sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 gs bu beraberlikle bursanın iyice iştahını kabarttı, adamlar fenere yetişti gs ile puan farkı dörde indi. hadi fb kupadan dolayı avrupaya bi şekilde tutunacak gibi, ama gs uefa'ya bile katılamazsa kötü şeyler olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Bülent felan yalan ya gitsin bu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Haha çok sevindim, nerede o biz bütün maçları alırız harika fikstrümüz var kesin şampiyonuz diyen tipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 ayıp lan. son bilmemkaç maç kalmış, puan kaybetmemek lazım. öne geçiyosun, ve rakip rakip bile değil. ama 2 puan gg. şu bülent umarım gider bu sezon da, sıçışu bu sezonla sınırlı kalır.öyfh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Darksun said: Haha çok sevindim, nerede o biz bütün maçları alırız harika fikstrümüz var kesin şampiyonuz diyen tipler. tamamda bugun kaybettiğimiz 2 puan.kolay fikstür gerçeğini degiştirmio.ztn bu maçta böle puan kaybettiysek şampiyonlugu haketmiyoruz. sivas daha çok hak edio.bülent korkmazdan kurtulalımda nolursa olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 İddiam tuttu hayat güzel teşekkürler gs :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 ya ilk yarıda golden önceki 10 dakika hariç bu kadar karaktersiz futbol oynadığını hatırlamıyorum GS nin. 2. yarı özellikle tek bir organize atak yok ya bodoz karşı sahaya vur topu. yazık cidden maçı izlediğim 2 saatime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 skibbe geri gelsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Fenerbahçe maçından beri söylüyorum,ben halden gayet memnunum arkadaşlar moral bozmayın,Bülent'le olmayacağı bu işin belli en azından,diyelim şu son maçları kazandık 2. vs olduk sonra Bülent gene kalacaktı,seneye baştan hüsran..Artık şimdiden seneye oluşacak takım için çalışmaya başlanması gerektiği belli oldu,ilk iş teknik direktör... Bülent'i çok seviyorum,ama şu an ne Gs ona,ne o Gs'ye uygun değil.. Şöyle bir gerçek de varki bir Anadolu takımı şampiyon olacaksa eğer bu sezon olamazsa bir daha hiç olamaz...Sanki böyle olması gerekiyor gibi geliyor,Sivas şampiyon olacak bir şekil diyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 sivas sampiyon olmasin ya adamlar sampiyonlar liginde macmi yapicak sahalari yok oynicak dogru duzgun lol messi eto sivasta hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 aynı şey beşiktaş içinde geçerli.bu sene olamazlarsa yine uzun yıllar zor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Darksun said: Haha çok sevindim, nerede o biz bütün maçları alırız harika fikstrümüz var kesin şampiyonuz diyen tipler. hadi ben böle demedim de sen kimsin tip falan diyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 adam hakli tip tip konusan sonra kaybolan cok var lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Red said: aynı şey beşiktaş içinde geçerli.bu sene olamazlarsa yine uzun yıllar zor :) en son kaç sene önce oldu beşiktaş daha ne yıllarından bahsediyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 dk 90-91 gibi kaleciyle karşı karşıya kaçıran, bize gol atan richard alpert türkiye şubesi olan arkadaşımızı ayrı bir tebrik ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 6 sene en son şampiyonluk.ondan önce en son kaç sene oldu 12-13 senede 1 şampiyonluk normal mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 1-sivas 2-besıktas 3-trabzon 4-bursa 5-fenerbahce 6-gs sezon böyle son bulur,fenerın 5 ıncı bıtırebılmesı ıyı oyunundan degılde derbı kaybetmemesınden olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 yuh adam 6. yapmıs galatasarayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 rüya görüyor o gs 3. bitirir ligi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 sivas bjk gs trabzon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 huun said: liderlik falan zaten beklemiyorduk ama bu sezonu mümkün mertebe yukarda bitirip baros, kewell'ı kaybetmemeye bakmak lazım. görünen o ki, bu iş de zorlaşıyor. hiç öyle ligi yukarda bitirmeye gerek yok.hocamız kolayca futbolcu kaybeder takıma küstürür. bkz:baros edit: biz bu futbolla rahat 6. oluruz. tek gole yatmak kim biz kimiz. 2-0 lık skora bile yatamıyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 o değil ligde en fazla gol atan takım 51 golle GS ancak; son 8 haftada 8 gol atmışsınız :/ yani 21 hafta maç başına 2 gol, 8 hafta maç başına 1 gol :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 bülentten önce, bülentten sonra. lakin yediğimiz gol oranı da düştü. ama yine de zevk veren bi futbolumuz vardı o da gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 miyaw33 said: 1-sivas 2-besıktas 3-trabzon 4-bursa 5-fenerbahce 6-gs sezon böyle son bulur,fenerın 5 ıncı bıtırebılmesı ıyı oyunundan degılde derbı kaybetmemesınden olur. Ehe, güldüm :D . İlla geçecek fener galatasarayı di mi :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 1-bursa 2-manchester city 3-sivas 4-gs 5-sporting lizbon 6-bjk açık ve net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar