karpuz Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 şeklindeki topiclere rağmen benim güzel bir ilişkim var... hiç de utanmadan söyledim kız da beni sevdiğini söyledi içinizde patlasın oooooooooh Çok da muhteşem bi ilişkimiz var... Kıskananlar çatlasın Muahahahaha Bwahahahahahaha... * geyiğin kralını yapmış olmaktan memnun, dominika ya kaçar *[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj karpuz tarafından 21 April 2003 17:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 ya bana ne ya hani 30 dak dan sonra mesajlar editlenmiyodu huehueuhe :-P[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 ehehe siyirtti karpuz :)[hline]BonePART, 26 Şubat 2003 11:32 tarihinde demiş ki: angelcim ora avustralya bura turkuy ona bakarsan normal bi japonun 3 katıyım ama soluyo muyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Karbuzu yardılar.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 ahahah[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 tam da güzin abla moduna girimştim be sen kızla kavga falan et öyle gel karpuzcum, bize de iş çıksın di mi ha bu arada yılların sapı olarak saplar birliğine nası katılırım?[hline]Efkarlıyım, efkarlı; bir kız beni dağıttı (artık kings of chaos oynamıyom, hepinize tavsiye ederim çok rahat oluyo) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grease Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Kızlar .. Ne kadar basit bir laf gibi duruyor dimi dostum? Bröffyhh ..[hline]Rama lama lama kadingy,kading-a-dong ... Shoowop, shoowally,wally yippity boom-de-boom ... Chang-chang, changadee-chang-chibop .... Yip, ayip,ayip, ayip, shoowa, sha wooly-woo ... Booglede, boogldee, booglede,booglede, shooby shoowop, shabop ... AWOMP BAMMA LOOMA AWOMP BAM BOOM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 said: Estel_Anorien, 21 April 2003 18:55 tarihinde demiş ki: Karbuzu yardılar.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Ööle bi yardılar ki, herif gelip bana matematik formülleriyaratıyo, ben de onları sadeleştirip basit toplama olduklarını gösteriyom nigigi[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 sen evli değilmyidin???? *!skandala yol açar*[hline]LevieMaxilack®²ºº³ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 :).......no comment...........[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 said: Volfied, 23 April 2003 07:42 tarihinde demiş ki: said: Estel_Anorien, 21 April 2003 18:55 tarihinde demiş ki: Karbuzu yardılar.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Ööle bi yardılar ki, herif gelip bana matematik formülleriyaratıyo, ben de onları sadeleştirip basit toplama olduklarını gösteriyom nigigi[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... sıs! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 ki çok kötü birşey yalnızlık? yaşayan bilir[hline]# TR T3am F3rtr3ss P3rtalı#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 said: karpuz, 23 April 2003 11:33 tarihinde demiş ki: said: Volfied, 23 April 2003 07:42 tarihinde demiş ki: said: Estel_Anorien, 21 April 2003 18:55 tarihinde demiş ki: Karbuzu yardılar.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Ööle bi yardılar ki, herif gelip bana matematik formülleriyaratıyo, ben de onları sadeleştirip basit toplama olduklarını gösteriyom nigigi[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... sıs! Seni çakal karpuz seniii.Seni yere bakan yürek yaran senii dıdıd.[hline]Alexi Septimus , Necromancers Cold as Corpse. kalima, 06 Mart 2003 16:29 tarihinde demiş ki: Guilde vermeniz lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 yere bakıyoruz biz de ama yürek yakamıyoruz[hline]# TR T3am F3rtr3ss P3rtalı#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 hehe bakın abinize adam olun...[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Nıhaha bede söyledim ve evet dedi ve mutluyum hergüün birliteyiz! darısı başınıza!![hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Kıskananlar çatlasın diimi Lethe?[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 çatladım walla[hline]# TR T3am F3rtr3ss P3rtalı#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 NİHOHOHAHAHHAAAA[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Asıl karpuz çatlamış be nıhahahaaaaa[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 yapmayın boyle seyler duygularım inciniyor aaa! :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Diimi azmo dayı Diimi?[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 ee şey yani aslında bekarlık sultanlıktır.. tabi tabi! yoksa neden yere bakıp da yürek yakamıyomuşum.. tabi sırf kendi isteğim.. yoksa? diil mi? bakmayın bana öyle! ben.. ben..! *!ağlayarak uzaklaşır*[hline]Only now, only now does he know, silver doom, unseen moon will show Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 PUAHAHAH EEEEZİİİİİİK!!! :P[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Benim yedi senelik ilişkim var, hala moron gibi mutluyum. *!3-5 aylık arkadaşlara dil çıkarır, çekilir topicten* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar