Wylde Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Ayıp ya dünden beri kimse bana ulaşamıyo. ben millete msj atabiliyorum ama onlar bana hiçbir şekilde geri dönüş yapamıyor. Ucuz olunca böyle oluyo ya türksel kazık mazık ama hiç böle yarı yolda bırakmadı avea bitmiştir benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 onlar öle ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 -007- said: Avea = Problem + Kalitesiz ses + İstanbul'un göbeğinde çekmeyen telefon + Sorunlu müşteri hizmetleri + Soygun + ...vs Türkcell pahalı geyiklerini destekleyenler 1-2 ay Avea kullansın bakalım en mantıklı operatör kim sorusuna ne cevap verecekler. (2 senelik Avea kullanıcısıy-dım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 avea'nın en çok kullandığım özelliği her yöne 500 sms si 39 kontore vermesi. Turkcell tutupta bunu yapabiliyosa numaramı taşımayı düşünebilirim. Yoksa o zamana kadar avealıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 senaryusun belirttiği sebepten dolayı vodafone faturalı hattımın yanına avea aldım, çok mutluyum. sabah attığım mesajlar bazen gece gidiyor ama olsun. bedava lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Avea'da mesajlarımın gitmediği bana yollanan mesajların gelmediği oldu. Kalsın ucuz servis. Saatlar sonra giden mesajlar zaten Allah'ın emri. Saniyesinde gitmez o hiçbir zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wylde Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 ya öyle çatur çutur msjlaşan bi adam değilim ondan bana bi yararı olmuyo sms in millet arayıpta ulaşamayınca deliriyorum sonra neden telefonun kapalı diyolar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 sınırsız konuşma bişileri vardı. hatların kapasitesini aşıyorlar. e haliyle böle oluyor herhal 100kişlik uçakta 150kişi taşıyp fiyatı düşürdük!!! diyorlar bi nevi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 SenariouS said: avea'nın en çok kullandığım özelliği her yöne 500 sms si 39 kontore vermesi. Turkcell tutupta bunu yapabiliyosa numaramı taşımayı düşünebilirim. Yoksa o zamana kadar avealıyım. bu var 500 olmasa da http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/avantajlisms/amanparmaklaradikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wylde Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 yanlız şeye dikkat ettim . bu sene icat ettiler heralde şu telesekreterin arama olayını seçimlerde zaten zırt pırt aranıyodu ev telefonu şimdide avea nın fln telesekreterleri başladı uyuz bi durum . ilk defa karşılaştığımda bu durumla fena fail yemiştim bi an karşımdakini gerçek sanıp konuşmaya karşılık vermiştim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Avea dolandırıcıdır, ucuz etin yahnisidir aynı zamanda, aman yani. Mesajlar gitmez, "10dk 2 kontör" denen 10 dakika genelde bitemeden kesilir 4-5. dakikada. Müşteri hizmetlerini aramak bile kontörden yer, ulaşmayı başarırsanız size telefon kesilmesiyle ilgili abuk subuk 3-5 ayar yaptırırlar ama hiçbir şey düzelmez. Paket üyeliğini iptal mesajını aynen sitede yazdığı gibi 10 kere atarsınız "Hatalı komut girdiniz, kontörlerinizi kafamıza göre düşürmemiz engellenemez" diye cevap gelir. Daha çok olay yaşayan vardır heralde de benim yaşadıklarım ve çevremde gördüklerim bunlar. Zaten Patlican Avea içi 3 saat ve 5YUZ-5BIN paketlerini kaldırsalar kepengi indirir giderler bu piyasadan heralde. Kampuscell daha iyi çünkü MobilÖğrenci'ye göre konuşma açısından, zengin adama zaten Turkcell tartışılmaz, ama her yöne mesaj kolaylığı yok Turkcell'in. O "55 liraya heryere sınırsız" işinde şöyle de bir süperzekalıkları vardı: başka operatörden gelene bedava, zaten Avea'lı olana 55 lira pakede üyelik ücreti. Amaç kendi müşterisini yolmak mı, tabii ki hayır, kendi müşterisini başka operatöre geçirip geri getirmek, sonra da kolpadan "numara taşımada bir numarayız!!!!" demek. (Avea bu olaya başvurmadan önce hiç beklenmedik bir şekilde en çok kayıp vermesi beklenen Turkcell birinciydi taşıma işinde.) Edit: En çok telefon çekmeme durumu yaşadığım operatör de Avea, üçünü birden aktif olarak kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 dasaaa said: sınırsız konuşma bişileri vardı. hatların kapasitesini aşıyorlar. e haliyle böle oluyor herhal 100kişlik uçakta 150kişi taşıyp fiyatı düşürdük!!! diyorlar bi nevi Sonuç olarak avea patlican misali patladı. Avea kullanılamıyor. Hala kullanılamayan hizmete para veren mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 aveaya noldu ya patladı derken? numara taşıma olayından sonra daha da berbat olduysa ben turkcelle geçiyorum dönünce hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Sınırsız konuşma tarifesi gibi bi hata yaptılar. Birini arayamıyosun mesela. Ben hattımı iptal ettirmeden önce birini arayabilmek için 10 defa deniyodum. Bu sebeplerden 1 tanesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Patladı derken zaten yarı patlak bir operatördü, numara taşımada Turkcell'in kanını emmeyi beklerken adamlar birinci olunca son çare olarak "her yöne istediğiniz kadar konuşun 55 TL" diye tarife çıkardılar, 1-2 hafta sonra "abi şebekemiz kilitleniyor kapasitemiz yetmedi" diye üye alımını kestiler o pakede :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 ahahahahah avea bambaşka, bir müşteri kaybı daha geliyor demek istiyorum kendilerine gfd. zaten odamdan çekmiyordu ama herkes o numarama alıştığından vazgeçemiyordum. numarayı da taşıyabildiğime göre, hoşgeldin privacy hdg. o değil de başka bir şey soracağım, bu numara taşıma olayından sonra hangi operatörü aradığını nasıl anlıyorsun, anons mu ediyor napıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wylde Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 1 ay boyunca flndı sanırım anons hattını değiştirdikten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Hangi operatörü aradığını anlamıyorsun, zaten fiyat olarak "şebeke içi - diğer operatör" olarak ayrıldığı için farketmiyor. Aradığın kişi numarasını taşıyıp senden farklı bir operatöre geçtiyse keskin bir uyarı tonu geliyor çalmaya başlamadan 1-2 saniye önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 avea ile 3 yıllık sorunsuz bir ilişkim var.. ayda yaklaşık 4000 mesaj atıyorum yaklaşık 7 saatlik konuşma yapıyorum toplamda ve mutlaka her birinde başarıyorum konuşmayı. (öğrenci)evim kocaeli'de çok ücra bir yerde ve full çekiyor,istanbul'daki evde zaten sıfır sorun.ayda yılda bir bi mesaj iletilmiyor ama o da cidden ayda yılda bir oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 eh iyi o vakit, kazıklanacaksan haber veriyorsa. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 anons hiç yoktu,direk çıktığı gün tşıyan arkadaşım var 2 tane 2sinde de anons manons yoktu..keskin sesi de hiç duymadım herhalde keskin değil o kadar =) birbirimize numara verirken o avea he artık ona göre ara falan diyoruz öyle haberi oluyor insanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wylde Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 oha o anonstamı yalanmış sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Aveanın klasik ama yapıcak birşeyim yok bütün arkadşlarım aveayken geçemiyorum turkcelle aslında geçmeyi çok istiyorum ama ne onlar bana mesaj atabilcek ne ben onlara arayamıcam da geç olsun güç olsun yapcak bişiim yok şimdilik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Benim de babam o sınırsız tarifeye geçti de Turkcell'den, çevirdikten hemen sonra 2 kere DİDUDİ (:p) gibi bir ses geliyor, telefon o an kulaktaysa rahatsız ediyor hatta. Aynı şekilde dayımın şirketi Turkcell'den Vodafone'a geçti numaralar değişmeden, dün aradığımda aynı ses çıktı. Anons ya da reklam jingle'ı falan değil de öyle bir uyarı tonu geliyor yani, belki ondan dikkat etmemişsinizdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 ben baya geç koyarım kulağıma ondan demek ki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar