Wylde Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 eğer birisini seviyorsan özgür bırak ve ayağına taşlar bağla . kaçmaya çalışacaktır . bir süre sonra bacakları çok güçlenecek ,taşları çözdüğünde çok yükseğe zıplayabilecektir. dönerse müjde bir çekirgeniz oldu dönmezse zaten hiç senin olmamıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 rahat bırakın kızı arkadaşlar .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Wylde said: bende diyorum ki bi çocuğa bu kadar kafa yorma kendine yazık edersin bırak o yorsun sana kafa aaa kızsın kız dediğin peşinden koşturur hiç hoşuma gitmiyo erkek için uğraşan hatunları gördükçe sinirleniyorum doğanın düzenini bozuyolar diye cok haklı oldugunu dusunuoyrum. iste bu yuzden kızın erkegin pesinden kosmaması gerek. sevdigi erkegin onun pesinden kosmasına izin vericek sadece. o onun pesinden kossun diye erkege ortam hazırliycak. taktik "biraz kacmak" ki kovalayabilsin. aslında bi yere kactıgım yok. onunla olmak istiyorum. ama kızın bu dusuncesini saklaması lazım biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 lan ne alakası var, madem birlikte olacan ne kaçıyon çocuktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Fazla naz aşık usandırır diye de bi gerçek var onu da unutmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wylde Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 kâfi miktarı bilerek yaşamak lazım az nazda göt kaldırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 ne nazı. adama "sen benim icin herkesten farklı bi yerdesin" dedim en son. onu toparlamaya calısıyorum. nazdan cok uzagım yani "karsındakine "sen cok ozelsin, benim icin herkesten farklısın" demek g** kaldırır ve bu cok iyi bisey diil" teorisinde hemfikirsiniz benimle d mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Ya beni grafik falan uğraştırmayın gece gece şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wylde Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 benim kullandığım nâzı öyle direk anlamında alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 kaçan kovalanır demek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 esrarengiz olun fede gibi olun o zaman kovalanırsınız (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wylde Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 ya fede çok merak ediyorum feridun düzağaçtan mı çaldın bak senin nikini gördükçe ben kısaca fede sesleri yankılanıyo deliricem bi gün nefret ediyorum o şarkıdan yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 dunno said: sizi cok seviyorum. tüm kaprislerimi siz cekiyosunuz. siz olmasanız bitmistim ben=) peki biz senin postlarini okurken ne hissediyoruz, bize sordun mu? bencillik düpedüz. günlük al kendine, oraya dök icini. cok da public ortamlara yazmak istiyorsan, ver sinif arkadaslarina, komsularina okuyup yorum yapsinlar di mi. bu da bi opsiyon sekerim. tabi pirincle mercimegin arasindaki farki kavramak lazim önce. edit: tüh garbage'a tasinmis, post kascektik halbuse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wylde Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 bak bide forum yerine bi blog aç kendine o daha güzel olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Dunno postlarını okumadan geçmek gibi bir lüksümüz olduğundan bu tarz karşıt söylemlerle yaralı güvercinimizin kalbini kırmamak gerektiğine inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 ya ben dunnonun stili seviyorum kız deyim yerindeyse hiç birinizi s.kine (öeh ? ) sallamadan devam ediyor romanını yazmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 o da enteresan valla niye bu kadar iyi niyetlisin arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Wylde said: ya fede çok merak ediyorum feridun düzağaçtan mı çaldın bak senin nikini gördükçe ben kısaca fede sesleri yankılanıyo deliricem bi gün nefret ediyorum o şarkıdan yahu şarkıdan önce vardı benim nicim. sene 97 kantır oynarken kullanıyodum sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 kazımkarabekir said: ya ben dunnonun stili seviyorum kız deyim yerindeyse hiç birinizi s.kine (öeh ? ) sallamadan devam ediyor romanını yazmaya burda biri birini takıyorsa onda sorun var zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Wylde said: eğer birisini seviyorsan özgür bırak ve ayağına taşlar bağla . kaçmaya çalışacaktır . bir süre sonra bacakları çok güçlenecek ,taşları çözdüğünde çok yükseğe zıplayabilecektir. dönerse müjde bir çekirgeniz oldu dönmezse zaten hiç senin olmamıştı iyi güldüm buna gece gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 4 se de denmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 ne biçim ilişki topiği lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 taktikler falan varmış aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Sixoms said: Wylde said: eğer birisini seviyorsan özgür bırak ve ayağına taşlar bağla . kaçmaya çalışacaktır . bir süre sonra bacakları çok güçlenecek ,taşları çözdüğünde çok yükseğe zıplayabilecektir. dönerse müjde bir çekirgeniz oldu dönmezse zaten hiç senin olmamıştı iyi güldüm buna gece gece. AHAHAHAHAHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Wylde said: eğer birisini seviyorsan özgür bırak ve ayağına taşlar bağla . kaçmaya çalışacaktır . bir süre sonra bacakları çok güçlenecek ,taşları çözdüğünde çok yükseğe zıplayabilecektir. dönerse müjde bir çekirgeniz oldu dönmezse zaten hiç senin olmamıştı oha lan cem dinlenmiş arakı gördüm aahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar