Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Noblegarden

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu arada yumurta farm eden druid arkadaşlara tavsiye :

bear form da gidioruz yumurta başına /sleep yapıyoruz ve o yumurta artık sizindir :D
kimse sizi tavşan da yapamaz ahahaha

direk yattığınız yerden keyfinize göre topluyorsunuz yumurtayı xD
Mesaj tarihi:
scorch said:
bu arada yumurta farm eden druid arkadaşlara tavsiye :

bear form da gidioruz yumurta başına /sleep yapıyoruz ve o yumurta artık sizindir :D
kimse sizi tavşan da yapamaz ahahaha

direk yattığınız yerden keyfinize göre topluyorsunuz yumurtayı xD

vay anasını sayın seyirciler!
Mesaj tarihi:
target ın cinsiyetini çözmek için:

/run local genderTable = { "Unknown", "Male", "Female" }; DEFAULT_CHAT_FRAME:AddMessage('Target is ' .. genderTable[UnitSex(target)] .. ' ' .. UnitRace("target") ..'.');
Mesaj tarihi:
fizban said:
target ın cinsiyetini çözmek için:

/run local genderTable = { "Unknown", "Male", "Female" }; DEFAULT_CHAT_FRAME:AddMessage('Target is ' .. genderTable[UnitSex(target)] .. ' ' .. UnitRace("target") ..'.');

Bu kadar zor mu yaa?
Çıbıldak olsaydı hemen anlardık dimi
Mesaj tarihi:
Devilmanta said:
dün bitti walla dalaranda her çeşit insan bulmak mümkün..
ama şu çiçeğin 5 dk cd si sinir bişey...

cool down olmasa bütün dalaran elflerini playboy kızı yapmazsam şerefsizim slşkdfjslşkdfj
Mesaj tarihi:
Eloise said:
-magtheridon

dostumuzu dusmanimizi tanidik yumurtalar sayesinde, naber? =P

nedense ben hep dü$manımı tanıdım, bu hordelar çok acımasız. ben onlara güzel şehirlerimizi açıyorum onlar gelip Azure Watch'da Dolaanar'da beni kesiyorlar :(. Yadırgadılar galiba çiçekli böcekli yerleri. (Taurenler hariç)

Bide bu eventla Dwarf Femalelara olan ilgi arttı, serverda gördüğüm bir kaç dwarf female'in kıçının tavan yapması, bir popstar edasıyla etrafta dolaşmasıda çok komikti.
Mesaj tarihi:
Magnum said:
Eloise said:
-magtheridon

nedense ben hep dü$manımı tanıdım, bu hordelar çok acımasız. ben onlara güzel şehirlerimizi açıyorum onlar gelip Azure Watch'da Dolaanar'da beni kesiyorlar :(. Yadırgadılar galiba çiçekli böcekli yerleri. (Taurenler hariç)

Bide bu eventla Dwarf Femalelara olan ilgi arttı, serverda gördüğüm bir kaç dwarf female'in kıçının tavan yapması, bir popstar edasıyla etrafta dolaşmasıda çok komikti.

oyle durumlarda LF Mystafa for /spit. :D
Mesaj tarihi:
Eloise said:
Magnum said:
Eloise said:
-magtheridon

oyle durumlarda LF Mystafa for /spit. :D

dayı, ben hordeca öğrenmek istiyorum. böyle diplomasi olsa gidip konu$sam diyorum. =D
Mesaj tarihi:
scorch said:
Devilmanta said:
dün bitti walla dalaranda her çeşit insan bulmak mümkün..
ama şu çiçeğin 5 dk cd si sinir bişey...

cool down olmasa bütün dalaran elflerini playboy kızı yapmazsam şerefsizim slşkdfjslşkdfj

ahahah :D
  • Yeni Oluştur...