reyou Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Karamsar bir album olmus, depresif sarkilar oldukca fazla, kI$ albumu olabilirdi bana kalirsa, yazin pek dinlenecegini zannetmiyorum Bu arada eski teomani aratiyo tabi. Benim favorim: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kem0 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 İlk çıktığında fena değildi, şimdi iyice bozdu dolambaçlı sözcüklerle stil yakalamaya çalışıyor çok kolpa biri bence parçada vasat olmuş zaten.. amaaan neyse adam balans'tan parayı götürüyor zaten biz anca konuşuruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 bir çok parçası bir öncekilere çok benziyor bu albümde sanki parçaların notalarını harmanlamış sonra üstüne şarkıyı yazmış gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 çoban yıldızı harika bir şarkı olmuş. ama sonbahara daha çok giderdi bu yaa. yazın başlangıcına şimdi, olmamış be abi. ama şarkı ÇOK güzel yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 pesimist eserler kalıcıdır ki ?yazı kışı yok . dinlemedim ama çoban yıldızı güzel şarkıydı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 çoban yıldızı imba klibi de imba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 evet çoban yıldızı güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 albüm bayağa iyi bence teomanın yaptığı en kaliteli albüm olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 populer olmak yerine tamamen adam kendi istediğini yapmış.. bence de iyi yapmış çoban yıldızı çok başırılı klibi de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rossy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Albümü dinledim.Çoban Yıldızı ve 1Kadın 1Erkek şarkıları çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 denildigi gibi kış albumu olmuş özellikle coban yıldızı sonbaharın hiti olabilirdi hala da olur bence albumun sindirilmesi yazın sonuna dogru olur,teomanın en ozgun ve tarafımca en begenilen albumu olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 sadece çobanyıldızını dinledim,beğendim.melodisi falan çok hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=rckMz1hyek4 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evangel Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 orjinali de ayrı güzel (tu) Calogero - Danser Encore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 benim dikkatimi en çok fahişe çekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 galata rihtimida gercekten cok ii, dinledikce album guzellesiyor gercekten. birsey olacagi yok ama, insan.. bekliyor bekliyor iste... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 yanlis yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 İlk seferinde anlamamıştım, quote için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 uyuyun olum bu saatte, hatami ayikliyosunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar