Pallando Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Oyuncular daha iyi seçilseymiş ses getirirdi bu kısa film baya. Genede oldukça iyi helal olsun yapana. Ama bir yerde yanlışlık olması lazım Gandalf sonlara doğru Frodo'yu korumak için felan diyodu ama o sıralar yüzük Bilbo'daydı diye hatırlıyorum yanlışmıyım :) Gollum avına çıktığında Aragorn yüzük bilbo'da değilmiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 hepsinde frodo tipi var lan bunların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Bilbo yüzüğü Frodo'ya verip gezintiye çıkıyordu işte,Frodo'daydı yüzük o arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 DarKRideR said: Bilbo yüzüğü Frodo'ya verip gezintiye çıkıyordu işte,Frodo'daydı yüzük o arada Tamam vermişti de bu olay sanki vermesinden önce idi diye hatırlıyorum. Off tekrar okuyasım geldi şimdi hatırlamayınca ama doğrudur olabilir sanırım Bilbo'nun Frodo'ya yüzüğü verip Frodo yolculuğa çıkması arasında baya bir zaman vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 gandalf fark ediyordu yüzüğü ama emin olamıyordu,"bu sende kalsın ben bi helaya gidip gelecem "diyordu gandalf,yanlış hatırlamıyorsam 6 ay boyunca araştırma yapıyordu sonra işte filmdeki olaylar geliyordu sırasıyla diye hatırlıyroum bende,bayağı oldu bende okuyalı işte en son 2002'de falan okumuştum galiba sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 az önce bitirdim, nasıl by fans bu anlamadım. bildiğin holivut filmi gibi bişe olmuş. mekanlar, kostümler, orklar falan bariz peter jackson yardım etmiş el altından tahminim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 valla gayet güzeldi gandalfın tipi iyiydi.ama aragorn ve arwen çok kötüydü.hele aragorn scary movie lik gözler var herifte komik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 o arwen ne yahu, ben daha güzelim o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Zaten Arwene gerek yokmuş filmde, Aragorn çakalı sırf kızı öpeyim diye sahne ekledi kesin ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar