Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ümit Davala

arcane

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Klibini tek gören ben miyim ? Abimiz hiphopçu olmuş yakıyor resmen :D böyle alakasız adamlar hiphop yaptı mı hoş oluyor bence, mesela korn un basçısının hiphop albümü var o da güldürüodu baya
Mesaj tarihi:
bu memlekette ya topçu ya popçu olacan derler ya, bazıları hızını alamayıp ikisini birden oluo işte...[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına
Yavrusunu sinek kapmış gördün mü?

Mesaj tarihi:
Sooks arse imo[signature][hline]Patates püresi sevmezdim ben eskiden artık seviyorum. Yani bi süredir yiyorum güzelmiş baya. Bi aralar kuzu beyni yemiştim iğrenmiştim falan.. Neyse ya ne diyorum ben?! Bu ne biçim imza!!?

Phann - Exca/Hib
Mesaj tarihi:
bak ne diyor kayahan abi hesabı. şarkıyı biz kurtaramadık belki kayahan ın parçasıyla kurtarız hesabı. suxorrrr.[signature][hline]
kimse.... ya da sadece biri..gözlerinin içine bakan biri!
  • Admin
Mesaj tarihi:
rap zaten budur ki ehe
bi ritm le berbat bi ses birleşir
accık acaip sözler le şarkı olur sana :))

fazla bişi beklemeyin
ne diyor bakim kayahan abüe de süper laf güldürüo duyduumda .. :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
irc.quakenet.org // #gecevardiyasi
Paticik unofficialdc++ hub adresi: paticik.no-ip.org:411
Mesaj tarihi:
yakında bir miss elliot felan da çıkar araba içinde hip hop yapar king kong olur atlar hoplar felan[signature][hline]Silver Fang Ahroun
Worshipper of Gaia
Mesaj tarihi:
said:
DynamicK, 28 Mayıs 2004 01:23 tarihinde demiş ki:
ne diyor bakim kayahan abüe de süper laf güldürüo duyduumda .. :)

Ehuehu öyle düşünürsen gülersin tabi. "Ne diyor Bakim kayahan abi" Değil, "Bak ne diyor kayahan abi" olcak :-)
gerçi buda komık ama eheh[signature][hline] The Truth is out There

Mesaj tarihi:
said:
WinterWolf, 27 Mayıs 2004 20:24 tarihinde demiş ki:
"Dinle bak ne diyor kayahan abi..."

Hoş olmuş bence. 40 yıl düşünsem aklma gelmezdi Ümit Davalanın şarkı söyleceği üstelik rap:)

gs den giderken böyle bi açıklaması olmuştu..[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE)
Üstüne Şehir Örten Şehir
  • Yeni Oluştur...