700 kusur mb hemen indirin yorum yapalim falan ben resmen 10 uzerinden 11 veriyorum hic bi oyunda bu kadar saf eglence yasamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 fps ? tps? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=poZ5yQSvvGI&NR=1 bu vidyoya gore oyundaki herşeyi yıkabiliyoz. oyun tps bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Serinin ilk 2 oyunu klişenin klişesi olmasına rağmen beni PC'de oldukça eğlendirmişti, tanınmış isimli çoğu FPS'den daha gösterişli olmadığı halde sevmiştim. PC için çıkarsa sevineceğim bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 multiplayerı da var galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 oynayıp da fikirlerini sunacak biri var mı? biliyorum biraz saçma ama MGS 4 mü yoksa bunu mu alayım diye düşünüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 ya ben oynamadım ama gametrailersda izlerken multiplayerda araçların olmadığını öğrendim tadım kaçtı biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 ben şuan oynuyorum xboxta,çok keyifli olmuş açıkçası.sürekli bi koşuşturmaca,durmak bilmeyen aksiyon filan,fena sarıyo :D henüz live'da multiplayer olarak denemedim ama çok zevkli diyor herkes,görcez bakalım.yarın bağlanırsam live'dan, deneyimlerimi yazarım buraya =P @mardox bu arada kesinlikle mgs4 al tabiki de lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 ama bunda heryeri patlatıyomuşuz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Oynuoyorum iki gündür oyunu PS3de multiside single playerıda baya zevkli geldi. Single da her türlü binayı falan patlatmak zevkli tabii de aynı yerde biraz durup biraz direneyim gelen EFC lere demek olmuyor hiç. Bi anda 10 tarftan geliyorlar. Oyun baya zorluyor vur-kaç taktikleri uygulamaya hani öle önden dalayım önüme çıkanı öldüreyim pek yaramıyor. MGS4 her türlü döver tabii bu oyunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 tamam uleyn alıyom mgs'yi :P sonra buna takas ederim :D bu heryeri patlatma muhabbeti nasıl, dağ taş yol falan herşey mi cidden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Binalar,köprüler ve araçlar sadece galiba. yani öle dağlarda delikler açamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 ohooo o kadar "destroy everything" dedikleri buysa kandırıyorlar. 10 yıldır yapılan şeyi boyayıp bezeyip sanki daha önce hiç yokmuş gibi sunuyorlarmış meğer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 oyun güzel ve biraz zorluyor, AI'lere direnemiyorsun cidden... resmen direnmen için önceden nereden geliceklerini falan düşünüp oralara mayın döşemen lazım.. bir de AI aptal değil 3-4 kişi önünde saklanıp ateş edip oyalarken 2-3 araç sağdan soldan geliyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 gençlik alınır mı bu.artık sadece online oynayabilceğim oyunlar almaya calısıyorum.30 lira ya düşmüş red faction yada fallout game of the year alıcam.multi yok ama 5 dlc ile birlikteymiş uzun soluklu olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 abi parana yazik alma fallout falan bu oyun eglenceli gibi cok guzel gibi ama nedense oyna beni demiyor oyun enteresan bi sekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 cod almak istedim ama çok pahalı ya.fps almak istiyorum bfc beta oyna oyna sıkıldım.marta kadar idare edebilcek birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 oyun bende yaklasık temmuz veya agustostan beri var tam hatırlamıyorum ama oyundaki amacı hala çözemedim hatta oyunu cozemedim karakol yıkıosun gidip falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 bu oyunda xbox 360'ta hot seat split screen oluyor mudur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 abi seriyi(red faction armageddon) gerilime çekmişler ya ahah. yer altında madenlerde yaşamaya başlıyorlar ama farkediyorlar ki marstaki tek canlı onlar değil falan ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 dun 30 tl ye aldim oyunu bakalim yarin gelecek tam ben uplicaktim kucuk bi supriz oldu bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 oyunun amacını çözememen saçma olmuş, gerillasın işte.. adamların karakollarını yıkıp sonra saldırıyorsun yanına çektiğin elemanlarla.. oyun çok iyi de görevler çok tekrarlıyor vs. son bölüm de saçma zor hard'da falan da oynamıyordum normal'dı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 oyun inanilmaz eglenceli yanliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 oyunu ben de çok severek oynamıştım, baya sevmiştim tarzını ve oynanışını ama: upgradeler çok sınırlı ve pahalı yaratıcı silahlar yok bence bunlar dışında baya iyiydi, bi tane daha çıksa onu da alıp oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar