Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 8-12 gb olan HD Filmleri parçalıyıp Dvd'ye arşivlemek istiyorum. Bunun için kullanabileceğim, pratik, hızlı program/yöntemler nelerdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Eğer arşiv dosyası olarak diyorsan 7-zip en hızlısı, az işlemci kullanıp çok sıkıştıranı olur. Yok DVD olarak, DVD player'da falan oynatabileceğim gibi olsun diyorsan şu ikisini kullanmalısın: Avidemux (biz anime fansub grubumuzda bunu kullanıyoruz) ve MKVExtractGUI MKV programı için bir rehbere iktiyacın yok. AviDemux için tek yapacakların: Mkv dosyasını Avidenux ile aç, menülerden Auto'da DVD'yi seç, sidebar'da video'nun altındaki Filters'dan altyazı ekle (alt yazıyı mkvextractgui ile çıkartacaksın, o pragramın tek görevi bu). Aynı yerdeki configure ile 2-Pass'i şeç. 2-Pass önenli sakın ha unutma. Bunların hepsi açık kaynak kodlu programlar bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Ha filmi ikiye bölüp ilk yarısı bir vdv'de ikinci yarsı diğer dvdde olsun diyorsan: mkvextrectgui ile çıkardığın altyazıyı her hangi bir altyazı programı ile ikiye bölebilirsin. Gaupol tavsiyemdir basit bir program olarak. avidemux ile yan tarafları copy diye bırakıp mvkextrackgui'den çıkardığn ses ve videoları da ikiye bölebilirsin. mkvmerge ile de tekrar mkv yaparsın bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 convertxtodvd (tu) kullanıyorum ben direk dvd formatına ceviriyor dilersen çok basit şekilde güzel menüler dahi hazırlayabiliyorsun. her türlü formati destekliyor. istersen düblajı altyazıyı ayırıp kendi bulduğun düblaj yada altyazı ile birleştirme imkanıda veriyor. çift ses desteğide var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar