Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

THY Cenaze kaybetti

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ardeth said:
thynin de cıvığı çıktı iyice oraya da mı birileri eniştesinin çocuğunu falan aldı nedir

good morning after supper derdi ingilizce örtmenim patide olsaydı
Mesaj tarihi:
selam

şimdi bi haber çıktığında, işte bi şirket bişeyi yanlış yapmış, belediye bilmemneyi yanlı yapmış filan diye, gelip buraya yazıyosunuz, genelde de akp ile bi bağlantısı olan şirket oluyor bu. sonra topik sapıtıyor ve akp yüzünden, din yüzünden e dönüyor. ben de biliyorum akpnin hertarafta adamı olduğu ve sırf kadrolşamak için çoğu yere işinin ehli adamları getirmediğini ama ooo dinciler ya ondandır, allahın işi zart zurt diye yaklaşınca olaya eleştirmeye çalıştığınız konudan baya bi sapıyosunuz, adamlar zaten biliyolar din simsarı olduğu için kendilerine karşı bi grup olduğunu ve ona da göğüs germişler bi şekilde sıyrılıyolar işin içinden ama işletmecilik mantığını eleştirseniz, o koltukta akpnin bi adamını değil de işi yanlış yapan adamı görseniz sadece işler daha hızlı ilerleyecek. böyle bi bok olmaz, orda oturmaya devam ederler sadece.

saygılar
Mesaj tarihi:
akp badem bıyık türbanlı eş cemaat takıntısını aşsa, senden benden ayrımını ortadan kaldırıp koltuğa hakedeni oturtsa
yapılan yanlışları din-akp ekseninde değil de bilgimiz dahilinde daha teknik, daha sosyal, daha mantıklı olarak tartışabiliriz.

sahi telekom vs satıldı, esas satılması gereken, iyi kötü rekabetçi bi piyasası olan thy niye duruyor hala?
Mesaj tarihi:
fede said:
selam
şimdi bi haber çıktığında, işte bi şirket bişeyi yanlış yapmış, belediye bilmemneyi yanlı yapmış filan diye, gelip buraya yazıyosunuz, genelde de akp ile bi bağlantısı olan şirket oluyor bu. sonra topik sapıtıyor ve akp yüzünden, din yüzünden e dönüyor. ben de biliyorum akpnin hertarafta adamı olduğu ve sırf kadrolşamak için çoğu yere işinin ehli adamları getirmediğini ama ooo dinciler ya ondandır, allahın işi zart zurt diye yaklaşınca olaya eleştirmeye çalıştığınız konudan baya bi sapıyosunuz, adamlar zaten biliyolar din simsarı olduğu için kendilerine karşı bi grup olduğunu ve ona da göğüs germişler bi şekilde sıyrılıyolar işin içinden ama işletmecilik mantığını eleştirseniz, o koltukta akpnin bi adamını değil de işi yanlış yapan adamı görseniz sadece işler daha hızlı ilerleyecek. böyle bi bok olmaz, orda oturmaya devam ederler sadece.
saygılar

Türk milletini, bu gerici bu bağnaz hale getiren maalesef ki bin yıllık din sevdasıdır! bu yüzden akpyi eleştirirken, onun dinciliğine de dokundurmak gayet normaldir...
Mesaj tarihi:
kargonun yanlış uçağa yüklenmesine neden olan kişinin dini inançlarını araştırması lazım savcılığın.

bu tip üfürmelere kaynak teşkil edebilecek çalışmalar lazım. elde 0 veri ile üfürünce akıllı adamlar çıkıp itiraz edebiliyor.
Mesaj tarihi:
rüya mı görüyorum ya, bu konuda da akp yi tartışmaya başlamışlar :D

MADEM KRİZ TEĞET GEÇTİ NİYE CENAZELER KAYBOLUYOR ONU AÇIKLA!!11BİRBUÇUK1.5"
Mesaj tarihi:
ben münihten gelirken binmiştim,uçak yere inmeden,millet bavulları toplaşıp hadi inioz hurra muhabbeti yaptıda pilot anons etmişti,sayın yolcularımız,uçağımızın dengesi bozulabileceğinden inerken kemerlerinizin bağlı ve yerinizde oturmanız can güvenliğimz açısından 1.önceliğimizdir dedi,daha o gün bugündür binmiyorum,alman hava yolları lufthansa kampanya başlatmıştı,99 euro türkiye diye,bütün gurbetçilerimiz oradaydı tabii erzurumlu arkadaşımda koridor tarafında yanımdaydı,fritöz koydu üst kapaklı dolaba ve tam sığmadı olacak fritöz,arkadaki almanın kafasına düştü,herifin ağzında dili var ses çıkarmadı valla:D sonra o gün bugündür tr içi ford connect,uluslar arası lufthansa:p ashduasdhasd
Mesaj tarihi:
heh pardonda teknik servise pilotun sölediinden bi kelime anlamayan imam hatipli dangalak gelirse, thynin başına içerde terlikle pijamayla pişkin pişkin gülerek arkasından türbanlı yere bakan "ben bilmem beyim bilir" imajıyla karısı yürüyerekten poz veren bi herifi koyarlarsa, tüm thy pilotları fazla mesai yapıp paralarını almadıklarından şikayetçiyse ve bunun sebebi türk tarihinde hiç görülmemiş seviyelerdeki "bizim çocuu tornacıya vericektiğde sen thyeye alsana bunu" zihniyle kadrolaşma ise.. Evet AKP suçludur, ne kadar yobaz olursanız olun kurtarmaz, savunamazsınız.
konu dışında bi yerde bunun topiği vardı buyrun bakın adamlar koymuşta linklerini teker teker anlatılıyor nasılda eğitim programlarının kısa kesildiği, veya arapça bilmekten başka bir meziyeti olmayan (tabii onu meziyet sayarsanız) adamın 100 lerce insanın hayatını elinde tuttuğunu görürsenizi, o zaman bırakın deveyi fil kessenizde kevin costnerı getirsenizde bu şirketin kötü durumda olduunu görürsünüz.
  • Yeni Oluştur...