Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - Ankaraspor 26.04.2009 @ 20:00

cavanagh

Öne çıkan mesajlar

Darksun said:
Haha çok sevindim, nerede o biz bütün maçları alırız harika fikstrümüz var kesin şampiyonuz diyen tipler.

tamamda bugun kaybettiğimiz 2 puan.kolay fikstür gerçeğini degiştirmio.ztn bu maçta böle puan kaybettiysek şampiyonlugu haketmiyoruz.

sivas daha çok hak edio.bülent korkmazdan kurtulalımda nolursa olsun
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerbahçe maçından beri söylüyorum,ben halden gayet memnunum arkadaşlar moral bozmayın,Bülent'le olmayacağı bu işin belli en azından,diyelim şu son maçları kazandık 2. vs olduk sonra Bülent gene kalacaktı,seneye baştan hüsran..Artık şimdiden seneye oluşacak takım için çalışmaya başlanması gerektiği belli oldu,ilk iş teknik direktör...
Bülent'i çok seviyorum,ama şu an ne Gs ona,ne o Gs'ye uygun değil..
Şöyle bir gerçek de varki bir Anadolu takımı şampiyon olacaksa eğer bu sezon olamazsa bir daha hiç olamaz...Sanki böyle olması gerekiyor gibi geliyor,Sivas şampiyon olacak bir şekil diyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:
liderlik falan zaten beklemiyorduk ama bu sezonu mümkün mertebe yukarda bitirip baros, kewell'ı kaybetmemeye bakmak lazım. görünen o ki, bu iş de zorlaşıyor.

hiç öyle ligi yukarda bitirmeye gerek yok.hocamız kolayca futbolcu kaybeder takıma küstürür. bkz:baros

edit: biz bu futbolla rahat 6. oluruz. tek gole yatmak kim biz kimiz. 2-0 lık skora bile yatamıyoruz :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...