CusTodeM Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 benim sansa tanarise gittigimde çıktı karşıma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 alterac yapıyorum saatlerdir, bir tanesine rastlamadım. rare elite mübarek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 lololo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 uzun ugraslar sonucu IFde bir dwarf female bulup noblegardnei bitirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 ben hala female tauren arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 180. yımırtada petim düştü oh mis Dworgian the Noble bi tek female dwarf için 25g ödedim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 bizdede orc female yok hiç, dün bayaaa kastık bulamadık lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 bu arada yumurta farm eden druid arkadaşlara tavsiye : bear form da gidioruz yumurta başına /sleep yapıyoruz ve o yumurta artık sizindir :D kimse sizi tavşan da yapamaz ahahaha direk yattığınız yerden keyfinize göre topluyorsunuz yumurtayı xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 burning legion iyi bi server yahu lol dalaran horde bankasında troll,orc,undead oturuodu afk olarak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 scorch said: bu arada yumurta farm eden druid arkadaşlara tavsiye : bear form da gidioruz yumurta başına /sleep yapıyoruz ve o yumurta artık sizindir :D kimse sizi tavşan da yapamaz ahahaha direk yattığınız yerden keyfinize göre topluyorsunuz yumurtayı xD vay anasını sayın seyirciler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 target ın cinsiyetini çözmek için: /run local genderTable = { "Unknown", "Male", "Female" }; DEFAULT_CHAT_FRAME:AddMessage('Target is ' .. genderTable[UnitSex(target)] .. ' ' .. UnitRace("target") ..'.'); Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 fizban said: target ın cinsiyetini çözmek için: /run local genderTable = { "Unknown", "Male", "Female" }; DEFAULT_CHAT_FRAME:AddMessage('Target is ' .. genderTable[UnitSex(target)] .. ' ' .. UnitRace("target") ..'.'); Bu kadar zor mu yaa? Çıbıldak olsaydı hemen anlardık dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 /yokla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 dün bitti walla dalaranda her çeşit insan bulmak mümkün.. ama şu çiçeğin 5 dk cd si sinir bişey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Devilmanta said: dün bitti walla dalaranda her çeşit insan bulmak mümkün.. ama şu çiçeğin 5 dk cd si sinir bişey... cool down olmasa bütün dalaran elflerini playboy kızı yapmazsam şerefsizim slşkdfjslşkdfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eloise Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 -magtheridon dostumuzu dusmanimizi tanidik yumurtalar sayesinde, naber? =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Eloise said: -magtheridon dostumuzu dusmanimizi tanidik yumurtalar sayesinde, naber? =P nedense ben hep dü$manımı tanıdım, bu hordelar çok acımasız. ben onlara güzel şehirlerimizi açıyorum onlar gelip Azure Watch'da Dolaanar'da beni kesiyorlar :(. Yadırgadılar galiba çiçekli böcekli yerleri. (Taurenler hariç) Bide bu eventla Dwarf Femalelara olan ilgi arttı, serverda gördüğüm bir kaç dwarf female'in kıçının tavan yapması, bir popstar edasıyla etrafta dolaşmasıda çok komikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 havaları iner bikaç güne :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 iyi urasiyla max 2 3 saatte bitiyo bana sansa tavsan cikti belese pantalonuda odunc aldim birinden cicek ve elbiseyi almak tuttu para sadece bide 100 cikolata yemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eloise Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Magnum said: Eloise said: -magtheridon dostumuzu dusmanimizi tanidik yumurtalar sayesinde, naber? =P nedense ben hep dü$manımı tanıdım, bu hordelar çok acımasız. ben onlara güzel şehirlerimizi açıyorum onlar gelip Azure Watch'da Dolaanar'da beni kesiyorlar :(. Yadırgadılar galiba çiçekli böcekli yerleri. (Taurenler hariç) Bide bu eventla Dwarf Femalelara olan ilgi arttı, serverda gördüğüm bir kaç dwarf female'in kıçının tavan yapması, bir popstar edasıyla etrafta dolaşmasıda çok komikti. oyle durumlarda LF Mystafa for /spit. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 ilk yumurtamdan pet çıktı iyi mi? :D azurede adam yok nası tamamlıcam eventi bilmiyorum şimdi bi gezeyim çölleri falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Eloise said: Magnum said: Eloise said: -magtheridon dostumuzu dusmanimizi tanidik yumurtalar sayesinde, naber? =P nedense ben hep dü$manımı tanıdım, bu hordelar çok acımasız. ben onlara güzel şehirlerimizi açıyorum onlar gelip Azure Watch'da Dolaanar'da beni kesiyorlar :(. Yadırgadılar galiba çiçekli böcekli yerleri. (Taurenler hariç) Bide bu eventla Dwarf Femalelara olan ilgi arttı, serverda gördüğüm bir kaç dwarf female'in kıçının tavan yapması, bir popstar edasıyla etrafta dolaşmasıda çok komikti. oyle durumlarda LF Mystafa for /spit. :D dayı, ben hordeca öğrenmek istiyorum. böyle diplomasi olsa gidip konu$sam diyorum. =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 scorch said: Devilmanta said: dün bitti walla dalaranda her çeşit insan bulmak mümkün.. ama şu çiçeğin 5 dk cd si sinir bişey... cool down olmasa bütün dalaran elflerini playboy kızı yapmazsam şerefsizim slşkdfjslşkdfj ahahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Davşanın olayı ilginç sen davşansın arkanda pet davşan resmen arkana pike yapıyo hayvan bi süre sonra. Ürktüm ben /dismiss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 karazhanda disi troll lazim :D 1tane buldum ondanda zimbirti cd deydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar