Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kadınların Şeytan Olduğunun Kanıtı

fedaykin

Öne çıkan mesajlar

bizim matcı gargamel adında bi kadın... bunu gostermeme gerekyok kadına baktıgınızda zaten evil=women denklemi çözülüyor...[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts
Yeniden Baslasak , Patates mi yesek?
Delirtmeyin Beni
Sosyal ağlarda paylaş

O zaman o kadından iyi not almak için bu dökümü alıp;
-Hocam baksanıza şu insanlık rezaletine nekadar ayıp..Şu güzelim bilim dalı olan matematiği ne maymunluklara alet ediyorlar.. demek lazım: ) Kadının hoşuna gidecek ve iyi not verecek.[signature][hline]Tanrı'nın insanlığa ettiği en büyük lütuf...
Sosyal ağlarda paylaş

kadında yalakalık da yaramıyo, ilginç bi kadın zaten d.t. dinliyo ama bize tolerans vermiyo :-P ne gibi gerçekler lyria söle bakim ne istirsen? bezbelli komuşlar oraya Girl=Evil diye, aha 2 dene harfi de benzio... ikiside 4harfli, hem birbirlerine oranı altın oran... flaan filan[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts
Delirtmeyin Beni
Sosyal ağlarda paylaş

yok olmaz öyle altın rakam falan filan..Daha net deliller lazım...
Şahitler lazım. Olay saatleri lazım.
Ciddi ciddi elle tutulur şeyler yani..
Ben mesela sonuna kadar inkar ederim....
bukadar cici bukadar şirin yaratıklar nasıl şeytan olabilir ki?)[signature][hline]Tanrı'nın insanlığa ettiği en büyük lütuf...
Sosyal ağlarda paylaş

şeytanlık içlerinde var dışlarında deil:) gerektiğinde içlerindeki alevle ruhumuzu yakam bu tanar'ri lerin en son ve gelişmiş modeli, erkeklere acı çektirmek için gelmiştier ( kadın milletini anlamakmumkun mu, kendileri bile itiraf ediyolar biz anlaşılmazız diye)

ben diyorum sna altın oran sen diyosan altın rakam...
delil budur evladım deliiiil... altın oran =1.618033988... sen simdi böl bakyım onları ne çıkıyo.. altınoran babadır, altın oran yönetir...

hem girl deki 2 tane harfi deiştirip bi denesinin de yerini deiştirdikmi evil oluyoı, ama erkek de 3 tane harf+ 1 de yer deiştirince direk "melek" oluyo...

Gızım gæbloya basma[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
Delirtmeyin Beni
Sosyal ağlarda paylaş

diyorum ya kadın milleti; hepsi aynı:) arada akıllıları ve melekleri cıkıyo haklarını yemiyelim ama bu kesim %5 filan...

kadın milleti; hepsi aynı

(aslında ciddi yaklasıldıgında ne kadar onyargılı bi bakıs acısı, insanı insan oldugu icin sevmelisin, melek yada başka herangi bi b.k oldugu için deil :-P )[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
Delirtmeyin Beni
Sosyal ağlarda paylaş

neyse ki fedo bugün ciddi tarafından kalkmamış, girerdi kapitalizmden çıkardı hayat kadınlığından.. :)

özdeyişlerden matematik formülerine veri sağlayabiliyorsak ben de hemen şurada hiç konuşmayan kişinin konuşandan kat kat fazla para kazanacağını ispatlarım.. :-p düşünce hoş da espri dozajı uçurmadı beni o yüzden..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Sosyal ağlarda paylaş

Ağğğbi müthiiiişşşş bi kanıt bu yawww. Tüm kızlara gösterecem. "Nasılsa şeytansınız. Daha ne günah işliceniz" deyip yatağa atacam hepsini! (kendine tekme tokat dalar kendine gel![signature][hline]Warning! A nuke has been launched!
DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...