Masteis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Olduğum yeri seviyorum Yaptığım şeyi seviyorum Birlikte olduğum insanları seviyorum Eke eke ^.^ sevgi doluyum şu aralar, arada bahçeye çıkıp oturuyorum; kedileri izliyorum, anneme bahçe işlerinde yardım ediyorum. Nerde bol yeşillik, şehirden uzak yerler; arkadaşları toplayıp tabiatın evlatları halinde gidip yürüyüş yapıyoruz. Gündelik sporlarımı ve beslenmemi düzene soktum. O kadar çok bunalmışım ki şehir hayatından, keşke bu aktiviteleri önceden de yapsaydım diyorum. Bir tek uyku düzenim kaldı, oda gece 3-4 yatıp öğlen 12de kalkıyorum. Biraz daha erken kalkabilsem oda yerine oturacak. Yalnız bir sorunum var, uyandıktan sonra direk kalkamıyorum. Yatağa hapsolmuş gibi hissediyorum. Hergün 10:30da kalkıyorum aslında ama o yataktan çıkmam saat 12yi buluyor. Buna ne çözüm bulunabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 maşallah. sabah koşusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 11'e birine randevu ver olsun bitsin. veya 9 a kur 11e kadar dönersin sonra kalkarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 beş tane çalarsaat normal saatle olmaz ama, çizgifilmlerde çekiçle üstüne vurulan çalarsaatlerden bahsediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Ehm... işe yaramıyor pek çalar saatler. Bir şekil susturup gene yatıyorum. Uzağıma da koyduğumda gidip kapatıyorum bide dönüp gene yatıyorum. Ama istem dışı yatıyorum, sanki zorla yatmaya gidiyormuşum gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 ^_^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Malûlen emeklilik mi? Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 "tanrım yeni bir gün, her dakikasını değerlendirmeliyim" şeklinde uyanmalısın o zaman sabah koşusu olabilir mesela ya da benim gibi kalkar kalkmaz bilgisayarı da açabilirsin sen önce bi sabah koşusunu dene tabi ne de olsa kartal kalkar dal sarkar dal sarkar kartal kalkar demişler, aceleci olmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Saolasın yavrucum, ayrıldık emekliye. @saeros: o koşu olayı hep aklımda da olmuyor işte, ama şu pc olayınıda mmorpg oynarkene yapıyordum... 3-4 saatlik uykusuz haldeyken bile "yerim lan uykunu" diye fırlıyordum yataktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 En kötü çalar saat annelerdir. Oğlum kalkkk bak geç kalıyosun. 4 veya 5sn geçer oğlum kalk hadi. kalk bak kahvaltı hazır çay koydum soğuyo.Kalkk oğlum hadii.Kalksana.Senin yine okula gitmeye niyetin yok.Kalkk.Bak tembel oldun tam bu saate kadar yatılır mı kalk. Hiç ses tonu değişmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Dartanian onu anneme yaptırıyorum, hatta uyanmazsam çek battaniyeyi üstümden, oda olmadı tut çek beni falan diyorum. Fakat annemin "hadi evladım" lafları -vs- benim "tamam uyanıcam 5 dakkaya" laflarım = Erkut Wins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Sabahları evde kaç kişi oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 annem ben ablam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 tüh potansiyel olsaydı şunu yapsınlar dicektim. Edit: uyu abi yapcak bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 PHARMATONNN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 itü rock fest mi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 kordon çim fest sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 oha adam adaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 selam adaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 yataktan çıkamamanın sebebi rahatlıktandır diye düşünüyorum.dağ ova havası falan alınca ben de öyle oluyorum.saa6 da uyanıyorum 9 d akalkıyorum misal.o rahatlık falan süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar