dunno Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 sizi cok seviyorum. tüm kaprislerimi siz cekiyosunuz. siz olmasanız bitmistim ben=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 msn versene o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 abi mesaj yazıp 2 saniye sonra unutuyoruz biz ama. yapma etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 ben inanmıyorum bizi sevdine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 kapris çekiyoruz? biz? bence sen hayatında hiç kapris yapmamışsın ya da hiç kaprisin çekiilmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 ben hiç kapris görmedim. o yüzden iyi oluyor böyle .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 ben kapris yaptım babamın kaprisi var. gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 kapristen çok edebi yeteneğini çekiyoruz neden okuyorsunuz o zaman dersen de sonuna kadar haklısın tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Mirkelam-Kapristesin sevgilim çalıyormuş fedenin babası didim caprice otelde en son .ben onu duymuştum , çok oldu ve özledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 en cekilmez hallerimi kişisele yazıyorum yani. en cekilmez halim burda bu mektupta yazdıklarımı düsünüyorum. bay serine bunları soylemek istedim ama simdi vazgectim yollamaktan. cuma gunku konusmalardan sonra benim icin en ozel kişi oldugunu dusundu ve gercekten de cok ozel biri benim icin. ama boyle dusundugumu bilmesi biraz huzursuzluk verici ve karsılastırma olayları fln gercekten rahatsız edici. aratı biraz sogutarak kendini begenmis havalarına girmesini engelliycem sadece ama. yollamaktan vazgectim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 KADEHİNDE ZEHİR OLSA BEN İÇERİM BANA GETİR gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 msn vercen mi vermiycen mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 sevgili mevgili aricana iki uc arkadas bul da onlara anlat derdini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 kıyamayız sana , her zaman arkandayız . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 balon said: kıyamayız sana , her zaman arkandayız . =)) tesekkur ederim=) arkadaslarıma anlatmaya cekiniyorum biraz boyle seyleri. iclerini sıkmaktan cekinmek, uzgun oldugum zamanlarda onları da uzmekten cekinmek, fazla duygusal hallerimin bilinmesinden utanmak, genel utangaclık vs bi de bikac kişiye anlatsam bile buraya cok daha acık ve rahat yazıyorum, icim rahatlıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 sen rahatla ki biz de rahatlıyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Biz de post kasıyoz, eyvallah. 5k madalyası bile almışım sayende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 hayır bi yerde karşılacaksın patiden biriyle bi arkadaş ortamında falan, allahına kadar biliyo olacak seni ondan korkmuo musun hocu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 dunnoyu hickimseye soylemedim, burda da kendimle ilgili hic bi ozel bilgi vermedim patidenim dese biri a biliyorum o siteyi der gecerim en fazla. ne olabilir ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wylde Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Yaş kaç bu arada ona göre yorum yapiyim bide mektup 1 nerde bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 msn ver o zaman bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 özel olmayan bilgilerin bunlarsa abi çok merak ediyorum özelleri. tarikat lideri misin nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 ben bunun 1.sini okumadım. bundan başlasam olur mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 en fazla 16 yaşındadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Krusty said: ben bunun 1.sini okumadım. bundan başlasam olur mu ? step by step kapris çekmek zorundasın sanırım .yani iyice tanımak gerekiyor başta ki doğru tedavi uygulayabilelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar