Lyria Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 fındık fıstık da atabilirsiniz çekinmeyin:) hep öyle işte biz kadınlar ezilmeye mahkumuz :) allahım nedir bu çilemiz:) ahahhaa zavallı maria magdalena...:)[signature][hline]Tanrı'nın insanlığa ettiği en büyük lütuf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Çok sevdim bu işlemi bizim matematikçiye gösterecem :D[signature][hline]Icq : 162015742 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 ben olsam yapmazdım böle gösterirsin mutlu mesut hoca " eee " tarzı bi cevap verirse veya gülmesse kalırsın sınıfın ortasında! asla hocalara espiri yapma![signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Kütük olmayan anlar. Hem öğrenmiş oluruz adam kütük mü? :D[signature][hline]Icq : 162015742 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyria Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Bence yapsın, belki hoca da aynı şeyi düşünüyordur...Hatta iyi not bile alabilir. Bence bu riske girebilir. Özellikle hoca erkek ve evliyse %100 iyi not getirir.:)[signature][hline]Tanrı'nın insanlığa ettiği en büyük lütuf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Lol güzelmiş :)[signature][hline]It's the sensible, logical thing to do of course; which is why we won't do it Tanis the Half Elven Dragons of Autumn Twilight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 bizim matcı gargamel adında bi kadın... bunu gostermeme gerekyok kadına baktıgınızda zaten evil=women denklemi çözülüyor...[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyria Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 O zaman o kadından iyi not almak için bu dökümü alıp; -Hocam baksanıza şu insanlık rezaletine nekadar ayıp..Şu güzelim bilim dalı olan matematiği ne maymunluklara alet ediyorlar.. demek lazım: ) Kadının hoşuna gidecek ve iyi not verecek.[signature][hline]Tanrı'nın insanlığa ettiği en büyük lütuf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Eşitlikler yalan olmasa ciddi kanıt olacaktı ama.[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Esitliklerin büyük kismi dogru hehe ya gercekten kanit olsaydi h1mmm... :-)[signature][hline]Eski nickim,bilene... Gelroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyria Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 KAnıtlar? Belki de kanıtlar elimizdedir? Ya bu kanıtlar kadınlar örgütü tarafından yok edildiyse..? ha ha ha:)[signature][hline]Tanrı'nın insanlığa ettiği en büyük lütuf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 kadında yalakalık da yaramıyo, ilginç bi kadın zaten d.t. dinliyo ama bize tolerans vermiyo :-P ne gibi gerçekler lyria söle bakim ne istirsen? bezbelli komuşlar oraya Girl=Evil diye, aha 2 dene harfi de benzio... ikiside 4harfli, hem birbirlerine oranı altın oran... flaan filan[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Durun canim olayi paranoyakliga donusturmeyelim hemen :D[signature][hline]Eski nickim,bilene... Gelroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyria Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 yok olmaz öyle altın rakam falan filan..Daha net deliller lazım... Şahitler lazım. Olay saatleri lazım. Ciddi ciddi elle tutulur şeyler yani.. Ben mesela sonuna kadar inkar ederim.... bukadar cici bukadar şirin yaratıklar nasıl şeytan olabilir ki?)[signature][hline]Tanrı'nın insanlığa ettiği en büyük lütuf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 şeytanlık içlerinde var dışlarında deil:) gerektiğinde içlerindeki alevle ruhumuzu yakam bu tanar'ri lerin en son ve gelişmiş modeli, erkeklere acı çektirmek için gelmiştier ( kadın milletini anlamakmumkun mu, kendileri bile itiraf ediyolar biz anlaşılmazız diye) ben diyorum sna altın oran sen diyosan altın rakam... delil budur evladım deliiiil... altın oran =1.618033988... sen simdi böl bakyım onları ne çıkıyo.. altınoran babadır, altın oran yönetir... hem girl deki 2 tane harfi deiştirip bi denesinin de yerini deiştirdikmi evil oluyoı, ama erkek de 3 tane harf+ 1 de yer deiştirince direk "melek" oluyo... Gızım gæbloya basma[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rona Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 zaten biliyodyk yaaaa topu böle bunların *!bayanlardan utanır*[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ Nüfus: 26.000.000 Başkent:Kadıköy Rakım:6 ****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 diyorum ya kadın milleti; hepsi aynı:) arada akıllıları ve melekleri cıkıyo haklarını yemiyelim ama bu kesim %5 filan... kadın milleti; hepsi aynı (aslında ciddi yaklasıldıgında ne kadar onyargılı bi bakıs acısı, insanı insan oldugu icin sevmelisin, melek yada başka herangi bi b.k oldugu için deil :-P )[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Ya adamlar ne güsel kanıtlamışlar, kız milleti işte :) Size mi kalmış bunu tartışmak dagılın leyn! :-P[signature][hline]It's the sensible, logical thing to do of course; which is why we won't do it Tanis the Half Elven Dragons of Autumn Twilight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 ewt ya mükemmel kanıt[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 eeuhehehuheueue[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 neyse ki fedo bugün ciddi tarafından kalkmamış, girerdi kapitalizmden çıkardı hayat kadınlığından.. :) özdeyişlerden matematik formülerine veri sağlayabiliyorsak ben de hemen şurada hiç konuşmayan kişinin konuşandan kat kat fazla para kazanacağını ispatlarım.. :-p düşünce hoş da espri dozajı uçurmadı beni o yüzden..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Ağğğbi müthiiiişşşş bi kanıt bu yawww. Tüm kızlara gösterecem. "Nasılsa şeytansınız. Daha ne günah işliceniz" deyip yatağa atacam hepsini! (kendine tekme tokat dalar kendine gel![signature][hline]Warning! A nuke has been launched! DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 "YANLIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR" Patizm:1 Fedayking:1[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 matematıkten anlamam ama helal valla seytanla esıtlemısler ya sonunda[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s_hifty Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 yav bu iş bir bilim adamının tanrı nın varlığını %66.6 oranında kanıtlamasına dönmüş hehehe :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar