firatram Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Efrasiyab said: DÜnyada her gün 3.000 kişi sıtmadan ölüyor hala, domuz gribi ne? Domuz gribi sayesinde Tamiflu ilacı stokalrı tükendi, ilacı üreten Donald Rumsfeldin şirketi. Doğru olabilir ama böyle bir şey olması öldürmeyeceği anlamına gelmez :(
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Penthesilea said: 6 gun farkla siyirdim cok sukur su olaydan, zira ayni havayolu ayni ucak yani. Bi o kalmisti yolculugumda ters gitmeyen cunku ben de havayolu secimiyle siyirdim ya da siyirdim mi bilemiyorm, herif bize alanda bulastirmis olabilir hala ayni gun ordaydik sonucta. ama cok da paranoyak olmaya gerek yok...
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Bakan açıklama yapıyor iyi niyetli falan ama hiç güven vermiyor tavırları.
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Isin komik tarafi Amsterdam'da salmislar. Biz neden durduruyoruz? Birak gitsin Irak'a, onlar ugrassin. Aldik simdi basimiza belayi.
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Karısı da pozitif çıkmış sanırım. :/
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Prawler said: Isin komik tarafi Amsterdam'da salmislar. Biz neden durduruyoruz? Birak gitsin Irak'a, onlar ugrassin. Aldik simdi basimiza belayi. adam tekrar uçmayacak, pasaport kontrolünden geçip türkiye karasına adım atacak ve daha sonra kara yolu ile gidecek, eğer sen bu adamı durdurmazsan geçtiği her yerdeki insanlara bulaştıracak.. amsterdam da, adam pasaport kontrolünden geçmeden aktarma yaptığı için tespit edilememiş..
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 şimdi bir arkadaşla konuşuyordum da araştırmaya da kasamadım. bu hastalığın domuzla bi bağlantısı var mı ondan çıkması falan gibi.
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 eet domuz çiftliklerinden yayıldığı için,bu isim verildi,pis mahlukatlar :p
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 İngiltere salgını önleyemediğini açıklayıp grip belirtileri gösterenlerin evlerinde çıkmamalarını istemiş. Telefon ile irtibata geçilerek ilaçlarının posta kutularına bırakılacağı söylenmiş. Ayrıca WHO, level 6'ya çekmiş. yani pandemi. pandemi: belirli aralıklarla görülen kıtalar arası ölümcül salgın. örnekler : 1918-1919 ispanyol gribi -> 50-100 milyon kişi 1957 asya gribi -> 1 milyon kişi 1968 hongkong gribi -> 750 bin kişi Şu anda etkileri cılız gözüküyor, zamanında müdahele ile rahat bir şekilde temizleniyor hastalar ancak yayılma hızı ürkütücü. Mutasyona vs uğrayıp öldürücü etkisi azarsa sıçtık. ilk haftalarda günde 6 kişide görülürken temmuz itibarı ile sayı 6.000'e çıkmış.
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 peki bu domuz eti falan yendiğinde mi bulaşıyo,normal grip gibi mi bulaşıyo ? yani neticesinde piştiği için mikrop ölür diye düşünüyorum ben,yanlış mı ?
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Yok bulaşmıyor. Pişirdiğin için varsa mikrop falan gg oluyor.
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Bu domuz gribi olayının population reduction ile bir ilgisi falan var mı ?
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Ntv said: Sonbaharın gelmesiyle birlikte, Türkiye açısından uykuda olan domuz gribinin salgına dönüşmesi bekleniyor. En kötü senaryo: 5 bin 300 ölü.
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 AŞılama yapılmaz ise 5000-6000 arası kayıp yapılırsa <500 kayıp diye bi rakamlar duydum.
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 korktuğum başıma geldi, bilkent'te h1n1 ortaya çıktı!
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 o nedir harbi ? blis neresi ayrıca yav sdds.
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 bupsta domuz gribi cikmis. :/ lan ben de 2 haftadir gribim... acaba....
Eoteyn Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 şimdi asıl soru domuz gribi aşısı caizmidir? (:D
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Ya var ya en çok sık seyehat edenleri vurdu bu. 1-2 ayda 1 avrupaya çıkıyorum, eve her geldiğimde 1 hafta herkesten uzak durmaktan sıkıldım artık anasını satayım. Kimseye sarılma, dokunma, tokalaşma. Bilinçli genciz ya kendimizi izole ediyoruz.. Dün geldim macaristandan boğazım ağrıyor, öskürüyorum. Grib-i Hınzır mı olduk nedir.
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Çok ciddi bir olayı yok beyler,baştan belirteyim,korkmaya gerek yok...Yani altta yatan başka bir hastalığınız yoksa eğer,sadece ağır bir grip ama kesinlikle tehlikesi yok..1 ay önce geçirdim,evet ağır oldu ama hani ilaç bile almadan geçti kendiliğinden,burada baya yaygın şu an(İsveç),bir sürü kişi domuz gribi ama doktorlar size bakmıyorlar bile yaşlı değilseniz veya başka bir probleminiz yoksa...
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Patinin selameti için Arkadaşı banlayın bize de bulaştırmasın. Nan benim de boğazım, eklemlerim ağrıyor ya. Budapestede bardaki kızdan bulaştı mı diye tırsıyorum şimdi
Öne çıkan mesajlar