Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 ahahah 10 Mbit bağlantım var ve bayıcam mı ? ahuahau gülüyorum sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Bağlantıyı bir şekilde satar/kiralar, parasını çatır çatır yerim, hiç olmadı üstüne otururum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 cybersex[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 dc++ hub kurabiliriim, oyun serverı (enemy territory özellikle) kurarım, belki kendi sitemi host ederim, geceleri ftp serverı yapabilirim. sora radyo yayını, divx ten tv yayını yaparım, net için program yazarsam ilginç denemeler yapmak için serverım olmuş olur. işte nebleyim bi ton şey[signature][hline]RAAAAAAAHAAAAAAA !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 sifonunu nete bagla,ikona tıklayınca sifon calıssın[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad in every job,there is a no!-Aynalı Sazan allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beefsteak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 ee sanirim sole bisi olmustu arkada 5 6 tane steaming video oynayip duruyodu 2 tane tv kanali yayindaydi bi de site download ediyodum kulliyen ..ustune netcam ile msn de biriyle geyik yapiyoduk..daha dogrusu adam benim sesimi es zaman li duyabiliyor goruntumu kesik kesik alabiliyodu..ama tavsiye ederim steamler harika oluyor sayki sevki ve harbiden bıkıyosun evde cdler canta canta duruyor ee nooluyor hic brine bakmiyorum bile ..denemek icin bi hafta sonu su download managerlerden birine yahoo yazip biraktim pzt 80 gb hd agzina kadar doluydu..silmeye usendim formatladım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar