raw power Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Operasyonu yöneten Cerrah bey anca 1 Mayıs'ta sivilleri coplatmayı,karakollarda insanlara işkence yapmayı bilir.Ciddi operasyonlarda da böyle başarısız olur.Bir tane teröristi saatlerce öldüremediler;adamın kaldığı yer belliymiş önceden.Bir başkomiseri ve bir vatandaşı kaybettik.Rezillik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Başbakan miting yaparken çatılarda bekleyen onlarca keskin nişancıdan 1-2 tanesini ödünç alıp evi kuşatsalar, asayişten sorumlu polisleri değil de terörle mücadele uzmanı bir timi operasyonda kullansalar da bu kadar insanın da canı yanmasa nasıl olurdu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 "Ergenekon now in bostancı" The new tv series coming this evening on ATV and Zamanyolu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 O değilde küçükyalılıyız biz ve uzun süren semnt yaşantımda.Bostancıda bu ayardan büyük olaylar oldu günaydının arkasında, ne polis ne başka birşey müdahale etmişti olay anında daha sonrasında gelmişti kameramandı polisiydi vs.. Ölen gençler falan vardı şimdi gözüme batmaya başlıyor bazı şeyler neden bazı şeyler yayınlanmıyorda bazıları lak diye gündemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 bu sitede teröristleri de savunan adamların olduğunu bilmiyordum . birbirimize sataşıp ertesi akşam buluşup nargile içerdi burdaki insanlar. 2-3 bilmem ne evladını savunan bir ton adam görüyorum ama şu an .gerçekten ağzım açık kaldı . ne kadar yazık .ne kadar acı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Bana saçma ve bu kadarda olmaz dedirten olay.. Adam 1 kişi ve uzun zamandır takip ediliyormus , elinde mühimmat olduğuda biliniyor ve sen bu adamı sokakta yolda yürürken ensesine yapışıp gel kardesim demek varken istanbulda şehrin göbeğinde 6 saat boyunca çatışmaya girerek yakalamaya çalışıyorsun? Nasıl bir mantıkdır bu? Hadi böyle bir salaklık yaptın adamı yolda yürürken yakalamak varken evinde silahlarıyla beraber çatışmada yakalayım dedin , ulan 6 saat yaw 6 saat 1 adamı nası yakalayamazsın... Arka pencereden perdeler kapalı herif gidiyor ates ediyor bir gazeteci yaralı birde gencecik çocuk ölüyor.. Bakmıyormusunuz kardeşim bu evim arka camı varmı? Yaw hepsini geçtim neden abicim neden bu adamı yolda yürürken yada evinden çıkmış bakkala giderken yakalamıyorsunda tek kurşun atmadan, böyle bir çatışmaya giriyorsun... Bana hiç mantıklı gelmiyor bunlar... Hele teroristin sesi diye dinlettikleri bir telsiz konuşması varki evlere şenlik.. Şimdi düşünün adam ölümü göze almış , evinin etrafı polislerle çevrili , çatışma ortamı var ve öleceğini biliyor ve polis telsizine girip bir konuşma yapıyor sanki kağıttan okur gibi.. yani okurken bir takılmadığı kalmış.. ne ses tonunda bir değişiklik ne bir heyacan ne panik havası... yok bana hiç mantıklı gelmiyor bazı şeyler.. Tam 1 Mayıs öncesi tek mermi atılmadan yakalanabilecek bir adamı silahlarla çatışarak 6 saat boyunca istanbula dehşet korku salarak üstüne üstlük masum bir gencin de ölmesiyle bir polisinde ölmesiyle sonuçlanan bir operasyonla yakalamak ve direk 1 Mayısda Meydanlarda olacak Sol kesimi hedef alan komik bir telsiz ses kaydıylada 1 Mayıs da polisleri bakın solcular komserinizi öldürdü dercesine hazırlamaktan baska bir operasyon değildir bu... Sen 1 tane adamı yolda yürürken yakalamak gibi çok basit bir operasyon varken bu denli bir çatışma ortamı girmek bana farklı şeyler düşündürür... Mantıklı değil bunlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 deniz gezmişlerin yolundayız diyor telsizde terörist,Allah hepsinin belasını kuduz köpekleri belediye itlaf ekiplerinin öldürdüğü gibi bir ölümle veriyor,ordaki 16 yaşındaki gencin,başkomiserin suçu neydi,insan olmakmı,insan olmaktan ilham alan bir düşünceyi iddia ederek bunu yapanların sonunu görüyorsunuz işte !!!!!! mantıklı değil diyorsun,ama şöyle düşün sen evin her tarafına bubi tuzağı yerleştir,polis istihbarat alabilirim bilgisiyle,canlı yakalamaya çalış ,sonra da telsizden propaganda yap,ve işin ilginçliğine bakınki,herif seri katiller gibi inanılmaz soğukkanlı bir şekilde konuşuyor,ya çekmiş esrarı hapı,ya da beyni ayşe teyzenin acesiyle %100 yıkanmış yok böyle bir demagoji yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 superwiz said: mahir çayanların yolundayız diyor telsizde terörist,Allah hepsinin belasını kuduz köpekleri belediye itlaf ekiplerinin öldürdüğü gibi bir ölümle veriyor,ordaki 16 yaşındaki gencin,başkomiserin suçu neydi,insan olmakmı,insan olmaktan ilham alan bir düşünceyi iddia ederek bunu yapanların sonunu görüyorsunuz işte !!!!!! tabiki insanların hayatını kaybetmesi cok buyuk bi acı,bundan 30 sene oncede bi erdal vardı 16sında,kıyamadılar 16 yasındaki cocuga 18 yaptılar sonra bi anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 superwiz said: mantıklı değil diyorsun,ama şöyle düşün sen evin her tarafına bubi tuzağı yerleştir,polis istihbarat alabilirim bilgisiyle,canlı yakalamaya çalış ,sonra da telsizden propaganda yap,ve işin ilginçliğine bakınki,herif seri katiller gibi inanılmaz soğukkanlı bir şekilde konuşuyor,ya çekmiş esrarı hapı,ya da beyni ayşe teyzenin acesiyle %100 yıkanmış yok böyle bir demagoji yav Arkadaşım sen gidip evi çevirip aşağıdan megafonla herifde silah olduğunu bile bile biz geldik dersen böyle masum insanlar ölür... Madem bu adam hakkında bu kadar istihbarat var yakalayacan adamı izlersin herif dısarı cıktıgında sıvıl polıslerın cıkar tepesine atarsın içeri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 balon said: bu sitede teröristleri de savunan adamların olduğunu bilmiyordum . birbirimize sataşıp ertesi akşam buluşup nargile içerdi burdaki insanlar. 2-3 bilmem ne evladını savunan bir ton adam görüyorum ama şu an .gerçekten ağzım açık kaldı . ne kadar yazık .ne kadar acı . Ben inceledim şimdi, kimse teröristleri savunan bir laf etmemiş. Bir tane cümle bul teröristleri savunan, ispatla bak böyle savunuyor de, nargile alırım sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 GEd said: Yoldan geçen vatandaş nasıl vuruluyor? Önlem alınmadan önce mi önlem alındıktan sonra mı? Ahahahaha abi ne önlemi ya, bu millete "Nükleer bomba denicez" desen piknik sepetini alır gelirler izlemeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 haberlerde gördümde ölen kişi çok yakın gibi yaa direk açılan kurşunu bagırışını bile gösterdiler tüylerim diken diken oldu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 dufrasne said: balon said: bu sitede teröristleri de savunan adamların olduğunu bilmiyordum . birbirimize sataşıp ertesi akşam buluşup nargile içerdi burdaki insanlar. 2-3 bilmem ne evladını savunan bir ton adam görüyorum ama şu an .gerçekten ağzım açık kaldı . ne kadar yazık .ne kadar acı . Ben inceledim şimdi, kimse teröristleri savunan bir laf etmemiş. Bir tane cümle bul teröristleri savunan, ispatla bak böyle savunuyor de, nargile alırım sana. Valla sadece dtp'li olduğunu iddaa eden burdaki birkaç herif ki msn listemde de bulunurlar ,sen o adamın terörist olduğunu nerden biliyorsun falan gibi laflar ettiler benim postumdan sonra bana .tabi gerekli sözleri işittiler.Kendilerine de cevabımı verdim .yürekleri varsa buraya yazsınlar . Burdan da tekrar belirtirim sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 haberle ilgili de böyle büyük bir saçmalık olmaz. tamamiyle ülkemizde saçmasapan işler dönüyor.bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 cidden anlamadığım şeyler var. camda kurşun izleri var, ama caddeden takır takır insan ve araba geçiyo hiç bi şey olmamış gibi. ihmal var gibi görünüyo. tabi toplanıp izleyenler beni sinir etseler de bi şey demiyorum, çünkü biri hayatını kaybetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Az önce izledim görüntüleri, biz bu polislere emanetsek yazık. Bu kadar acemice bi operasyon dünyada görülmemiştir herhalde. Polislerin çoğunda korunma ekipmanı yok. Bir polis üst kattan sopayla evin camını kırmaya çalışıyor, millet gayet evin ateş açısından operasyonu izliyor falan. O kadar dağınık ki hiç kimsenin birbirinden haberi yokmuş gibi. 16 yaşında çocuk gazetecilerin arasında izlerken vurulmuş. O insanların orada ne işi var? Cadde trafiğe kapalı değil insanlar geçiyor hiç birşey yokmuş gibi. Rezillik yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 ombakkombak said: Ergenekon'u Sol örgütlere nasıl bağlarız diye oturup düşünmüşler; Devrimci ( SOL ) Karargah ( aha askeriye; ergenekon abaroooov) örgütü diye birşey sıkmışlar. Tam anlamıyla komedi; yoldan geçen vatandaşa yazık olmuş diyeceğim o da orada ne arıyor? Telsiz konuşmaları direkman komedi zaten; bir kere bütün sol örgür mensupları kod ad kullanır isim soyisim vermezler. İkincisi; söyledikleri çok kolpa şeyler; sol klişelerini saymış o kadar. Sol militanlar öldürüldükleri gün , örgüt kullandığı iletişim vasıtalarıyla bütün açık kimliğini özgeçmişini açıklar, bu yeni bir olay değil, buradaki terörist te teslim olmayı düşünmediği için açık kimliğini vermiş , kafana göre yorum yapıyorsun.. Ayrıca ne fark eder sağ , sol... Ergenekon veya varsa buna benzer diğer derin yapılanmalar, bu çocukları günahları bunların boynuna.. İnsanımız duygusal, kimi sağa çekiyor kimi sola çekiyor.. Ergenekon tarzı örgütlerin yok edilmesi lazım asıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarekd Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Scheriff said: 1 başkomiser ölmüş 6 polis yaralı daha neyi canlı ele geçircekler... yolda izleyen adam vurulmuş kafasından ölmüş. kameraman ucuz kurtarmış böyle saçma bi memleket olamaz ya ateş hattının içinde sivil nasıl olur bu polisler ne eğitimi alıyor yıllarca okulda anlamıyorum anlamak mümkün değil copla çocuk kadın dövmeyi biliyorlar ancak şansa yaşıyoruz resmen şu ülkede yağmur yağar logar kapağından çocuk düşer, yolda yürüyen kızın kafasına cam düşer, ölür daha bir ton hikaye... biz de burda oturup vizeye çalışıyoruz okuyalım da adam olalım işe yarayalım para kazanalım bir bok olsun ne olcak ki ya ergenekondan içeri girersin ya yolda kafana mermi saplanır eşşek cennetine gidersin... ateş hattında ne işi var vatandaş sinema izler gibi çatışma mı izlenir çekirdek çitlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Absolut said: Bizim millette bu merak oldukça serseri kurşuna ölmeyi engelleyemeyiz. ya ne demek "adam da izlemeseydi orda tiyatro izler gibi" şu cümleyi kurmakla cerrah'ın kafası kesilen kız konusunda dediği "o zmn gece kızınızı bırakmasaydınız" demesi arasında HİÇBİR fark yok arkadaşlar polis orda yeterli uzaklıkta hat çekmek zorunda. dünyanın hangi ülkesinde bir olay olursa olsun yoldan geçen adam bunu izler. o yüzden polisin olay yerinde bariyer çekmesi gibi bir gereklilik oluşmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 http://www.aktifhaber.com/news_detail.php?id=219628 http://www.aktifhaber.com/news_detail.php?id=219601 ergenekon ve dogan holdinge bagladilar bile olayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 bu abi yani bu noktaya getirdiler olayı. Zor birşey değil yemle adamı gönder tek başına örgüt kurmuş olsun saldırsın çevreye bitti gitti işte ergenekon terör örgütü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Scheriff said: Absolut said: Bizim millette bu merak oldukça serseri kurşuna ölmeyi engelleyemeyiz. ya ne demek "adam da izlemeseydi orda tiyatro izler gibi" şu cümleyi kurmakla cerrah'ın kafası kesilen kız konusunda dediği "o zmn gece kızınızı bırakmasaydınız" demesi arasında HİÇBİR fark yok arkadaşlar polis orda yeterli uzaklıkta hat çekmek zorunda. dünyanın hangi ülkesinde bir olay olursa olsun yoldan geçen adam bunu izler. o yüzden polisin olay yerinde bariyer çekmesi gibi bir gereklilik oluşmuştur Polis teröristin elinde ne tur silah oldugnu bilmeden standart uygulamayı yapmış ama insanların seridin arkasında etten duvar orup catısmayı izleme merakı ne yazık ki onlemleri yetersiz kılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 rahatsiz said: http://www.aktifhaber.com/news_detail.php?id=219628 http://www.aktifhaber.com/news_detail.php?id=219601 ergenekon ve dogan holdinge bagladilar bile olayi. Yorumları okuyun ya. Çıldırmamak elde değil bu insanlar nasıl konuşuyor, otobüse biniyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 polat alemdar lazımmış o operasyonda.hey allahım nasıl ülkedir ya polise bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 vurulan insanın ne tarz bi silahla vurulduğunu bilmiyorum ama yine de bomba patlatılan, 6 polisin yaralanmış olduğu bir olayda bu şeridin yanlış yere çekildiği çok açık. sokak hala trafiğe açık vs vs ben orda olsam durur muyum durmam çünkü ne olacağı belli değil vs vs ama herşeye rağmen polis sorumluluğunu hakkıyla yerine getirmemiştir. suçlu veya yanlış yapan vatandaş değil bence dikkat ederseniz yayın yasağı da kameraman ve diğer adam vurulduktan sonra koyuluyor. o dakikaya kadar herkes canlı yayında. yani operasyonun selameti için değil de vurulan vatandaş görüntüleri hemen yayılmasın diye koyulmuş gibi geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar