Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Red Faction: Guerilla

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Demo PS Store a yeni kondu sayilir.
Gercekten inanilmaz bi oyun sunun demosundan aldigim zevki
oyunu cogu oyunun kendinden alamamisimdir beklediklerim
arasinda 1 numaraya yerlesti direk saatlerce sıkılmadan oynanabilecek bir demo ve 700 kusur mb hemen indirin yorum yapalim falan ben resmen 10 uzerinden 11 veriyorum hic bi
oyunda bu kadar saf eglence yasamadim.
Mesaj tarihi:
Serinin ilk 2 oyunu klişenin klişesi olmasına rağmen beni PC'de oldukça eğlendirmişti, tanınmış isimli çoğu FPS'den daha gösterişli olmadığı halde sevmiştim. PC için çıkarsa sevineceğim bir oyun.
  • 1 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ben şuan oynuyorum xboxta,çok keyifli olmuş açıkçası.sürekli bi koşuşturmaca,durmak bilmeyen aksiyon filan,fena sarıyo :D henüz live'da multiplayer olarak denemedim ama çok zevkli diyor herkes,görcez bakalım.yarın bağlanırsam live'dan, deneyimlerimi yazarım buraya =P

@mardox
bu arada kesinlikle mgs4 al tabiki de lol
Mesaj tarihi:
Oynuoyorum iki gündür oyunu PS3de multiside single playerıda baya zevkli geldi. Single da her türlü binayı falan patlatmak zevkli tabii de aynı yerde biraz durup biraz direneyim gelen EFC lere demek olmuyor hiç. Bi anda 10 tarftan geliyorlar. Oyun baya zorluyor vur-kaç taktikleri uygulamaya hani öle önden dalayım önüme çıkanı öldüreyim pek yaramıyor.

MGS4 her türlü döver tabii bu oyunu :D
Mesaj tarihi:
ohooo o kadar "destroy everything" dedikleri buysa kandırıyorlar. 10 yıldır yapılan şeyi boyayıp bezeyip sanki daha önce hiç yokmuş gibi sunuyorlarmış meğer
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
oyun güzel ve biraz zorluyor, AI'lere direnemiyorsun cidden... resmen direnmen için önceden nereden geliceklerini falan düşünüp oralara mayın döşemen lazım..

bir de AI aptal değil 3-4 kişi önünde saklanıp ateş edip oyalarken 2-3 araç sağdan soldan geliyor =)
  • 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
gençlik alınır mı bu.artık sadece online oynayabilceğim oyunlar almaya calısıyorum.30 lira ya düşmüş red faction

yada fallout game of the year alıcam.multi yok ama 5 dlc ile birlikteymiş uzun soluklu olur :)
Mesaj tarihi:
oyun bende yaklasık temmuz veya agustostan beri var tam hatırlamıyorum ama oyundaki amacı hala çözemedim

hatta oyunu cozemedim karakol yıkıosun gidip falan
  • 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
oyunun amacını çözememen saçma olmuş, gerillasın işte.. adamların karakollarını yıkıp sonra saldırıyorsun yanına çektiğin elemanlarla..

oyun çok iyi de görevler çok tekrarlıyor vs.

son bölüm de saçma zor

hard'da falan da oynamıyordum normal'dı
Mesaj tarihi:
oyunu ben de çok severek oynamıştım, baya sevmiştim tarzını ve oynanışını ama:

upgradeler çok sınırlı ve pahalı
yaratıcı silahlar yok bence

bunlar dışında baya iyiydi, bi tane daha çıksa onu da alıp oynarım
  • Yeni Oluştur...