Schwarzkopf Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 sevdiginiz kişiden hangi durumlarda, ne yaparsa, ne olursa sogursunuz? sevgi biter mi soguyunca, azalır mı yada? bir insan çok kırılınca ugruna defalarca gözyaşı döktügü birine karşı birden hiç birşey hissedemez duruma gelir mi? bu soruların cevaplarını merak ediyorum, sizden duymak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 gerçekten seven insanın gözü hiç bi minik kusuru görmez eğer gelir de büyük bişey yaparsa soğuyabilirsin tabi mesela sana bi yalan söyler, düşündüğüm gibi bi insan değilmiş dersin, soğuyabilirsin, sevgin azalabilir ya da yalana katlanabiliyosundur, hiç bişey değişmez sende senin için büyük bişeydir işte herneyse ayrıca evet böyle onun yüzünden ağladığın (örneğin senden ayrıldığında ühürü noolur barışalım diye yalvardığın) insana karşı zamanla hiç bişey hissetmemeye başlayabilirsin belki zamanla alakalı belki de senin kafanda yarattığın kişiyle ben bu kısmını pek sorgulamak istemiyorum ayrıca garbıçta bu kadar uzun mesaj? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 soğuma evresi sevginin bittiği yerde değil de cesaretin bittiği yerde başlıyo. sevgin hala devam ediyo, ama beynin devreye giriyo ve kendini soğumuş ilan ediyosun. gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 yıllar içinde, yaşadığım tecrübeler sayesinde, bende kredili sistem gibi bi olay yerleşmiş. yeni tanıştığım herkesin 100 kredisi oluyor. herkese tam güveniyorum ilk başta. herkesi tam seviyorum. sonra yavaş yavaş bu değer düşüyor hata yaptıkça, uzaklaşıyorum. yanlış aslında ama böyle yani, kötü bi alışkanlık sanırım. ilk tanıştığın kimseye 100 üzerinden 100 olmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwarzkopf Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 şu an çok karmaşık duygular içersindeyim, sogumak yada sogudugumu sanmak zoruma gidio, anlayamıyorum kendimi, zaman ne gösterecek merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Benden bir gün soğuyabileceğini anladığım an soğurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 soğumak da çok komik kelime lan. sümük gibi komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 karabaş arkadaşım niye burada açıyosun böyle konuları, bak kişisel var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Schwarzkopf said: sevdiginiz kişiden hangi durumlarda, ne yaparsa, ne olursa sogursunuz? bilakis durumlarda sevgi biter mi soguyunca, azalır mı yada? parabolik azalır bir insan çok kırılınca ugruna defalarca gözyaşı döktügü birine karşı birden hiç birşey hissedemez duruma gelir mi? 57 bu soruların cevaplarını merak ediyorum, sizden duymak istedim. bişey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 57 ne lan ahahashadusdhua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 abi düşmesin, düşünce böle herhangi bi yerde çok soğuyorum ben. bi de mümkünse osurmasın katatopak diye o zaman da soğurum. ha bi de tuvalete zenciyi koyvermişse ve sifonla gitmiyorsa koşarak evden çıkarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwarzkopf Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Mr_Hand said: karabaş arkadaşım niye burada açıyosun böyle konuları, bak kişisel var. yav ne bilim kişisel olsun istemedim aslında, sizin de fikirlerinizi almak maksadıyla daha cok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Kişisele bişey yazınca biz de görebiliyoz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Laraken said: abi düşmesin, düşünce böle herhangi bi yerde çok soğuyorum ben. bi de mümkünse osurmasın katatopak diye o zaman da soğurum. ha bi de tuvalete zenciyi koyvermişse ve sifonla gitmiyorsa koşarak evden çıkarım. adam black metal grubu adı gibi efekt veriyo lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwarzkopf Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 ahahah :D yav üf tamam ben ne yaptıgımı biliyom mu ki zaten :D taşıyın öyleyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 yok abi hiç katatopak diye osurmadın mı kandırma beni şimdi dsfgdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 ginaly said: 57 ne lan ahahashadusdhua nezaketen gülme lan. kötüydü espiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Osurdum tabi olm. Benim hayata karşı sert bir duruşum var. Abba diye mi osuraydım? Tabi ki katatopak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 ben dedim gül de çocuk üzülmesin diye itiraf ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 ginaly said: Osurdum tabi olm. Benim hayata karşı sert bir duruşum var. Abba diye mi osuraydım? Tabi ki katatopak. bi de pıssttaaaaaatatahahaha var abi sessiz başlayıp gürlemeyle bitio. o çok tehlikeli asıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Aman aman en dehşet verici olanı o. posa kaçırma ihtimali çok yüksek onda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 çok ayıp annenin bacnın yanında osuruyomusun sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 anne dedi, stop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 ohoo beraber zartlatıoz abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 ALO ARKADAKİLER Bİ SUSUN ADAM ANNE DEDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar