Wylde Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Sert sevenler gelsin gibi kötü yöne çekilebilicek bi topic sticky olurken benim güzel kız resimleri koyma topiğim kitleniyo haksızlık torpil var kayırma var ayrım var zenciyim diye beni dışlamayın ama ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 buranın yarısı gey yarısı da aseksüel. gerisini sen düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 gerisi yok arkadaşım dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 5000 lira verin şuna da gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 al gitarını kaybol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Raincloud said: gerisi yok arkadaşım dfg. işin gerisi anlamında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 erkek resimleri olsaydı senin topiginde sticky olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Reogmar resmen yöneticilere gay dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 ahaha ev arkadaşıma naruto izlettim adam bi solukta 8 bölüm izledi çok zararlıymış naruto da stiki olsun dostlar saolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wylde Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 sticky olmazsa gidiyorum !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 bleyd tiriniti mi o sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wylde Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 eveet en seksi yerinden kesip aldım adamı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Sana şu şarkıyı hediye ediyoruz: http://fizy.com/s/101mfl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 get the fuk out zakk; you broken mi heart! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wylde Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 sen bana yüz vermedin asıl seni konserime davet ettim be senin önüne dünyaları sericektim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 soulberry said: get the fuk out zakk; you broken mi heart! nepisbiingilizcebu adf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 redneck dili bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wylde Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 said: 1. Zaten yasak olan "adult" fotoğraflar dışında, erkeklerin genel olarak içlerini açacak, böyle bir rahatlık verecek nitelikteki hatun fotoğrafları koymak, daha doğrusu konuyu fotoğraf paylaşımı, emeğe saygı moduna çevirmek/doğrudan bu temada konu açmak yasak. ie. "Ohş karıya bak" başlığına "karı" fotoğrafı eklemek. Tekrar diyim, konseriniz olacaksa söyleyin sticky yaparım, yapmam demedim ki? Ha tabi ben 10 mayısla 10 nisanı karıştırıp konseri yakın tarihte zannettiğimden bu kadar önceden sticky yaptım, geri de toparlamadım sıvamayayım diye. Orası da ayrı tabi sdf. Kıyak yapılıyor zannedilmesin diye açıklayayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wylde Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Hoba şu üni bitsin direk dorockta çıkıcam bütün patiye benden 1 bira o gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 i am murloc geldi aklima. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Wylde said: Hoba şu üni bitsin direk dorockta çıkıcam bütün patiye benden 1 bira o gün caravan kelimesini duymak isterdim. kapandı gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 ben de tüm içkiler benden içebildiginiz kadar için bedava oye demesini isterdim:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wylde Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Hoba şu üni bitsin direk caravanda çıkıcam bütün patiye benden içebildiği kadar bira o gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar