Disease Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Herşeyi geçtim facebookta bu herifi savunan grupların kurulması beni üzüyo ülkede bisürü insan görünüşlü hayvan olduğunun göstergesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 adama hep beraber yükleniyoruz katil diye de suçu kanıtlanana kadar suçsuzdura ne oldu yurdum polisi suçu adamın işlediğini kanıtlıyamıyor ama adamı katil diye lanse etmektende çekinmiyor önce kanıtlansınz suçluluğu sonra basarız katil damgasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 evinde lazerlerle silinmiş kan izleri bulundu daha ne olacak. ayrıca yukarlarda birileri bu insanı görmekten sıkıldım falan demişte,3ay oldu adam hala kayıp,kırmızı bültenle aranıyor bulunamıyor.normal değil bu.bi işler var.garipoğlundan bahsediyoruz.kaçışı için bile 200bin$ harcamış adam kimbilir ne bağlantıları vardır. bir de lanet ediyorum gerçekten,bir hüseyin üzmez olayındaki adli tıp olayına,bu çocuğun bulunamaması falan nası bir hukuk var anlamıyorum.yarın öbür gün Allah korusun bizim başımıza bir iş gelse yanmışız.cidden hiçbirşeyin işlediği yok bu ülkede.yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Punisher lazım Türkiye'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Kızın 2 avukatı işi bırakmış. Tehdit almadık diyolar açıklamalarında. Kız tarafı baskı yaptı biz de bıraktık diyolar. Para aldıkları gibi iddialar var net yorumlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 olay hepten boka döndü. gidip vursalar zerre acımam bu cem'i de sülalesini de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 -007- said: Kızın 2 avukatı işi bırakmış. Tehdit almadık diyolar açıklamalarında. Kız tarafı baskı yaptı biz de bıraktık diyolar. Para aldıkları gibi iddialar var net yorumlarında. Ama sanırım ailesi de avukatlarla anlaşamadık yeni avukat bulacağız falan demişler. gerçi avukatlar ayrılmak istediği için anlaşmazlık da çıkarmış olabilir direk bırakmak yerine heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Mighty_THoR said: adama hep beraber yükleniyoruz katil diye de suçu kanıtlanana kadar suçsuzdura ne oldu yurdum polisi suçu adamın işlediğini kanıtlıyamıyor ama adamı katil diye lanse etmektende çekinmiyor önce kanıtlansınz suçluluğu sonra basarız katil damgasını katil olmasından çok paranın gücüyle polis ve hukuktan kaçabiliyor olması sinir ediyor insanları diye bir açıklama gelmiş yukardan. katil olduğunu da içten içe kabul ediyoruz muhtemelen ama bu kadar uzun süredir kaçabiliyor olması da büyük bir sorun. en nihayetinde şu an yine de suçlu polis ve hukuktan kaçtığı için ve de tabi birincil süpheli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 katil oluğ olmadığı kesin değil kabul ediyorum ancak, polisten kaçan biri de çok masum olamaz açıkçası... çocuğun evinde kızın kanı bulunuyor, yer gök kan gölü, kız en son çocukla görüşmüş biliniyor.. çocuk ortada yok, sürekli kaçış halinde.. masum olduğunu söyleyemez kimse, o öldürmemiş olsa dahi işin içinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Hayyam Garipoğlu: "cem cinayet işlemiş bi adam, cem kimin umrunda ? bu bir komplo halk bizi boykot ediyor" meali: s.mişim cem'i para kazanamamaya başladık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 spermler ceme ait değilmiş http://www.milliyet.com.tr/Yasam/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&ArticleID=1114933&Date=07.07.2009&b=Munevver%20cinayetinde%20pis%20masa%20skandali&KategoriID=15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Ama böyle ait değilmiş: said: Münevver cinayetinde, aylardır merak edilen 'çamaşırdaki sperm kime ait' sorusu yanıt buldu '2 katil şüphesi' doğuran ve kafaları karıştıran o iz, iddiaya göre, aynı masada otopsisi yapılan başka bir ölüden bulaştı. lol. Bu da bonus said: Hazırlanan rapor doğrultusunda firari zanlı Cem G.'nin babası, arkadaşları, Münevver'in kardeşi ve yakın çevresinden oluşan toplam 10 kişiden kan ile sperm örnekleri alındı. Numuneler DNA testine tabi tutuldu. Geçen ay, 4 kişinin DNA sonucu açıklandı. Örnekler hiçbirine uymadı. Geri kalan 6 kişinin sonuçları ise 1 aydır bekleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Bu ülkede herşeyi beklerim. Gidip o otopsi odasına giren herkesten alsınlar DNA örneği, ölüye tecavüz eden bile çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Ne Cem'miş bu böyle.Nasıl bir güç var arkasında bulunamıyor,ört bas ediliyor göz göre göre.Artık olay basit bir katili bulmak değil bu organizasyon,mafya neyse hepsini yakalayıp içeri tıkmaktır.Ama bu böyle devam eder konuşulur,edilir çocuk bulunamadığıyla kalınır.Yıllar sonra bir yerde görülür ama yine yakalanamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 ilk sayfadaki yazıyı sinirlenip bitiremedim. Ne kokuşmuş ne sefil bir ülke oldu burası... Ne umuttur birde burda yaşan insanların umudu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 valla o başkasının spermi olayına habertürkte bir yorum okudum ve ilk defa o sitede bir yoruma güldüm "nasıl oluyor lan o,hamam mı orası?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Wispy said: Bu ülkede herşeyi beklerim. Gidip o otopsi odasına giren herkesten alsınlar DNA örneği, ölüye tecavüz eden bile çıkar. karabuluta masada tecavuz bile olmuş olabilir yani öylemi senin dediğine göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 zgrw said: catlikethiief said: bu cocuk coktan estetik ameliyatı olmştr kimlikte ckarmşlardır. ve harbi baydı artık kaç kişi öldürülüyo günde habernz varmı ya . tamam yazık falan ama çok abartıldı çok merak ettim kaç kişi öldürülüyormuş? istatistik tutuyorsun sanırım? Söylermisin, kaç kişi çöp kotasında ölü bulunuyor? Yada, kaç kişinin cesedine yol kenarında, ormanlıkta rastlıyoruz? Her gün gerçekten kaç cinayet oluyor bu ülkede? Öyle söylemişsin ki, hergün sokakta 100lerce adam kesiyorlar sanki.. Her köşe başında ayak parçaları, her arazide burun, kulak vs bulunuyor... Gece sokağa çıkan, sabaha tabutla dönüyor.. Senin gözünde ülke sanki böyle gibi anlatmışsın?.. Neyse ki böyle bir ülke değil burası.. Cinayet işlenmiyor demiyorum, her toplumda cinayet olur ama "her gün kaç kişi öldürülüyor" denecek kadar da yok.. Neyse ki yok.. Amerika, İngiltere gibi ülkelerde cinayet oranlarının, bizden fazla olduğunu biliyor muydun? Ancak, o ülkelerde dahi, bu tarz bir cinayetin üstüne gidilir.. Tamam cinayet işlendi, ancak, bu öldürülen sokakta gördüğün dilencilerden biri değil.. Gencecik yaşta bir kız öldürüldü.. Cinayetin kanuni kısmı dışında ahlaki kısmıda vardır, sen genç bir insanı acımasızca öldürürsen hiç bir toplum buna kolay kolay göz yummaz, yummaması gerekir.. Bu cinayetin üstüne gidilmeli ki artık çözülsün, gidilmeli ki bu adam yakalansın... Eğer sen şimdi "bıktırdı artık her gün her gün" dersen, yarın aynısı senin başına geldiğinde bu toplum da senin için aynı şeyi söyler.. O zaman anlarsın söylediğin lafın ne kadar yanlış ve saçma olduğunu işte.. Kusura bakma da şu anlattığın olaylardan sadece istanbulda onlarca oluyor.Medyada yer almıyor diye olmuyor sanma.Burada sadece öldüren hayyam garipoğlunun yeğeni olduğu için ve ceset de bebek gibi bir yerde bulunduğu için medya üzerine gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 bu ölen bir dilenci değil genç bir kız? ben öyle etiğe sokarım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 tepkiyi eleştirenleri anlamıyorum ben. hadi medya zaten sütten çıkma ak kaşık değil; onların reyting derdi falan olabilir, olayı diziye de çevirebilirler.. ama onun dışındaki insanlar tepki gösterirken bu işten prim falan almıyolar. neden bu kadar rahatsız ediyo ki bazı insanları? dön kıçını görmezsin o zaman tepkileri de, yani "öff abartılıyo" demek en basit anti argüman böyle bi konu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 DoGMeaT said: bu ölen bir dilenci değil genç bir kız? ben öyle etiğe sokarım ama ölen insan ölen kişiye göremi muamele yapılcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 sipeyskeyk said: Kusura bakma da şu anlattığın olaylardan sadece istanbulda onlarca oluyor.Medyada yer almıyor diye olmuyor sanma.Burada sadece öldüren hayyam garipoğlunun yeğeni olduğu için ve ceset de bebek gibi bir yerde bulunduğu için medya üzerine gitti. Onlarca oluyor???? Her gün sokakta çöp kutularına kafası kesilmiş genç kızlar atılıyor, bunu sen biliyorsun diğer çocuk biliyor ama kisme sallamıyor?? Ben hiç cinayet işlenmiyor demedim ama bu toplum buna alışık değil!!! Her gün onlarca kişinin kafası kesilip (bir de sırf istanbulda..) çöp kutularına atılmıyor!.. Türkiyenin dört bir yanında tuaf tuaf, manyakça olaylar olduğunu kabul ediyorum ama kusura bakma ancak bu cinyaet (pek tabi ki bütün cinayetler), nasılsa hergün onlarca kişi ölüyor, sıradan bir olay denemez!.. Özelliklede, genç bir kızın katledildiği bir cinayet.. Benim aklım almıyor açıkçası, sizler bu kadar rahat bunu söylerken nasıl uyuyorsunuz gece? Hiç mi üzülmüyorsunuz o kıza, ailesine? Yarın aynısı sizin başınıza gelse (katiyen istemem böyle birşeyi elbette) ve başkası da sizin için böyle şeyler dese ne hissetceksiniz... Gerçekten size üzülüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Bu arada, interpol cem'i yakalamak için fugitive hazırladı... 6 farklı dilde hazırlanmış... Umarım bulunur artık http://www.interpol.int/Public/Wanted/fugitiveInvestServ.asp sayfanın sağ üst köşesinden görebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 said: Münevver Karabulut cinayetinde yeni bir gelişme yaşandı. Adli Tıp otopsisi sonucunda cesetteki spermin başkasına ait olduğu açıklandı. İstanbul Tıp Fakültesi Adli Tıp ABD Öğretim üyesi Prof. Şnbnem K. Financı yaptığı açıklamada "Münevver'in cesedindeki sperm başka cesede ait" dedi. otopsi yapılan masa kirliymiş. ben böyle adli tıpın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Otopsi yapılan masa kirli olamaz, her otopsi öncesi yıkanır. Ayrıca sperm dediğin şey kurur, sıvı olarak kalmaz, öyle her eline gelenin de bulaşamaz. Bu kadar saçma bir yorum ve yalan olamaz. Et mi kesiyosun abi kasap mı orası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar