kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 nakerebanarimasen said: kazımkarabekir said: Bak benim burda bahsettiğim pkkyı destekliyen dtp ve halk , bebek katilleri konusuna gelince ben eminim o halktanda hiç kimse bununla övünmüyor ayrıca bende lanetliyorum , ama halk kendini muhattap aldırana kadar şu an amacı destekliyor gözüküyor yöntemi değil biz de onu diyoruz eğer halk yasal olmayan yöntemi destekliyorsa suçludurPeki yasal olarak kimse kaale almıyorsa ?
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 -007- said: Yunanistandaki Türkler neden dağa çıkmıyor? Bir de bunu düşün.Yuh yani yunanistandaki türklerle şu doğudaki manzarayı bir tuttun ya
Marty Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 kazımkarabekir said: Bu işin bir yerde bitmesini istiyorsanız birilerini muhattap alıp isteklerini dinlemek zorundasınız. kimse cocuk katili ruh hastası bir terör örgütüyle muhatap olmaz isteklerini de dinlemez. yine bu terör örgütünü ne şekilde olursa olsun destekleyen insan da teröristtir. ha orda cocuklara mermi sıkmışsın ha gelip burda onlar terörist değil özgürlük savaşçısı diye savunmuşsun aynı şey.
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Önüne gelen her silahlı gruba taviz vererek ülkeler yönetilmez. O şekilde at arabası bile yönetemezsin zaten. Bölgeyle ilgili çözümler üretilmesine karşı falan değilim ama bu işler pkk sempatizanlarını muhattap alarak yapılamaz. Devlet her silahı olana taviz verecekse o olayların önüne hiçbir zaman geçilemez.
calimero Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 hacılar, ben bi çözüm sunim mi? böyle konularda uzun uzun tartışılacağına birisi bütün dtp lileri hapse atalım desin bi diğeri küfür edicem ama banlanıcam edemiom desin. diğer bi tanesi bütün kürtler değil ama diye başlayan bi dtp kötüleyici mesaj atsın. bi iki kişi de insan hakları falan onların yerinde sen olsan sen de aynını yapardın falan desin. sonra da kitlensin başlık. hep aynı terane yani parmaklarınızı yorduğunuza yazık.
-007- Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Kürtler ne zaman hangi yasal yönteme başvurmuş hakkını aramak için? Varsa yoksa isyan, terör, şerefsizlik. Bu lafım tüm kürtler için değil. Kürt ırkının sözde tarihi için geçerli.
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 PKKyı değil halkı muhattap alın
-007- Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 kazımkarabekir said: -007- said: Yunanistandaki Türkler neden dağa çıkmıyor? Bir de bunu düşün.Yuh yani yunanistandaki türklerle şu doğudaki manzarayı bir tuttun ya Dilleri yasaklandı ve Yunanlar Türkleri sevmiyor. Bizdekinden daha vahim yani.
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Peh şimdi anlattırmayın Türkiye'nin son yüzyılını bana , adamlar kendi dillerini , kültürlerini istedikçe bölücü , ayrılıkçı dediler
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 -007- said: kazımkarabekir said: -007- said: Yunanistandaki Türkler neden dağa çıkmıyor? Bir de bunu düşün.Yuh yani yunanistandaki türklerle şu doğudaki manzarayı bir tuttun ya Dilleri yasaklandı ve Yunanlar Türkleri sevmiyor. Bizdekinden daha vahim yani.Tamam ben başka birşey demiyorum git bi doğuyu gez istersen sonra birdaha düşün
calimero Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 oha sayfa sonu olmuş kaynamış olm size diom calimero said: hacılar, ben bi çözüm sunim mi? böyle konularda uzun uzun tartışılacağına birisi bütün dtp lileri hapse atalım desin bi diğeri küfür edicem ama banlanıcam edemiom desin. diğer bi tanesi bütün kürtler değil ama diye başlayan bi dtp kötüleyici mesaj atsın. bi iki kişi de insan hakları falan onların yerinde sen olsan sen de aynını yapardın falan desin. sonra da kitlensin başlık. hep aynı terane yani parmaklarınızı yorduğunuza yazık.
-007- Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 o yüzyıl öncesinin sebeplerine gel sen, bırak yakın tarihi. Gide gide koca bir neden sorusunda kitlenir kalırsın her bölücü gibi. Her neyse bu olayın tartışılmasına gerek bile yok zaten. PKK'nın terörist olduğunu falan tartışıyoruz bazı noktalarda o derece sorunlu bir konu. Umarım yöneticiler gerekeni yapar.
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Olay basit pkkyı yoketmek istiyorsanız halkı koparın , onların kendince sorunlarını dinleyin ve ortak çözüm üretin , hemen bölücü damgası vurmayın sonra pkk yalnız kalıcak .
-007- Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Bunda yanlış bişey yok herkes çözüm istiyor terör bitsin istiyor bazı şerefsizler dışında. Ama gelip de PKK'yı savunan gruplar suçsuzdur muhabbeti yapma. Sebeplerini eksik irdeliyorsun.
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Ben en başından beri suçlu suçsuz haklı haksız yargısı yapmadım . Sadece ortada bir realite var oda budur
-007- Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Arkadaşım senin savunmaya çalıştığın o ana düşünceye yönelik demiyorum bunu. Ama bazı noktalarda PKK'nın terör örgütü olmadığını iddia etme noktasına geldin böyle bir problem var sende. Eğer birileri kanın durmasını istiyorsa PKK terör örgütüdür demek zorunda. Bunu diyemeyen o desteklediği grubun kanını akarken izleyecek hergün. Bundan başka bir "relaite" yok.
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Siyasi olaylarda haklılık haksızlık olmaz zaten , sadece herkesin talebi olur.PKKyı sevmiyorum , o bebeklere kurşun sıktığı için lanetliyorum ama onu destekleyen kesimin toptan terörist ilan edilmesinden önce sorunları dinlenip neden destekledikleri çözülsün, yani bugün diyarbakırda sokakta birine sorsan kimse iyi yapmışlar bebeklere sıkmışlar demez
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Ha ayrıca ben milliyetsiz bir insanım , sokrates gibi nerelisin derlerse dünyalıyım diyorum. Bunlar sadece objektif gerçekler, beni bi kesime , gruba, etnik kimliğe bağdaştırmayın
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 koydurmayın dedim illa ki koyduracaksınız, spoiler var allah'tan: 2 gündür kalkmış bana şunu yapan zihniyeti savunuyorsunuz, neymiş kürtlerden destek görüyormuş. Vicdanınıza bırakıyorum.
-007- Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 kazımkarabekir said: Siyasi olaylarda haklılık haksızlık olmaz zaten , sadece herkesin talebi olur.PKKyı sevmiyorum , o bebeklere kurşun sıktığı için lanetliyorum ama onu destekleyen kesimin toptan terörist ilan edilmesinden önce sorunları dinlenip neden destekledikleri çözülsün, yani bugün diyarbakırda sokakta birine sorsan kimse iyi yapmışlar bebeklere sıkmışlar demez Siyasi olaylarda da haklılık haksızlık olur. O açıdan temelde yanlış düşünüyosun. Birileri "yanlış" bişey talep edebilir ve haksız olabilir. Yanlışsın, baya bi temelde üstelik. Halkın tabii ki sorunu dinlenecek, ama PKK'yı destekleyenin hasta+suçlu olmadığı anlamına gelmez bu. Ha şayet adam gidip terör örgütüne yardım ediyosa o zaten halktan değildir. Vatan haini şerefsizin tekidir onun zaten bir talebi olmaz, talep noktasını aşıp direk yok etmeye yönelmiştir. Onun da sorunu dinlenmez, çatışmada bize saldırırken öldürülür ya da evi basılıp tutuklanır. Ayrıca mesele bebek meselesiyle sınırlı değil. PKK'nın neden şerefsiz olduğunu sayfalarca anlatmayalım. PKK'ya destek veriyorum diyen adam bebek öldürmesine karşıyım diyorsa çelişkidedir ve ya gerizekalı ya da cahildir. Temeldeki sorun aslında bu sonraki ikisi.
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 -007- said: kazımkarabekir said: Siyasi olaylarda haklılık haksızlık olmaz zaten , sadece herkesin talebi olur.PKKyı sevmiyorum , o bebeklere kurşun sıktığı için lanetliyorum ama onu destekleyen kesimin toptan terörist ilan edilmesinden önce sorunları dinlenip neden destekledikleri çözülsün, yani bugün diyarbakırda sokakta birine sorsan kimse iyi yapmışlar bebeklere sıkmışlar demez Siyasi olaylarda da haklılık haksızlık olur. O açıdan temelde yanlış düşünüyosun. Birileri "yanlış" bişey talep edebilir ve haksız olabilir. Yanlışsın, baya bi temelde üstelik. Halkın tabii ki sorunu dinlenecek, ama PKK'yı destekleyenin hasta+suçlu olmadığı anlamına gelmez bu. Ha şayet adam gidip terör örgütüne yardım ediyosa o zaten halktan değildir. Vatan haini şerefsizin tekidir onun zaten bir talebi olmaz, talep noktasını aşıp direk yok etmeye yönelmiştir. Onun da sorunu dinlenmez, çatışmada bize saldırırken öldürülür ya da evi basılıp tutuklanır. Ayrıca mesele bebek meselesiyle sınırlı değil. PKK'nın neden şerefsiz olduğunu sayfalarca anlatmayalım. PKK'ya destek veriyorum diyen adam bebek öldürmesine karşıyım diyorsa çelişkidedir ve ya gerizekalı ya da cahildir. Temeldeki sorun aslında bu sonraki ikisi.Siyasi konularda hala doğru yanlış yargısı olmaz diyorum. çünkü ; doğruyu veya yanlışa karar vericek mutlak yargı objesi yok, herkes kendi çıkarlarını düşünür buna göre taleplerde bulunur (bahsettiğim siyasi , vijdani öğelerle bağdaştırmayın) Ayrıca mesele bebek meselesiyle sınırlı değil. PKK'nın neden şerefsiz olduğunu sayfalarca anlatmayalım. PKK'ya destek veriyorum diyen adam bebek öldürmesine karşıyım diyorsa çelişkidedir ve ya gerizekalı ya da cahildir. demişsin , o konuda kesin bir fikrim yok bir kesimi cahil olabilir , bir kısmı yöntemi kınayıp amacı desteklemeye devam edebilir bla bla , olay o değil diyelim pkk yokedildi yerine çok şerefli sadece askerlere saldıran bir silahlı örgüt kuruldu diyelim ne farkeder yani bazı sorunlar çözülmedikçe bu iş her zaman şiddetde bitecek
-007- Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Siyasi konularda doğru yanlış yargısı olur. Hatta bunu da adı üzerinde YARGI belirler. Bilir misin hak hukuk? Temelde problemlisin tekrar söylüyorum. Temel yanlış laflar ediyorsun yani. Terör örgütünün yöntemini kınayıp aynı anda amacını destekleyen biri varsa cidden ya gerizekalı ya da cahil olmalıdır. Başka bir ihtimal olamaz çünkü. PKK olmayıp yerine "orduya saldıran çok şerefli" diyerek büyük bir terbiyesizlik yaptığın ve suç işlediğin bir örgüt olsa sivillerimiz ve bebeklerimiz ölmez. Bu kadar basit! "Sorunlar" çözülmedikçe "iş her zaman şiddete binecekse" o zaman akan kanları izlemeye devam edeceksin. Bunu unutma, çünkü bu vatan hiçbir zaman sahipsiz olmadı! said: diyelim pkk yokedildi yerine çok şerefli sadece askerlere saldıran bir silahlı örgüt kuruldu diyelim ne farkeder yani bazı sorunlar çözülmedikçe bu iş her zaman şiddetde bitecek
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Yargı siyasi konularda olmaz , toplumsal , vicdani, ahlaki sorunlarda olur . Sen gerizekalı demişsin tamam doğu toptan gerizekalı , ayrıca galeyana gelip bu vatan sahipsiz değil falan diyipte ucuz popülizm yapma sanki biz vatan hainiymişiz gibi, evet sorunlar çözülmedikçe iş her zaman şiddete dönüşücek sen sorunları çözmek yerine kan akıtmayı tercih ediyorsan yakında ülke kalmıyacak
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Hatırlatmakta fayda görüyorum, bazılarının zihni epey bulanık, epey karışık, teröristi savunacak, haklı çıkarmaya çalışacak kadar kandırılmışlar. Burada 33 er dediklerinin hepsi askerliğini bitirmiş, evine dönmekte olan gençlerdi. 2 gündür kalkmış bana şunu yapan zihniyeti savunuyorsunuz, neymiş kürtlerden destek görüyormuş. Vicdanınıza bırakıyorum.
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 33 er olayı ile ilgili son günlerde gazetelerde çıkan haberleri bir araştırsanız, o zamanki erdal inönü iktidarı af çıkarmaya çok yakındı, teröristlerin dağdan inmesine yönelik en büyük adım atılacaktı. ve birden çok büyük ihmaller! yapılarak bu olayın ortaya çıkmasına izin verildi.
Öne çıkan mesajlar