Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/12803349.asp R.I.P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Vay anasını. Taaa ortaokuldayken arkadaşın biri "olm pokeimam diye bi şey var izledin mi" demişti, yok demiştim, o zaman gir şu adrese diyip, bi geocities adresi vermişti. "Böle adres mi olur lan yalandır bu" diyip girmemiştim bikaç saat, virüs vardır diye. Sonra girdim baktım harbi varmış öyle bi şey asflhja Bu arada Geocities'i açamıyoduk zaten de bizimkiler tabi sadece geocities.com'u engellediği için, UK'ye falan girilebiliyo. Demem o ki, şu anki duruma şurdan bakın: http://uk.geocities.yahoo.com/index.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 aynen benimde ilk sitem geocities'tendi ya. üstelik tasarım aracını kullanması kolay olduğu kadar zevkli, zevkli olduğu kadar başarılı, başarılı olduğu kadarda çeşitliydi. tasarım tamamen hayalgücüne bağlıydı neredeyse sınırlaması yoktu. off çok güzeldi ya. başımız sağolsun ne diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 xoom geocities unutulurmusunuz be sayenizde meslek öğrendik adam olduk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 benim ilk 8m.com'du.. geocities çok uzundu =) bi de .tk diye yönlendirme alıyorduk oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 destroyonurdan pokeimamı izlediğim zamanlar geldi, üzüldüm. ama geçti sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Sorry, GeoCities has closed. vay be ne günlerdi.:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 97 - 98 civarı nerdeyse tek hentai adresiydi, erogeleri hep geocitiesden çekerdik üzüldüm be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 lisede lab dersinde azmı web sitesi yapardık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar